tüm erkekler çok iyi olduğunu ve en az 1 saat boşalmadığını anlatıyor oysa doktorlar sadece 100 kişi den ikisi gerçekten yapabildiğini söylüyor sizce kim yalan söylüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. doktorlar genele bakarak doğru söylüyor
2 tp insan var.
1. tip beynin ön frontal bölgesini kullanır. frontal bölge akıl ile alakalıdır. yani aklını kullanır. aklını kullanan insan duygularını ve hormonlarını kontrol altına alabilen insandır. ama ne yazık ki sayısal olarak azdır bu tipler
2. tip ise beynin alt beyin denen arkadaki limbik sistemi kullanır. bu bölge hormonlarla alakalıdır. burayı kullananlar akıl kullanmaz. hormonlarının esiri olmuştur. asla duygu kontrolü yoktur. sayısal olarak fazladırlar
cahil öküz bencil dediğimiz insan tipi budur. yani kadını umursamaz hormonlarına uyar kısa sürede sona ulaşmak ister. damacana ile kadını bile eş tutar ayırt etmez00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 27 senedir üroloji sektöründeyim ve yüzlerce üroloji uzmanı dostum var. Onlardan aldığım bilgiyi aktarıyorum.
Öncelikle tıbbi olarak 1 dakikadan daha kısa sürede boşalmaya erken boşalma denir. 1 dakika ve daha uzun süre seks yapmak tıbbi olarak sağlıklı demektir. Diğer yandan ön sevişme ve oral hariç 10-15 dk sesk süresi oldukça iyi ve doyurucudur.
1 saat diyenlerin en az %99,99’u yalan söylüyordur. Bu oran % 2 değil %0.002 hatta daha düşük bile olabilir.00 Yorumla
Şahsen söylemem gerekirse 1 saat sürmüyor. Kaçıncı defa olursa da sürmedi. Ortalamam her seferinde 20 - 25 dakika arasında değişiyor. Elbette daha kısa olduğu zamanlar da oluyor. Ama 1 saat yapanın da buralarda çok olduğunu sanmıyorum. Ön sevişme harici 1 saat seks yapacak adam gitsin film çeksin alksda.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki erkeklere gerçekten inanıyor musun sen ya hepsi sahte ve klavye erkekleri sorsan sabaha kadar duraksiz yaparlar ama gerçekte olan ilk beş dk bitiyor 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum zaten de genelde okuyorum hepsi çok iyiyim yaziyor yorum lara 😂
- +1 yıl
Öyle yazacak tabi kim yoğurdum ekşi der kim ben kötüyüm yatakta der ki 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıl"Kapsamlı bir bilimsel çalışmada IELT süresi dünya genelinde ortalama 5,4 dakika bulunurken, Türkiye ortalaması 3,7 dakika olarak saptanmıştır."
Burdakilere sorsan sabaha kadar yapar aw andavalları
10 Yorumlaboşalma mevzu kriterleri vardır. kimisi içine girdiğinde hemen titrer afakanlar basar. kimisi tecrübelidir. ama sevgilisiinin kokusundan cok etkilenir. kimisi boynundan kimisi bir pozisyonda cok etkilenir. yani partnerine göre değişir. partnerin en hızlı boşaldığı noktayı bul ve onu yap en sona sakla ;))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuradakilerin büyük çoğunluğu yalancı inananların da yaşadıkları ortada paylaşıyorlar. Siz dürüst olan kişileri dinleyin doktorun bir çıkarı yok araştırması daha gerçekçi 👍🏻
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bir saat bosalamiyorum diyenlerin cogu mali kaldiramiyor bile ondan dolayi bir saat bosalamiyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O 100 kişiden iki kişiyim işte ben. İnanmayan varsa hodri meydan yani 😉
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yılGülmek iyidir sende gül
+1 yılYalan söylüyo çoğu. Senin yanına gelim şöyle iyi olacak böyle iyi olacak derler , yanına gelince et ete dokununca boşalırlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılsaglık olan süre 5-7 dakikadır. tıp bunu söyler. bunun üzerindeki sürelerde sıkıntı yaratabilir
00 Yorumla
+1 yılVallahi takviyesiz yalan yanı ilk postada 6 dk dayanan bile maşallah ama ikinci posta için söylüyorlarsa doğrudur
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ayrıca bir doktor şahsi bilemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat bosalmadan yapabilen varsa cikarsin golgesinde raki icelim 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Yalan söylüyorlar rahat ol. Türkiye ortalaması penis boyu 14 cm. Boşalma süresi ortalaması 4-5 dakika. Bak bunlar ortalama biri çıkar 15 dakika yapar biri çıkar 1 dakika yapar o ayrı. Ama sorsan herkesinki 1 metre, en az 3 saat pompa yapıyorum der
00 Yorumla
+1 yılTabiki gercegi doktorlar soyluyor, erkegin bosalmasi kadina gore daha kolaydir, isimlerinden bile belli, erkeklerinkine 31 kadinlarinkine 52 deniliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin gücün elalemin ski mi
Sana ne milletin ne zaman boşaldığından00 YorumlaYav arkadaş değil işte değil , sürüyor işte.
Var işte çok geç boşalan erkekler.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar ama 100 de 2 oran la
+1 yılÇok zor 1 saat imkansız hatta ilaç almadan takviye almadan, 10 15 dakika ideal
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede imkansız ama cinsellik yorumlarinda erkekler hep oyle söylüyor yok bi saat bosalmam yok 45 dakika yaparım falan 😂
- +1 yıl
Lafta herkes zaten öyle yaparım böyle yaparım sonra fiss reelde göstermek lazım zaten yuksegim 😂😂😢
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme burdaki yarısı doğru yarısı atıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıltıp yalan söylemezzzzzz :)
10 Yorumla
+1 yılEn kaliteli seks 7 dakikadır, kimisi uzun dayanabilir ama sadece yorgunluk verir
00 YorumlaDeneyip gör bence. Doktorlarla seviş.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuradakilerin çoğu sallama canım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılIsyer sen gel dene ister o doktoru gönder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPolyancılık oynuyor buradaki erkekler 😂😂
00 Yorumla Kanka valla benim 15 dk falan sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 saat mi
Kasijlari patlar06 Yorumla
Soran+1 yılburada ki yorumlarda söylüyorsunuz işte bi çoğunuz yok 45 dakika yok 1 saat inletirim diye 😂
Cevap sahibi+1 yılPalavra ya
Soran+1 yılBencede neden peki bukadar atıyorlar sence
Cevap sahibi+1 yılIste seks ozlemi olan tatmin olmayan kadini bu sekilde heveslendirmeye calisiyorlar
Ben burdan 10 kisiyle yatmisimdir kadinlar sefkat ve tatmin ariyor gercekten
Soran+1 yılİşte bu sözünüzü alkışlarım 👏👏kesinlikle kadinlar şefkat ariyor
Cevap sahibi+1 yılAma kolay kandirilabili oluyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılinanmayın :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalan geciktirici ile bile 25 dk surer en fazla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler yalan söylüyor net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 dk anca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşaarr sd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler 😃😃😃
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi