+1 yılBen de bunlara kıl oluyorum.
Tamam, saygı vs. Duyuyoruz kendi düşüncelerine ama sevdiğimiz insanla cinsellik düşününce bir anda öcü, ayıplama vs. Oluyor genel olarak.
Kimle cinsellik düşünelim arkadaşlar? Bir söyleyin hele. Sevdiğimiz insanı arzulamaktan normal ne olabilir? 😂
Madem cinsellik düşünmek bu kadar “ iğrenç, kaka “ kafasındasınız, o zaman siz gidin tüm organlarınızı aldırıp kestirin, öyle yaşayın.
Abi çok şey söylenir de neyse ya.😂21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada dikkat edilmesi gereken bir detay var.. Cinsellik amacıyla birine yaklaşıp, sırf buna aracılık etsin diye sözde "sevgili" olanlar var.. Maksat, kimse kendini kötü hissetmesin..
Bir de gerçekten, tamamen duygusal bir bağlılıkla bir arada olup cinselliği araç ya da amaç olarak değil de bir sonuç olarak yaşayanlar var.. Bunu ayırt etmek gerekiyor her şeyden önce..23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
+1 yılTabiki çok normal bir şey sevdiğini arzulamak. fakat burada erkeğin farkındalığının yüksek olması gerekiyor.. sevdiği kızı hayatın ne getireceği belli olmadigindan dolayı.. ilerde zor bir duruma düşürecek cinsellikten uzak durması şart. Erotizmden çok romantizm yaşatan empatik ve duygusal zekasını kullanabilen bir erkek baş tacıdır.
22 Yorumla- +1 yıl
Ya köle arıyorum demiyor da
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl düşünmemek anormal. Her insan sevdiğine dokunmak birleşmek ister.
Fakat bazı saçmalıklar insan aşık olduğuna dokunamazmıl diyor. Ne ilginç değil mi?
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet anormal.. yani ben cinselliğe normalde bile zaten değer vermem benim için çok arka plandadır.. ama sevgiliyken sürekli bunu düşünüyorlarsa ben bunu normal bulmam. ama başkalarının düşüncelerine de saygı duyarım. bana göre normal değil diye bu bir kural değil sonuçta. herkes farklı düşünür ama ben aşka duygulara yer veriyorum. cinsellik en son.
10 Yorumla
+1 yılÇok normal. Cinsellik yoksa orada aşkta yoktur, sevgi de. Cinsellik olmadan sevgililik de olmaz. Cinsellik arkadaşlığı sevgililikten ayıran şeydir. Ama cinsellik oldu diye sevgili olmak zorunda da değil kimse. Ama sevgili olmak için cinsellik olmak zorunda
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayati.
Seven sevdigi ile tabii ki ister istemez dusunur ama ben evlenmeden, helal daire disinda dogru bulmuyorum ve bana da saygi duyulmasini istiyorum. Yobaz bagnaz, tek bir imzayami kaldi, neyi kime ispatliyorsunuz vs. kelimelerini duymak cok rahatsiz edici.
10 Yorumla
+1 yılYanı ben sevgılımı 7/24 arzuluyorum Yanyana gelince de gayet yüksek oluyor libidom. Ağzını burnunu yıyesim geliyor. Sevdıgım için bunlar. Gönlüm gecınce hevesımı alınca bırakacak değilim. Bana normal geliyor arzulamak ve arzulanmak
30 YorumlaDünyanın en normal şeyi. Sevdiğimi arzulamicam da kimi arzulayacağım ki.
10 Yorumlaİnsan zaten sevdiği insanla düşler bunu normali budur, anormal olan hiçbir şey hissetmediği ile düşünmek rezilce.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum!
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Ricalar, ne demek!
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yoo gayet normal insanin sevdiğini arzulamasi aksi garip olurdu..
21 YorumlaHayır neden anormal olsun, cinsellik en önemli ihtiyaçlardan birisidir ve bunu da doğal olarak insan sevdiği ile düşünmelidir başkası ile düşünecek hali yok yani..👌
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece normal. Başkasıyla mı düşünsün, hiç mi düşünmesin, ne isteniyor anlamadım ki? Cinselliğin sadece evli bireylerin hakkı olduğu düşüncesini bırakmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılAnormal bi sey göremedim sevdiğinle olinca daha iyi olur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha dün yaptık sevgilimle gayet normal bir şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılilişki sıfatı ve samimiyeti doğrultusunda olabilir sadece
10 Yorumla Sevmediği ile düşünmesi anormal
20 YorumlaNormal efendim normal
10 Yorumla
+1 yılAksine, çok doğal.
30 YorumlaNormal, düşünebilir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal olan şey maalesf anormal hale geldi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normal bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşırı doğal
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne