Ben cinsellik bakımından tramvaları olan bir kızdım ve sevgilim de bunun farkındaydık ve bana o güveni vererek aşamalar halimde çoğu şeyi aştım ama tabiki uzun bir zaman ve emek meselesiydi beraber çoğu şeyi aştık korkumu yendik ve birşeyler yaşıyoruz , ama bugün bana böyle bir cümle kullandı benim emek vererek aştığım bu şeyleri sana başka bir adam kolaylıkla yapabilecek bu beni deli ediyor dedi. Ne demek istediğini tam anlayamasam da öyle bir şey olmayacak dedim. burada bana ne demek istedi ayrılmak mı istiyor inanın anlayamadım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birakmazsan başkası dokunamaz falan deseydin. Tamam aşmana yardimci olmuş ta elinde tutsun bir zahmet.
Dedim zaten bunları belirttim ama biri seni kolay bulduğu için böyle bir şey söylemiş dedi bilemiyorum
Yani evet altında bir anlam aramak lazım ne alaka başkasının sana dokunmasını falan düşünüyor
gerçekten seni sevip seni sahiplenseydi başka birinin sana dokunma ihtimalini düşünmezdi bile ihtimal vermez verdirtmezdi
Bende öyle düşünüyorum sence ayrılmaya zemin mi hazırlıyor böyle bir soru bana da garip geldi
Mantıklı demiş aslında, o kadar emek verdim hiç olursa diye düşünmesi normal
Gerçekten sevse bile böyle bir ihtimal aklıma gelir mi peki? Ayrılmaya zemin mi hazırlıyor sence , alttaki bir arkadaş seni artık kolay görüyor demiş?
Geçmişe ait travması olabilir ya da çok düşünen birisi. Her haltı ona başlayanları umursama bir şey bilmiyorlar
Başlayanları*
Evet çok düşünen birisi aslında ve seni üzmekten korkuyorum vesaire diyor
Kendine güvensizlik de var demek ki
Tipik bir ergen örneği mi acaba
Bilemiyorum 20 yaşındayız ikimiz de sevdiğini de söylüyor ayrılmak istedim birkaç defa ayrılmıyor da benden seviyorum ayrılamam diyor
Klasik bir vaka evet doğru tahmin etmişim
Sence altında yatan anlam ne peki yardımcı olabilir misin? Kaybetmemek için mi böyle ihtimaller onu korkutuyor yoksa ayrılmaya mı zemin hazırlıyor?
Ayrılmak istiyor diyelim ve o yüzden böyle yapıyor diyelim, eğer sen dedinse ayrılığı ama ayrılmıyorsa belki de diyeceksin benden ayrılmak için yaptın ve anlamanı istemiyor
Diğer ihtimal de kaybetmemek diyelim ve bence bu daha mantıklı ama öyle yapan birisi kaybeder çünkü eli ayağı dolaşır birbirine ve şimdi olmasa da seni de yorar bir süre sonra
Dediğim gibi çok düşünen ve takıntıli birisi büyük ihtimalle
Olur tabi
Takip veya mesaj yazınca uyarı geliyor
Bence sevgilin ilerde ayrılmayı düşünüyor
ve ayrıldıktan sonrasını düşünmüş
Öfff ne demek istiyosun diye açık açık sorsana aklıma takıldı ayrılacak mısın diye.
Dillendirmesi bile saçma? Nasıl öyle bir ihtimal kafasından geçirir ki durduk yere
Yani sen olsan çocuğa emek verdin biri kolay götürsün için yanmazmı
İçim yanar elbette ama bana tam tersi gibi geldi seni üzmekten korkuyorum vesaire de dedi. Ayrılmaya zemin hazırlıyor olabilir mi?
O ayrılmadan sen koy tekmeyi))) bı ömür köpek olur bak demedi deme bunu diyen adam ben gidecemde ama bı yanım kalacak anlamında demiştir
Ben gidicem ama bir yanım kalacak derken açabilir misin kullanılıyor muyum yani?
Yahu neyini anlamadın klasik erkek cümleleri işte yarın o bür gün benden daha iyilerine layıksın felanda der bu, yani kısaca ayrılacak bu senden mağduru oynuyor
Ben ayrılmayı istedim zaten çocuk ayrılmıyor be gülüm seviyorum diyor ben ayrılmak istemiyorum diyor iki arada bir derede kaldım
Sen niye ayrılıyorsun
Bu sözleri ayrılmak gibi geldiği için sürekli bunları düşünmekten yoruluyorum, bu yüzden düşüncemi belli ettim bitirelim dedim birkaç defa istemedi ben kopamam dedi seviyorum dedi ama böyle sorular soruyor çözemiyorum
Sürekli soru soran adamdan olmaz
terk edecek seni ve seni kolay buluyor artık herkes ile sevişebilirsin diye
Kolay mı buluyor? Neden böyle düşündün onlarca ağladığım zamanlara şahit. Eğer öyle görüyorsa gerçekten üzülürüm yani ayrılmayı mı düşünüyor
bence öyle seninle cinsellik yaşadıys sıkılmıştır bence
Sürekli yaşamıyoruz ki ama 1 ayda bir mesela oda iki tarafta isterse. Beni sevdiğini ve üzmekten korktuğunu da söylüyor ayrıca bence ayrılmaya zemin hazırlıyor sen ne düşünüyorsun?
ayrılmasa bile seninle sırf cinsellik için buluşacaktır rahatlayacaktır ileride sıkıldığnda ayrılacaktır üzme derim ondan kendini
Sürekli en küçük şeyde ayrılma konusunu açıyorum ama ayrılmıyor benden seviyorum diyor bilmiyorum koparmıyoruz da
İstediği zaman sana dokunabiliyor rahatlamak için içine girebiliyor neden ayrılsın ki ya da lafını etsin ki onun açısından bakarsak
Cinsel ilişki yaşamadık, bu konudan çizgimi çektim oral vesaire en fazla yaşadığımız şeyler ama bilemiyorum gene de sevmese aşmama neden yardım etsin inan bilmiyorum
yine de oral da olsa hoşuna gidiyordur dediğim gibi ondan gitmez yardım etmesinin sebebi de bu aslında bir nitekim rahatlamak aslında
Başka kadınlar yok mu peki çevresinde kolayca bunu sağlayabilecek onlarca kadın var neden birinde takılı kalsın ki üniversite okuyoruz inan bana çok fazla yollu var uğraşmaz gibi geliyor
Emin ol erkekler zor elde ettikleri kızdan daha fazla zevk alırlar bir de oralı iyi yapıyorsan tamam yani uğraşır fazlasıyla göğüslerini emdiriyorsan ya da
Evet ikisi de oluyor
Bak ikisini de yaptığı kadını neden bıraksın da işini görüyor fazlasıyla kafasıda rahat
Seni kolay bir kız olarak görüyor. Sana ilerde kolayca dokunulacak olmasını planlıyor baksana
Ama bazı şeyleri zor aştığımım oda farkında beni seviyor neden kolay biri gibi görsün ki?
Sana ilerde birinin kolayca dokunacak olmasını söylüyor. Ona söyleseydin sence ben dokundurtacak ne kız mıyım diye. Ayrıca ayrıldıktan sonra ne yaptığından ona ne. Belki de seni istemiyor ama sırf başkası olmasın diye hala yanında. Bunu da göz önünde bulunur. Gerçekleri anlatayım böylece sana 😉
Ben kimseye dokundurmam kendimi dedim öyle bir ihtimali düşünme dedim zaten. Beni sevdiğini hissediyorum amacı bu olan bir erkek dokunmak için bu kadar uzun zaman beklemezdi kıskanmazdı önemsemezdi işini yapar hevesini alır çeker giderdi. Ayrılsak dahi böyle bir şey benim hoşuma gitmez dedi
Hala aynı şeyi söylüyorsun. Ya ayrılınca ona ne sen ne istersen yaparsın. Bu senin içinde geçerli Sanane ondan. Valla çok safsınız ya :)
Yani kullanıyor mu beni?
Buna net cevap veremem. Ama konuşmadan sana karşı ciddi olmadığını anlayabiliyorum. Ayrılma ihtimali de var
O zaman söyle adam olsun ayrılmasın.
Ben bunun altında kaybetme korkusu sezdim başka bir erkeğin dokunabilecek olması bile katlanılmaz mı geldi ona yoksa ayrılmak mı istiyor anlayamadım :/
Tamamda neden ayrılmaya odaklanmış
Ee başkası da dokunacak tabi