Güncellemeler
+1 yıl
Sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama bunun çok daha fazlası var. Açıkça söylemem gerekirse ben senden çok hoşlanıyorum. Bunu bil ve ona göre davran.
Bana böyle bir mesaj attı. Hala yaklaşımı cinsel mi sizce yoksa duygu var mı?
Bana böyle bir mesaj attı. Hala yaklaşımı cinsel mi sizce yoksa duygu var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayir vücudun güzel o güzel vücuda aklıma geldikçe yükseliyor olabilir
Kapalıyım, açık saçık ya da dar giyinmem, vücudumu göreceği bir ortam olmadı ki!
Tam olarak şöyle durum. Benim uzun süreli ilişkim var. Bu da benim eski iş arkadaşım. Ben buna hep mesafene sınırına dikkat edersen arkadaşlığımıza engel değil derdim. Bu da bana 5-6 ay öncesi seviyorum seni diye mesaj atmaya başladı ama ben arkadaşça söylüyor diye düşündüm ilk. Arkadaşlar birbirini sever normal diye geçiştirmeye çalıştım. O zaman ben sana yükseldim sen bana yükselmedin sorun oldu dedi. Saydırdım ben buna. Kendimi sevgilime şerefsizlik yapıyor gibi hissettiriyorsun böyle arkadaşlık olmaz diye. Küstük baya uzun süre. Sonra ben bunu düzeldiğini düşündüğüm için tekrar barıştık. Görüşmeye gitmedim diye bana küstü bu. Bende kaç yıllık arkadaşım gücenmesin diye iş yeri çıkışına gittim bir 10 dakika. O gün dedi işte. İçime atmaya çalışıyorum, bastırıyorum, yok saymaya çalışıyorum, ama zaman zaman ortaya çıkan yükselen duygularım var sana artık itiraf edebilir miyim söyleyim mi dedi. Söyletmedim. Sana verecek olumlu cevabım bir cevabım yok söyleme dedim. Ama düşündükçe bunun sevgi itirafı mı yoksa arzu itirafımı olduğunu anlamlandırmakta zorlanıyorum
Bu konuda açık olmak gerekir sen evliliğe yönelik ciddi birliktelik amaçlı ise sende bu konuda ilgi duyuyorsan düzgün efendi senin mutlu olabileceğin biriyse bir açık kapı bırakabilirsin. Ancak evliliğe yönelik olmayan bir ilişki türüne seninde mantığında onay verilmeyeceği durumdur. Onu sorup ona göre tavır almak gerekir
Arzu demek yani cinsel. olarak
Sevgi aşk değil yani bu yükselme muhabbeti
Sevgi veya ask diye bisey yok
Kime göre
Bana göre sana gore herkese gore
Çok karistirma oralari
Niye nasıl anlıcam o zaman şans vermem gerekip gerekmediğini
İçinden ne geliyorsa cok kasm
Benim içimden değil onun içinden geleni anlamaya çalışıyorum ben
Tamam
Arzu itirafı tabi ki.
Aşk değil yani
Seviyorum da dedi ama öncesinde
Sorsana direkt.
Yok soramam, derse yatmak istiyorum diye tokatı patlatmam lazım
E ne güzel üste patlat gitsin
Nasıl yani
Yani gerçek niyeti ortaya çıkar işte diyoruuum
Tam olarak şöyle durum. Benim uzun süreli ilişkim var. Bu da benim eski iş arkadaşım. Ben buna hep mesafene sınırına dikkat edersen arkadaşlığımıza engel değil derdim. Bu da bana 5-6 ay öncesi seviyorum seni diye mesaj atmaya başladı ama ben arkadaşça söylüyor diye düşündüm ilk. Arkadaşlar birbirini sever normal diye geçiştirmeye çalıştım. O zaman ben sana yükseldim sen bana yükselmedin sorun oldu dedi. Saydırdım ben buna. Kendimi sevgilime şerefsizlik yapıyor gibi hissettiriyorsun böyle arkadaşlık olmaz diye. Küstük baya uzun süre. Sonra ben bunu düzeldiğini düşündüğüm için tekrar barıştık. Görüşmeye gitmedim diye bana küstü bu. Bende kaç yıllık arkadaşım gücenmesin diye iş yeri çıkışına gittim bir 10 dakika. O gün dedi işte. İçime atmaya çalışıyorum, bastırıyorum, yok saymaya çalışıyorum, ama zaman zaman ortaya çıkan yükselen duygularım var sana artık itiraf edebilir miyim söyleyim mi dedi. Söyletmedim. Sana verecek olumlu cevabım bir cevabım yok söyleme dedim. Ama düşündükçe bunun sevgi itirafı mı yoksa arzu itirafımı olduğunu anlamlandırmakta zorlanıyorum
Her ikiside olabilir.
Aşk olma ihtimali hala var mı diyorsunuz
Evet ama bu seni neden bu kadar düşündürdü bence umursamaman ve o kişiyle sohbetini kesmen gerek.
Bu iş yerine gittiğimin ertesi günü arkadaşlığı da bitirdim. Seninle iletişimde kalmak bile bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor , umarım karşına değerini bilecek insanlar çıksın diyip bitirdim. Bana cevap bile yazmadı
boş ver
Cevap yazmaması normal mi sizce
Bu fa başka bir ayılık
boş ver yazması veya yazmaması artik umurunda olmamali
Görüldü yiyince got oldum
Beklemiyordun evet
Çünkü sana ilgi göstermesi içten içe hoşuna gidiyorsu
Bilemiyorum, kendimi de aklayacak değilim. Bakalım onun gördüğü açıdan neydi olay!
Konuşalım istersen?
Hayır istemem
Aşk itirafı olmuyor ki
Anladım ya maalesef
aşk itirafı değil o :D
Ne o
sevgi itirafında olacak olsaydı yükseliyorum falan demezdi masum yaklaşırdı seninle vakit geçirmeye çalışırdı. bu seni yatağa atmak istiyor belki onu çok tahrik ediyorsundur o yüzden yükseldiğini söylüyor iletişimde kaldığınız sürece bu çocuk sana yürüyecek
Tahrik ettiğim bir durum inanın yok. Ben kapalıyım, açık saçık dar giyinen abartılı makyaj yapan , el kol şakası yapan biri değilim. Ama samimi sıcak bir insanım. İletişimi bitirdim zaten. Aşk itirafı olmadığına ayrıntıyı okuyunca da karar verip emin olduysanız bir şey diyemiyorum
bunca zaman hiç aşkı itiraf almadın mı hiç yükseliyorum diyen oldu mu. ayrıca kapalı fantazisi olan erkolar hiç az değil
Hiç yükseliyorum diyen olmadı haklısınız, ses tonu yanılttı sanırım beni
Arzu itirafı
Gerçekten mi ya yıkıldım şu an. İyi ki söyleme duymak istemiyorum demişim
Yani aşk itirafı böyle olmaz
Senin hatan ilişkin varken böyle duygularını sana yüksek sesle anlatan biriyle görüşmeye devam etmen
Görüşmüyoruz ki artık. Bu olayın ertesi günü ben bitirdim arkadaşlığı. İletişimde kalmak bile kötü biriymişim gibi hissettiriyor , umarım karşına değerini bilecek insanlar çıksın dedim. Bitti arkadaşlık da
Duygu mu sizce bu , hormon mu
İnan bana bunun ne olduğunu anlamak böyle burdan kolay değil, ama bir erkek olarak bana hormon gibi geliyor, sevgilin var biliyor, reddediyorsun ama ısrar ediyor, senin ilk zaman net bir defans koymaman da bur neden tabi buna
Belki de haklısınız bilmiyorum, ilk o şekilde yaklaştığını düşünmediğim ve her zaman mesafene dikkat et diye uyardığım için böyle bir sonuçla karşılaşacağımı öngöremedim. Olay bu boyuta geldi. Ve şu an arkadaşlıkta bitti. Senle iletişimde kalmak bile bana kötü biriymiş gibi hissettiriyor dedim. Bunun üstüne bir şey yapacağını sanmıyorum artık
Sevgilin olduğunu bile bile bu kadar ileri gitmiş, devam etmez umarım
Bu sözleri söylediğim mesaja görüldü atmış, yazacağını yapacağını sanmıyorum
Umarım,
Arzu
Allah onun belasını
Yapacak bir şey yok
Arzu bu net
İlk gördüğüm günden beri aynıyım diyor , 4 sene arzu sürer mi
Sürer zamanı gelince söylenir
Yuh ya