Cinsel Yaşam Gün içerisinde nelerden tahrik olursunuz? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Gün içerisinde nelerden tahrik olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Olmam ben. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. siyah ince külotlu çorap* üst bacak bölgesindeki dövme* bordo sütyen* jartiyer* herhangi boyutta bir çift meme* geniş kalça / ince bel kombinasyonu* dildeki piercing* stiletto topuklu ayakkabı 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hafif kilolu davul gibi poposu büyük memesi olan hatunlwrdan veya külotlu çorap giymiş iri bacakli hatunlar çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 0 2 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Allahım güç ver Yorumla builder +1 yıl işte genel olarak erkeğin kadına bakış açısının tasviri. sözün bittiği yer. erkeklerin %85i bu Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İstek çok fazla olduğu için zaten tahrik durumu etkin ama en çok tahrik eden şeyler ise alt dudakların belirgin olması 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kıvrımları çekici kız görmek. Ben asıldığımda yüz vermesi hatunun bunlara bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
Düşseldokunuş Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Gun içinde çalıştığım için aklıma bile gelmez 0 0 Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Sabah önümde giden bayan Krem içine Siyah çamaşır giymiş tahrik etmedi değil açıkçası 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hiç biseyden abazami sandın bizi kızım en iyisi gelsin vız gelir tırs gider doymusuş artik 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl bazen hayallerden, bazen yaşanmışlıkların akla gelmesinden 0 0 Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İstekli olduğunu hissedersem tahrik olurum. 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Sokakta yürürken karşımdan gelen kadının geçtikten sonra hoş kokan parfü mü 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç sorma bişey gördüm kendimi zor tuttum zaten 😬😬 0 0 Yorumla
dertolog1 Takip Et Xper 6 Yaş: 118 , eic 74% +1 yıl Bahanelerle dokunanlardan 1 1 Yorumla Ali3335 +1 yıl Nasıl bahneler mesela 😂😂 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sevgılımın aklıma gelmesi yeterli 🤷♀️ 2 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hiç sorma ben anlatmayim dalga gecersiniz 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Memelerini belli eden kiyafetli kadinlar 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Guzel bir kadinla sohbet belki cinsel sohbetler 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Siyah çorapli bacaklar hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herşeyden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olmam ben.
siyah ince külotlu çorap
* üst bacak bölgesindeki dövme
* bordo sütyen
* jartiyer
* herhangi boyutta bir çift meme
* geniş kalça / ince bel kombinasyonu
* dildeki piercing
* stiletto topuklu ayakkabı
Hafif kilolu davul gibi poposu büyük memesi olan hatunlwrdan veya külotlu çorap giymiş iri bacakli hatunlar çok hoşuma gider
Allahım güç ver
işte genel olarak erkeğin kadına bakış açısının tasviri.
sözün bittiği yer.
erkeklerin %85i bu
İstek çok fazla olduğu için zaten tahrik durumu etkin ama en çok tahrik eden şeyler ise alt dudakların belirgin olması
Kıvrımları çekici kız görmek. Ben asıldığımda yüz vermesi hatunun bunlara bayılıyorum :)
Gun içinde çalıştığım için aklıma bile gelmez
Sabah önümde giden bayan Krem içine Siyah çamaşır giymiş tahrik etmedi değil açıkçası
Hiç biseyden abazami sandın bizi kızım en iyisi gelsin vız gelir tırs gider doymusuş artik
bazen hayallerden, bazen yaşanmışlıkların akla gelmesinden
İstekli olduğunu hissedersem tahrik olurum.
Sokakta yürürken karşımdan gelen kadının geçtikten sonra hoş kokan parfü mü
Hiç sorma bişey gördüm kendimi zor tuttum zaten 😬😬
Bahanelerle dokunanlardan
Nasıl bahneler mesela 😂😂
Sevgılımın aklıma gelmesi yeterli 🤷♀️
zencılerden :D
Hiç sorma ben anlatmayim dalga gecersiniz
Dekolte cok aciksa ve frikik
Memelerini belli eden kiyafetli kadinlar
Çok nadir şeyler denk geliyor
Guzel bir kadinla sohbet belki cinsel sohbetler
Tayt giyenlerden