Sırf kendimi çıplak görmek istemediğim için. Ne düşünürdünüz böyle biriyle ilgili
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Destek almalısın, kadın vücudu kendi başına bile çok estetik bir şey. Altında travmaların yatıyor olabilir. Ya da fazla kiloların vs. olabilir. Her şeyin bir çözümü bulunur, kendi vücudunu beğenmemek biraz tehlikeli özgüvenini de düşürebilir. Destek almalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılEstetik değil benim vücudum ya destek alıyorum ama daha demedim vücudumu beğenmediğim için duşa girmek bile istemiyorum diye psikiyatriye
Soran+1 yılNe bileyim garip şeyler diğer insanlara göre kardeşim bile dedi ki milletin geçim derdi olur psikolojisi bozulur seninki bir kavanozun içini doldurmayacak şeyleri kafana takıyorsun demişti
Soran+1 yılÖnceden ben de çok ağlardım şimdi de eziklik gibi geliyor o yüzden ağlayasım geldiği zaman da tutuyorum kendimi ağlamıyorum, kendimi beğenmediğim zaman ezik görürler beğensem dışım kötü diye yine istenmem değişen bir şey olmaz, keşke bu dünyaya gelmeseydim diyorum bazen
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aptal olarak vurgulardım çirkin olsa bile kendi hayatını fiziki sebepler gibi etkisiz şeylerle zindan edecekse evlilik için eksi puandır hem ne kadar kötü olabilir ki
026 Yorumla
Soran+1 yılEvlensem kocamın yanında da çıplak olamam zaten büyük ihtimalle ilişkiye girmekten bile kaçar
Soran+1 yılSanaldan tanıştığım biri beni beğenmedi bi de yetmezmiş gibi sanki ben dışında herkesi kabul edebilirmiş gibi konuştu benimle şimdi güzellik göreceli falan deme göreceli değil Allah kahretsin ki zaten benle evlenen de istediği gibisini bulamadıktan sonra mecburiyetten binilen son taksi misali evlenmek ister öylesini de ben istemem evlenmek istemiyorum aslında bu yüzden ama bi taraftan insan çocuğu olsun da istiyor ama sırf çocuk için beni sevmeyen biriyle hatta bana bu gözle bakan biriyle evlenmeye hiç niyetim yok derdim çok yani bilmiyorum Allah yardımcım olsun diye dua da edemiyorum beni böyle yaratan da Allah neye yardım edecek bilmiyorum ya kafam karışık
- +1 yıl
AKXKCKCKCLFLGLG GÜLDÜM KSUURA BAKMA
Dertleştiğim bir kişi AYYNII SEN İDİ o yüzden güldüm çünkü
Onun 8 yıllık platoniği idi kız sırf onla birlikte sev olmak için aynı okullara gitmeye çalışmış bu andaval eleman da bunu reddetmiş bir nevi seninki gibi varya bi depresyon bi depresyon çıldırdı kız dedim böyle olmaz sen foto at aw dedim kız varya eski platoniğim gibi fiziği tipi vardı dudaklarına yumulmak istiyordu insan akdkglfkg bi güldüm bi güldüm yahu kızım sen mal mısın bir kıskanç mıdır ergen midir ne bksa olan elin oğlunun lafıyla Dünyanı nasıl bir tutuyorsun dedim konuştuk konuştuk 1 3 hafta falan sonra farketti düzeltti kendini (psikolojik olarak)
Gel bana söyle o adamın çirkin dediği kızı ben güzel buluyorsam bu demektir ki 1000 kişinin çirkin dediğine 1 kişi güzel diyorsa (de kızın kankaları da güzel diyormuş kıza btw ama bu malın umrumda değildi flgl) bu göreceli olduğunun kanıtıdır
Görmeden konuşamam ama sen de öylesindir kesin hiç şaşmaz elin oğlu mentalinizi skiyor sonra kendinize travma yaratıyorsunuz net
Soran+1 yılYok ben cidden güzel değilim
Soran+1 yılKusurum var birsürü tip yok fizik yok ya ne bileyim
Soran+1 yılAma ben değersizmişim gibi konuştu benimle o sanki yeter ki benle olmasın da benden başka herhangi biri olabilir gibi konuştu o tarz yani
Soran+1 yılGönül ister annem bana birini bulsun da bana uyan biriyle hemen evleneyim falan dedi resmen bana sen dışında herkes olur yeter ki senle olmasın diyor işte sen değersizsin diyor
Soran+1 yılKonuşma tarzı öyle demek ister gibi değil mi ama
Soran+1 yılPsikiyatriye de gittim psikolojim ciddi bozuk benim
Soran+1 yılO adam bence beni gördükten sonra benden kurtulmaya çalıştı beğenmediği için başından atmaya çalıştı bir şekilde beğenmeyen herkesin yaptığı gibi ama gerçi bir tane fotoyla evlilik gibi ciddi bir mevzuya karar kılacak kadar güzelliğe takık olan insan beğendiği biriyle evlense bile evlendikten sonra dış görünüşündeki sonradan olan kusurları da kafasına takar sırf o yüzden karısını beğenmez sevmez öyle birisi bence
- +1 yıl
Evliliği güzellikle bağdaştıran beyinsiz evlatlarıyls evlilik düşünemezsin çözüm odaklı mantıklı insanlarla düşünürsün neden mi çünkü evlilik basit bir seksten ibaret değil çok karmaşık psikolojik yanları var hele çocuk yapıp sorumluluk alma gibi
Bir fotoyla evlilik DKFKGKGLGK neyse bu arada son kısım zaten öyle bir fotoya bakan adam fizikte kusursuzluk ister ki ona da biz kendisine beleş eskort arıyor diyoruz yanisi boş insan
Soran+1 yılYa adamın kendince belli kriterleri vardır hani kilolu istemez belki falan veya dış görünüşünde belirgin büyük bir kusuru vardır kellik obezite diş yoktur ağzında vs bunlar başka konu da ama sırf güzellikten dolayı bir fotoğrafı içine sinmedi diye vazgeçmek aşırı saçma bence
Kardeşim bile dedi ki bir tane fotoyu görmüş hemen yaptığı muameleye bak madem o kadar evlenmek istiyorsun hem de dinini yaşayan birini istiyorsun öyle biriysen bir tane fotoyla neye karar veriyorsun sen yargısız infazdır bu falan demişti bu konuyla alakalı kfjc
Soran+1 yılEvlenmek isteme sebebi zaten cinsellik büyük ihtimalle bu arada sen dedin ya düşmanın gibi konuşmuş seninle diye ondan değil beni beğenmediği için yol yaptı işte başından atmaya kurtulmaya çalıştı
Soran+1 yılEvet bdnfnfj
Soran+1 yılBu adam beni beğenseydi bununla bir yola çıksaydık bile en ufak bir kusurumda iğrenç yorumlar yapabilecek seviyede birisi bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. akıl yok sende
kimbilir ne saçma şeylere takılıyorsun
yahu yaratıcıya saygınız olsun. o en güzel tasarımcıdır onun yarattığını mı beğenmiyorsun
yazık sana03 Yorumla
Soran+1 yılSaçma değil bendeki kusurların bir kısmı çoğu insanda olsa bile bir kısmı var bende onların hepsi
Soran+1 yılGeçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda yara izleri kaldı birsürü vücudumda çatlaklar var genetik olarak bel çukurum yok daha ne olsun ileride kocamın yanında çıplak olamam
+1 yılSpora başlarsan böyle bi derdin kalmaz özgüvenin gelir
07 Yorumla
Soran+1 yılMesele spor değil ki sadece sporla düzelmeyecek şeyler de var
- +1 yıl
ne gibi
Soran+1 yılÇatlaklar var vücudumda geçmişte geçirdiğim hastalıktsn vücudumda yara izleri kaldı Allah hiçbir şey vermemiş ki her yerden almış resmen
- +1 yıl
boyun kilon kaç senin
Soran+1 yıl1.55 47
- +1 yıl
fiziğin iyi aslında çatlaklar halledilir o kadar dert etme , foton var mı?
Soran+1 yılYok
+1 yılNeyini beğenmiyorsun. Görmek lazım diyeceğim tabi mümkün değil ama beğenmediğin nedir. Kriterin ne ki beğenmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılkendine güveni yoktur, bu duruma çözüm ara oturup, hayıflanacağına
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimle barışsam ne evlenemem bile bu şekilde çıplak olamam kocamın yanında
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine özgüvenin olsun temiz bakımlı olduktan sonra başka gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğiştirmek senin elinde
16 Yorumla
Soran+1 yılSporla değişmeyecek şeyler de var
Cevap sahibi+1 yılÖrnek verebilir misin mesela?
Soran+1 yılGeçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda yara izleri kaldı birsürü geçmiyor dizlerimin arkasına çok çatlak var kalçamda popomda da var kusurlar saymakla bitmez li
Cevap sahibi+1 yılAynıları bende de var ama inan ki bu kadar büyütmene gerek yok kendine yapar insan ne yaparsa unutma
Soran+1 yılAma ileride evlensem kocamın yanında çıplak olamam bu kadar kötü her şeyi kusurlu olan bir kadını kim napsın
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama bence adam gibi adam senin kalbini aklını sevsin beğensin
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu biraz saçma geldi bana
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle?
00 Yorumla
+1 yılNeresi kotu
00 Yorumla
+1 yılGüzel hale getir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinle barışık ol
00 Yorumla Görmem lazım bilemem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Vücudumu beğenmediğim için duşa girmek bile istemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat