Cinsel Yaşam Sevgilime göğsümü attım, kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilime göğsümü attım, kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tokatlii6060 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Sevgiline sorman lazım iyi mi kötü mü sonuçta o gördü :dd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok değil burdaki bir kadın aklıma geldi o direm göğsünü pp yapmış🤣 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Yok kız o kadarda değil 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Herkesle paylasmis işte hak. gecmesin diye 😀😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CAGRI16 o da öyle seviyor demek ki😂 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Hakkaniyet li insan Yorumla CAGRI16 +1 yıl Zevk almistir cok kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CAGRI16 susalım şimdi gelir bizi yalnış çıkarır ajsjja Yorumla Soran +1 yıl Şöyle bir şey var birde o hayatımda yokken başka bir erkek isteseydi direk silerdim muhattap olmazdım ama bunda öyle olmadı istedi rahatlıkla attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşko ya atmlycaksın ya da atdıkdan sonra sonunu düşünmüyceksin... Yorumla CAGRI16 +1 yıl Attin. Bitti hedaba kitaba gerek yokk Yorumla Soran +1 yıl Çağrı sana ne oluyor sana mı diyorum ben? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona da bildirim gidiyor😄 Yorumla CAGRI16 +1 yıl 👍👍👍👍 beni bir tek sen anladin Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neden kötü olsun gayet güzel bence Nasıl peki seninki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanii dini ahlaki görüşüne tersse senin kötü nişey yaptın ama sorun değilse sswvgilin veya görmesinde sakınca görmediğin kişilerin görmesi sorun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben evlenmeden neyimi attım neyimi senin gene iyi :) 1 5 Yorumla SSvermiştim +1 yıl attığın kişiyle mi evlendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SSvermiştim evet Yorumla CAGRI16 +1 yıl Attigina degmisss basini dondurmussun almis seni Yorumla Soran +1 yıl Aaa bizde zaten ileride evlenmeyi düşünüyoruz ilk defa bir erkeğe ettim o yüzden rahatım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende attıgımla evlendim inan çok güzel oluyor dışardayken bile atıyorum bazen Yorumla
Caanaan90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Yani neden sorun olsun ki canım sevgilin sonuçta böyle tatlı mesajlaşmalar olabilir 0 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hii siz hep öyle tatlı tatlı...😄 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Göğsün mü kötü nude mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır atmakla kötü mü ettim onu diyorum Yorumla Just-can +1 yıl Yoo neden ki başka kızlara bakacağına sevgilisine baksın Yorumla Soran +1 yıl İlk defa bir erkeğe attım o da sevgilim zaten Yorumla Just-can +1 yıl İyi yptın kotu birsey yok Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo neden kötü olsun 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kotu olmazz iyidir yakinlasirsinzi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmem, görmedim ki. İyi mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır atmakla kötü mü ettim onu diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo normal Yorumla Soran +1 yıl Varya hayatta atmazdim ilk defa bir erkeğe attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam kaliteliyse sorun olmaz. Ben şahsen daha çok bağlanıyorum böyle durumlarda Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten kaliteli biri o yüzden attım zaten ilk defa bir erkeğe attım Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Niye attin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İstedi attım Yorumla Luna44 +1 yıl o da atsin bi seyler Yorumla Soran +1 yıl Dedi ama ben istemedim Yorumla Luna44 +1 yıl Ama sen atmissin bosa mi istedi saniyosun bi seyler yasamak istemis ki bende atiyim diyip devam ettirmek istemis Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kafa attım gibi yazmış :) 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ne dedi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlı, güzel dedi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Kendini basit düşürdün. Çirkin diyecek hali yok herslde her erkek öyle söyler. Yorumla aypipim +1 yıl İfşa sitelerine düşer sonra Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ölçüleri nasil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niye kötü olsun 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. buna sen karar ver 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. İyi iyi meme candır 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüzün de var mıydı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sevgiline sorman lazım iyi mi kötü mü sonuçta o gördü :dd
Yok değil burdaki bir kadın aklıma geldi o direm göğsünü pp yapmış🤣
Yok kız o kadarda değil 😂
😂😂
Herkesle paylasmis işte hak. gecmesin diye 😀😀😀😀
@CAGRI16 o da öyle seviyor demek ki😂
Hakkaniyet li insan
Zevk almistir cok kesin
@CAGRI16 susalım şimdi gelir bizi yalnış çıkarır ajsjja
Şöyle bir şey var birde o hayatımda yokken başka bir erkek isteseydi direk silerdim muhattap olmazdım ama bunda öyle olmadı istedi rahatlıkla attım
Aşko ya atmlycaksın ya da atdıkdan sonra sonunu düşünmüyceksin...
Attin. Bitti hedaba kitaba gerek yokk
Çağrı sana ne oluyor sana mı diyorum ben?
Ona da bildirim gidiyor😄
👍👍👍👍 beni bir tek sen anladin
Neden kötü olsun gayet güzel bence Nasıl peki seninki?
Yanii dini ahlaki görüşüne tersse senin kötü nişey yaptın ama sorun değilse sswvgilin veya görmesinde sakınca görmediğin kişilerin görmesi sorun olmaz
Ben evlenmeden neyimi attım neyimi senin gene iyi :)
attığın kişiyle mi evlendin
@SSvermiştim evet
Attigina degmisss basini dondurmussun almis seni
Aaa bizde zaten ileride evlenmeyi düşünüyoruz ilk defa bir erkeğe ettim o yüzden rahatım 😂😂
bende attıgımla evlendim inan çok güzel oluyor dışardayken bile atıyorum bazen
Yani neden sorun olsun ki canım sevgilin sonuçta böyle tatlı mesajlaşmalar olabilir
Hii siz hep öyle tatlı tatlı...😄
Göğsün mü kötü nude mı
Hayır atmakla kötü mü ettim onu diyorum
Yoo neden ki başka kızlara bakacağına sevgilisine baksın
İlk defa bir erkeğe attım o da sevgilim zaten
İyi yptın kotu birsey yok
Yoo neden kötü olsun
Kotu olmazz iyidir yakinlasirsinzi
Bakadar iyi kalpliysen bana da at
Kiminle çıktığına bağlı
çokkkk kötüüüü flxşzixş
Bilmem, görmedim ki. İyi mı?
Hayır atmakla kötü mü ettim onu diyorum
Yooo normal
Varya hayatta atmazdim ilk defa bir erkeğe attım
Adam kaliteliyse sorun olmaz. Ben şahsen daha çok bağlanıyorum böyle durumlarda
Gerçekten kaliteli biri o yüzden attım zaten ilk defa bir erkeğe attım
Niye attin
İstedi attım
o da atsin bi seyler
Dedi ama ben istemedim
Ama sen atmissin bosa mi istedi saniyosun bi seyler yasamak istemis ki bende atiyim diyip devam ettirmek istemis
kafa attım gibi yazmış :)
Ne dedi
Çok tatlı, güzel dedi
Kendini basit düşürdün. Çirkin diyecek hali yok herslde her erkek öyle söyler.
İfşa sitelerine düşer sonra
Ölçüleri nasil
Sanane
Değil bence
İyi yapmışsın
Niye kötü olsun
buna sen karar ver
Bilmem görmedım :))
gormedikki
değil
Malll
İyi iyi meme candır