Sevgili yok flört yok nişan yok söz yok düğün yok evlilik yok eş yok çocuk yok , kızdan arkadaş yok kızdan kardeş yok 5 dakika konuşma yüzüne bakma yok hayatımda kadına kıza k sine yer yok 8 milyar insandan 1 tane olmayacak
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu konuda ne kadar ajitasyon yapmişsin be kardeşim kadin olsam verirdim
Sağolda ben istemem
Ne istiyorsun sen kardeşim acun gibi soruyorum sana ne istiyorsunuz siz?
hiç bir fikrim yok
takma kafana, ölünce hiçbir anlamı kalmayacak zaten.
Neden
İnsan sevmiyorum
Gergadan zük o zaman
onu da sevmiyorum depresyondayım
Yaş kaç
28
Yaşında var durum niye böyle iş okul mahalle çevren yok mu
hiç bir şey yok koca bir hiçim hatta kızdan arkadaşım bile olmayacak
Niye olum sorun ne?
Depresyon ve insan sevmemek
İnsan sevmeme kısmına bişey diyemem ama depresyon kısmı hallediliyor hapla, bı arkadaşım var ağır depresyon geçiriyordu doktor sağlam bir hap yazmış şimdi uçuyor, hiçbir şey düşünemiyorum üzülemüyorum lân hiçbir şeye diyor
12 SENE OLDU BENİM
Ne olsy yaşadın da bu hale geldin lâ
kendimi hayattan soyutladım yetersiz hissedim her anlamda herşeye
Bı sen mi yasiyon knk bu hayatı herkesin hayatı bök gibi, niye zorladin kendini bu kadar niye bırakmadın akışına, hayatı güzel yaşayan %20 lik bı kısım anca vardır gerisi harap, herkesin hayatı sklmis, sen kendine boşuna zulmetmissin
Ben zamanında liseyi anlamadığım için bıraktım 2012 de 16 yaşında sonra bilgisayara alıştım konfora alıştım özgür birey değilim hiç arkadaşım olmadı hiç bir hayalim yok okumuyorum çalışmıyorum 1 kere geliyoruz dünyaya onda da esir hayat 12 sene oldu
Kötü olmuş, birşeylere hevesin olsa bambaşka olurdu, hala geç değil, bir yerden başla, yoksa ömrü bitiremezsin, böyle bitmez bu hayat..
napim asgari ücretli çalışmak 30 gün kendimi yormakdan başka , obezite mideni durdur zayıfla diş yaptır ebesinin örekesi bence böyle bitecek gibi keyfim iyi kendimi sevmem
Ne diyeyim biladerim nasıl istersen.
ölüm sebebi olacak depresyon hiç kurtuluş yok ki kendimi hiç sevmem tipimi sesimi hayat amcamın hayatı ölsem sorumluluk alamam
tam kapana kısıldım var ya
her şey sende bitiyor, bu yapamam dediklerini yapmaya hiç çalıştın mı? Kimse seve seve güle oynaya sorumluluk almaz mesela, herkes güne ilk uyandığında o günün mükemmel geçmeyeceğini bilir, sen öyle bir kabullenmişsin ki, herşeyden kaçmak hiçbir şeyle uğraşmadan sadece bu durumu benimseyerek hayatın sonu gelecek diye bekliyorsun. Bu hayat böyle yaşanmaz kardeşim.
2 sene önce havalanında temizlik işe girdim 3 ay dayandım kendileri çıkardı döndüm evime odama bilgisayara ben kendimi sevmiyorum ki sesim çocuk gibi boyum kısa tipimi sevmem saçımı dişlerim yok kilo veremiyorum çatlaklarım var ve sorumluluk almak insan hayatının içine karışmak gözümü korkutuyor araba satın alamam pasaport çıkaramam sevgili yapamam arkadaş edinemem gezemem hiç özgür olamam ki istesem bile kendimi sevmiyorum bana göre değil sanki dünya hayatı... size göre böyle yaşanmaz bana göre yaşanıyor demek ki 12 sene birey değilim kişiliğim yok
Hepsi senin elinde bro, bak işe girmişsin 3 ay çalışmışsin, senin düşüncelerine göre 3 ay çok uzun bir süre, demek ki yapabiliyorsun, herkes eziyet altında çalışıyor emin ol her yerde var bu, birey olmak için özgüvenini topla, 167 boyum var mesela ama yaşamadığım hayat kalmadı, biraz kendinde bitiyor bu iş, sen bu düşünceleri yikmazsan olmaz, 12 sene diye kendini sabitlemissin, özgüvenini yıkmışsın, ne zannediyorsun dışarda gezen herkes mükemmel mı? Herkesin korkuları var, hiç kimse sorumluluk almak istemiyor ama bu hayatı yaşamak için bunları yapmak zorundasın, dişin mı yok, teknoloji ebesinin nikahına çıktı, kendi dişlerin kadar dayanıklı diş yapıyorlar, saçın mı yok her yer kel dolu ama tutuluyorlar, her şey senin elinde, sen yapmak istedikten sonra, birşeylere çaba sarf ettikten sonra olmayacak diye bir şey yok.. kiloyu falan da takma kendinle barışık ol, ülkenin yarısı obez oldu, var mi sorun cikaran yok. Sevgili arkadaş vs bunlar yavaş yavaş olacak şeyler, önce kendini bı yapılandır gerisi gelir. Bu mazeretlerinin arkasına sığındığın sürece sadece aciz olursun benden söylemesi, gayret edeceksin.
Hepsi benim elimde deyince oluyor mu her şey parayı küçümsüyorum asgari ücreti küçümsüyorum kendimi küçümsüyorum hayalim yok evet kuzenin mükemmel mesela bazı ünlüler mükemmel vallahi ben kendimden kaçıyorum sorumluluk istemiyorum lise bir terkim üniversite gitmedim okumadım çalışınca ne olacak asgari ücret ne yapacağım ya Ben kendimi sevmiyorum ki Ama nasıl olacak biraz mantıklı düşünsene asgari ücretle çalışıyorum 30 gün kendimi yoracağım nereye kadar ne için Benim hedefim yok hayalim yok amacım yok beklentim yok niye yok sana göre bahane geliyor tabii
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!