Beni engellemişti uzaktan ilişkimiz vardı zaten ondan 5 yaş büyüğüm. Hiç görüşmedik. Beni engellemişti. Her yerden. Sonra zaman geçti wp den bahaneyle yazdı işte ego kastı birazda. Sonra aradı açmadım. Yazdım niye aradın cevap vermedi andaval djjdkd
Ama o an rehberine ekledi silse silerdi yani bu beni engelledi o anda telini açmadığım için hani silerdi çok rahatlıkla. Bir buçuk ay geçti yazmıyo etmiyo amaç sizcr aşırı merak ediyorum hani neden? Geri ekledi. Sexting muhabbetide çok yapıyoduk ama son zamanalrda değil. 21 yaşında bende 26. Ama tipim 22 gibi.. sexting için arasaydı yine yazardı ki bu 1,5 ayda öyle değil mi?
Ama o an rehberine ekledi silse silerdi yani bu beni engelledi o anda telini açmadığım için hani silerdi çok rahatlıkla. Bir buçuk ay geçti yazmıyo etmiyo amaç sizcr aşırı merak ediyorum hani neden? Geri ekledi. Sexting muhabbetide çok yapıyoduk ama son zamanalrda değil. 21 yaşında bende 26. Ama tipim 22 gibi.. sexting için arasaydı yine yazardı ki bu 1,5 ayda öyle değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
burada bu sitede bi kiz vardi 25 yasinda ve 20 yasindaki bi cocukla uzakdan mesafe iliski yasiyordu o senmisin
Yok aşko
Amacı gene sana yakın olmak sexting yapmisniz devamını istiyor büyük ihtimal ama aradaki yaş farkı çok değil mi
O da öyle dedi yaş farkımız çok geleceğimiz yok dedi ama geldi numaramı ekledi engelelmesine rağmen beni sevdiği için öi acaba
Sevdiğini sanmam ama sextingde etkilenmiş olabilir
Evet etkileniyodu baya zaten benden. Ama seviyo da olabilir o kadar konuştuk ettik
Sevse seni bırakmaz onun amacı senin güzel yaptığın sextingde tekrar ulaşmak
Bana kalırsa soğumuş senden. Sexting yazmış olsaydı yine yazardı bana kalırsa.
E ozmn niye geri geldi knka numaramı niye ekliyor?
Soğuyan insan bunlarımı yapar
Bi aklına gelmişsin sonra aman boş ver demiş işte. Ama sizin aranızdaki sohbetin nasıl bittiğinde önemli
Ya işte geldi dedi bizden olmaz geleceğimiz yok yaş farkı var dedi bende olgunca cevapladım. Sonra tekrar sildi beni pp gitti çünkü iki gğn geçti aradı beni açmadım dedim niye aradın ki? Cevap vermedi. O günden somrada yazmıyo
Yas farkından dolayı birileri onu doldurmuş olabilir ya da yas farkını duyan kişilerin onun başını agritacagindan korkmuştur. Sonra da pişman olmuştur ya da sesini duymak istemistir. Sonrada vazgeçmiştir.
Ya zaten aileler asla izin vermezki asla yani ne onun ailesi ne benim büyğk izdiham çıkar. O da korkak göze alamaz
Himm diğer sebeplerden biride budur o halde
Evet asla olamayız ama niyeyse tam kopamıyoruz da
Aşk veya sevgi var mi? Yoksa sadece seksting mi?
Sadece cinsellik değildi ya. Bilmiyorum brni seviyo mu ama aşk yok
Sen?
Yani bilmiyorum ya sanırım seviyorum ama bişeye yaramıcak acaba o seviyor mu çok merak ediyorum bana şey demişti ben duygularımı söyleyemiyorum
Kopamamanizin sebebi bu. Birbirinizi sevmeniz ama bana kalırsa dürüst olmak gerekirse hazır bi soğukluk olmuşken devamını getirmeyin daha fazla acı çektirmeyin kendinize
Evet zaten bişey olmaz artık. 7 cihan bir araya gelse de imkansız. Sadece ara ara üzülüyorum keşke olsaydı hani alıştık birbirimize çünkü
Merak etme günün birinde onu geçmişinde bir kişi olarak hatirlayacaksin
İnşallah. Niyeyse artık evlenmek istiyorum ya çoluk çocuk sahibi olmak yaşım geçiyor. Ama kşmse de yok
Normal çünkü artık flört sevgililik durumu benide sıktığı gibi senide sıktı. Ve evet haklısın kimse yok. Ama bizim de çiçeklerimiz açacaktır elbet
Evet artık flört mlört midemi bulandırıyor ya. Ciddi ilişki cidden seveceğim güveneceğim birini bulmak çok zor ya bana her erkek güvenilmez gelşyor. Hiç dürüst erkek çıkmadı ki karşıma bende böyle sanaldan işte ah ah
Sanala yönelmemizin sebebi dediğin gibi karşımıza düzgün kisilerin cikmamasi çevremizde de düzgün birilerinin olmaması. Ama bu işler nasip. Ben oyundan sanaldan birbirini bulup mutlu mesut yaşayan kişiler biliyorum. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.
Evet sanaldanda oluyolar ama ben hiç olmadım. Görücü desen o da yok. Çevremde erkek var ama kanka modundayız daha çok. Etkilenmiyorum kimseden öyle. Gayette akıllı güzel bir kızım nasibim mi kapalı nedir ya
Belkide daha nasibin denk gelmemiştir bilemezsin. Bende bazen nasibim ki kapalı diye düşünmüyor değilim ama oyle değildir 😅
Belki de. Ama nerde bu kişi yaaa? Yaşım geçiyor ciddiyim tipşm küçük 22 diyolar en fazla ama 26 yım. Ondan korkuyorum
Korkma korkma. Sorun değilse kac boyundasin ve kac kilosun?
165 66 kg yum.
Kilon ve boyunda da bir sorun yok. Sadece zamanı değil. Bekle yeterli :) Bu arada profilim açık sohbet etmek istersen :)
Bencede zamanı değil ya öyle hissediyorum var birkaç yılı daha gibi
Sadece doğru kişinin gelmesi gerek. Bi bakmışsın 1 2 ay bi bakmışsın 1 kac yıl.
boşa düşünce eskilerden birkaçına yazmıştır. bu kadar büyütme.
sen sogukmuydun ona karsı
Yani normaldim bence ama açmadım telini ya ondan bence giibme geliyor geride aramadk. Niye aradın dedim tepki cümlesimi sence
pekı sen ondan sextıngde zevk aldınmı
Uff tam malsın kral
Niye kral
Ya uzaktan ilişki, hiç görüşmedik ve seksting muhabbetinden sonra çok mal olduğunu düşündüm
Bence de malım skdmmd tam evlenecek yaştayım uğraştığım şeylere bak gerçekte manitam yokki napşm ya
Çirkin misin
agaa be
Niye böyle dedin
amaca tehlikeli
Sebebi
sexting puususu bu xd
Bastı mı