Bunun için bakirleiği bozmaya değmez demi sürtünme daha güzel bence. Sokmak ne biliyim içine yumuşak bi şeyin girmesi gibi olur evlilikte mecburiyetten yaparsın anca bence öpüşmek sevişmek daha güzel
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her bireyin cinsel tercihleri ve deneyimleri farklıdır. Cinsellik kişisel ve öznel bir konudur, bu nedenle herkesin deneyimleri, beklentileri ve zevkleri farklıdır. Kimisi cinsel birleşmeyi tercih ederken, kimisi sadece diğer fiziksel veya duygusal aktivitelerden zevk alabilir.
Cinsel ilişkilerde önemli olan, taraflar arasında açık iletişim, karşılıklı rıza ve saygıdır. Herkes kendi sınırlarını bilmeli ve partneriyle bu konuda dürüst bir şekilde iletişim kurmalıdır. Önemli olan, her iki tarafın da kendini rahat hissettiği ve mutlu olduğu bir deneyim yaşamasıdır.
Cinsellikle ilgili konular, kişisel tercihlere ve kültürel değerlere dayandığı için, herkesin bakış açısı farklı olabilir. İnsanların cinsel tercihleri ve deneyimleri konusunda saygılı olmak önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. almaz
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c&ab_channel=Sa%C4%9Fl%C4%B1k
türkçede a m dediğimiz oran ingilizce de cunt dediğimiz organ tıp dilinde iki ayrı konumda incelenir
deliğin dışındakine yani iç dudak dış dudak ve klitoris vulva olarak tanıtılır. delikten içerisi vajinadır.
vajina üremek için yaratılmış iç organdır. yaratıış gereği erkeğin bşalması ve remenin sağlanması için tasarımlanmıştır
burada erkeğin zevk alması ve boşalması hedeftir.
ama zevk için öyle değil. zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışndadır. yani vulvada. merkez klitoris.
kadın sadece gir çıktan zevk alamaz
ya sevişme ilişki nında devam etmeli ya klitoris el ile uyarılmalıdır. çok nadir kadın ilişki ile boşalabilir. yok denecek kadar az00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmek sevişmek en güzelidir. İçine almak amaç olmaz zaten asla. Sevişirsin ve artık içine girmesini istersin. 25-26 lı yallardan sonra içine delicgibi istersin. Şu an sana sürtünmek öpüşmek o yüzden yeterli geliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Evet öpüşmek sevişmek sürtmek çok güzel katılıyorum buna ama diğeride içine sokmakta güzel her iki taraf içinde bunun tadını alman lazım sadece
06 Yorumla
Soran+1 yılBence erkek için de sevmiyorsan iğrenç sıcacık olur çünkü
Soran+1 yılİçine girmekten bahsettim insan bi iğrenir sıcacık olunca
Soran+1 yılYa aman neyse evlenmeden içime almak gibi bi canım yapmam umarım 23 yaşına kadar gelmişim böyle
Soran+1 yıl*bi sal@klık
+1 yılYumuşak bir şey değil de ahhs öpüşmek sevişmenin zevki fakrli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsürtünme daha güzel sokuyormuş gibi yapıp sürtmek güzel bence yalamak da yalattırmak da güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılNe çok bakireyle ilişkiniz olmuş ya siz erkeklerin
Cevap sahibi+1 yılben vericiyim kadınlar becerir beni arada bana da izin veren olmuştur yap diye
Monoton klişe vücut bir bütündür ve her yere hitap edilmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya gir çık hiç romantiklik değil
+1 yılAlmaz sürtün daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılSen bakire misin
Yalattır zevkten uçarsın
00 Yorumlaoral seks da çekiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılParmağını sokmuyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana katılıyorum. Hemfikiriz. 👏🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hepsi güzel ve hepsinden de zevk alır
00 Yorumla
+1 yılYumuşak mi ilginç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. kişiye göre değişir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem