İlla sonu cinsellik ile mi bitmesi gerekir? Gerçekten aşık olamaz mı arzulayan bir adam?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Arzulamasi kötü değildir, ancak aşık biri yatakta çıplak hayal etmek yerine, onunla birlikte zaman geçirmeyi hayal eder
Tenhaya mı çağırıyorum, sana bir şey mi yapcam, gel yemek yiyelim çay kahve içelim beraber diyor
Dış mekandami buluşmak istiyor evdemi
Eve hiç çağırmadı. Pastahaneye kafeye filan çağırdı hep. Yanında istersen arkadaşınla kardeşinle gel tek olmak zorunda bile değilsin filan dedi
Garip konuşmalar aslında
Ne açıdan? Ben yanlız buluşmak istemeyince dedi bunu
Bak, aranızdaki iliskinin nasıl başladığını, neler konustugunuzu bilmeden konuşmak böyle havada oluyor, detaylı anlatabilirsen ulaşıp daha rahat konusabiliriz
Genellikle başlangıçta karsindaki kişiyi o düşünceyle hayatlarına aldıkları için çok nadir sevgiye veya aşka dönüşüyor
Balık baştan kokar diyorsunuz
Kesinlikle
Arzular, onuna konusmayi vs yuzume bkmayi bile özler
Tam olarak şöyle durum. Benim uzun süreli ilişkim var. Bu da benim eski iş arkadaşım. Ben buna hep mesafene sınırına dikkat edersen arkadaşlığımıza engel değil derdim. Bu da bana 5-6 ay öncesi seviyorum seni diye mesaj atmaya başladı ama ben arkadaşça söylüyor diye düşündüm ilk. Arkadaşlar birbirini sever normal diye geçiştirmeye çalıştım. O zaman ben sana yükseldim sen bana yükselmedin sorun oldu dedi. Saydırdım ben buna. Kendimi sevgilime şerefsizlik yapıyor gibi hissettiriyorsun böyle arkadaşlık olmaz diye. Küstük baya uzun süre. Sonra ben bunu düzeldiğini düşündüğüm için tekrar barıştık. Görüşmeye gitmedim diye bana küstü bu. Bende kaç yıllık arkadaşım gücenmesin diye iş yeri çıkışına gittim bir 10 dakika. O gün dedi işte. İçime atmaya çalışıyorum, bastırıyorum, yok saymaya çalışıyorum, ama zaman zaman ortaya çıkan yükselen duygularım var sana artık itiraf edebilir miyim söyleyim mi dedi. Söyletmedim. Sana verecek olumlu cevabım bir cevabım yok söyleme dedim. Ama düşündükçe bunun sevgi itirafı mı yoksa arzu itirafımı olduğunu anlamlandırmakta zorlanıyorum
Arzu bence
Olabilir haklısınız
Senle iletişimde bile kalmak istemiyorum diyip ilişkiyi bitirmem iyi oldu o zaman
Yani kişiye göre değişir cinsellikte mutlu oluyorsam genelde o kişiyle mutlu olurum bu bi çok insanda farklılık gösterir ama benim kalbime giden yol cinsellikten geçer
Cinsellik olmadan aşk oluşmuyor mu sizde
Eskiden oluşuyordu yani yaş ilerledikçe önrm verdiği şeyler değişebiliyor insanların
Yaşın bakış açısını etkilediğini bilmiyordum
Etkiliyor yaşın kaç senin
Kötü bişey değil cinsellik bugün ztn baya normalleşmiş en son o olduğuna göre sonda cinsellik gayet normal
Kötü olduğunu düşünmedim ama işin içinde zevk almak için kullanılmak öyle hissetmek de var
Kimine göre zevk kimine göre kullanılmak kişiliğe düşüncesine kalmış bişey
İnsan aşık olunca daha çok arzular
Gerçekten mi duygu olmaması anlamına gelmez mi arzu
Tam olarak şöyle durum. Benim uzun süreli ilişkim var. Bu da benim eski iş arkadaşım. Ben buna hep mesafene sınırına dikkat edersen arkadaşlığımıza engel değil derdim. Bu da bana 5-6 ay öncesi seviyorum seni diye mesaj atmaya başladı ama ben arkadaşça söylüyor diye düşündüm ilk. Arkadaşlar birbirini sever normal diye geçiştirmeye çalıştım. O zaman ben sana yükseldim sen bana yükselmedin sorun oldu dedi. Saydırdım ben buna. Kendimi sevgilime şerefsizlik yapıyor gibi hissettiriyorsun böyle arkadaşlık olmaz diye. Küstük baya uzun süre. Sonra ben bunu düzeldiğini düşündüğüm için tekrar barıştık. Görüşmeye gitmedim diye bana küstü bu. Bende kaç yıllık arkadaşım gücenmesin diye iş yeri çıkışına gittim bir 10 dakika. O gün dedi işte. İçime atmaya çalışıyorum, bastırıyorum, yok saymaya çalışıyorum, ama zaman zaman ortaya çıkan yükselen duygularım var sana artık itiraf edebilir miyim söyleyim mi dedi. Söyletmedim. Sana verecek olumlu cevabım bir cevabım yok söyleme dedim. Ama düşündükçe bunun sevgi itirafı mı yoksa arzu itirafımı olduğunu anlamlandırmakta zorlanıyorum
Arzuyu bu kar uzun koruyamaz ve bu şekilde itiraf edemez
Sevgi mi diyorsunuz siz, çoğu kişi bu cinsel istek istirafı demiş
Cinsel istek bu kadar uzun süreli olmaz sanmam
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim.
Hayir cok guzel birsey cok da saglikli bir duygu
Sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama sadece cinsellik temelli mi anlamaya çalışıyorum
Arzu sekstir sevgi ilişkiye gider
Arzu sevgiye dönüşür mü? Soru bu!
Evet ama zor
Aşık. olmak için arzulamak gerek zaten
Arzu olmadan aşk nasıl olsun diyorsunuz yani
Bir kızı veya erkegi ilk gordugumuzde boyuna fizigine bakariz belkide hiç konuşmadan uzaktan uzağa hep bakariz fizigine hoslaniriz
Daha sonra konysma tanisma olur sonra fikirleri kalbinin guzelligi ortaya çıkar ya da kötü biri oldugu anlaşılır
4 yıldır tanıştığım insan, uzun süre de mesajlaşma oldu, eski iş arkadaşım, hala tanıyamadı mı huyumu suyumu
Burdami konusalim mesaj kutum. acikk
Bana ne sizin kutunuzdannnnn
Banane senin askindan
Byyyy
Yazmasaydın yalvardık mı soruma cevap yaz diye
Uzatma
Bizce güzel bir şey ama kadınlar tuhaf biraz
Ne açıdan tuhaf
Abes bir durum gibi görüyorlar
ıcıne gırecek cunku ıstıyosun
Öyle olsa adamı reddedip hayatımdan göndermezdim
Icine girmek istiyor net
Bakire olmadigina da emin bence
Normal duygular
Ben garip demedim de arzu aşka dönüşür mü dedim aslında
Dönüşebilir ama muhtemelen sadece şehvet boyutunda kalır
Ne yapılırsa aşka dönüşür? Elde edemezse mesela?
Ya bir şey yapma bence çünkü aşka dönüşse bile hep aklı cinsel arzular da kalacak ve yaşamak isteyecek
Aşık olduktan sonra önemli değil
Emin ol önemli olacak fazlasıyla hemde
Sen peki
İstemem kalsın
Neden