Cinsel Yaşam Cinsellik bittikten sonra ki güne uyandığınızda yatakta olmayan partneri evde arar mısınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Cinsellik bittikten sonra ki güne uyandığınızda yatakta olmayan partneri evde arar mısınız 🤔#CinselYaşam Cinsellik bittikten sonra ki güne uyandığınızda yatakta olmayan partneri evde arar mısınız? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İllaki aranır insan merak eder nereye kayboldu diye 😂 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aramam sormam bir dahaaa 😂 kim olduğuna bağlı nasıl bi ilişki olduğuna bağlı🤦🏻♀️ her birlikte olduğumuzla sevgili mi olacağız daha neler 🤔 3 10 Yorumla feyman00 +1 yıl @Gzz00 hızlı yaşıyorsun bu hayatı😅 Yorumla Gzz00 +1 yıl He n'apacan herkese değer veremiyorum Yorumla feyman00 +1 yıl Verme zaten değeri haketmeleri lazım Yorumla Gzz00 +1 yıl Tabi canım o sırada eski sevgilimin günaydın mesajına da cevap veririm desem aşık olacak gibisin ama yapmayacağım bunu acıdım sana 😂😂 Yorumla feyman00 +1 yıl O sırada derken 🤨 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Her birlikte olduğun ile sevgili ol demedim ki ben 🤔😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Arıyorsa flörttür. Yorumla feyman00 +1 yıl Flört ne kadar duru hayatında Yorumla Gzz00 +1 yıl Ben ne kada istesem o kada duru 🤔 Yorumla feyman00 +1 yıl Merak ettim senin hayatını Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Evet ararım nirde bu adam diyee ama benimle uyandıktan sonra yataktan kaçacağını düşünmüyorum açıkçası. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl O an bana kahvaltı bişeyler hazırlıyordur mutfakta 🙄 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kedi mi arıyoruz brom 😂😂😂 1 3 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Valla yaşayan sensin bana sorma 😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ben yaşamıyorum 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ben ölmüşeeem Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yatakta olmazsa sasırırım yorulmadıgına 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Olabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoooo bay bay derdim 2 5 Yorumla feyman00 +1 yıl Gelmemiştir herhalde basına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelemezki;) Yorumla feyman00 +1 yıl İddalısın baya 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem sus len☠☠ Yorumla feyman00 +1 yıl Rahatsız ettiysem öd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İllaki aranır insan merak eder nereye kayboldu diye 😂
Aramam sormam bir dahaaa 😂 kim olduğuna bağlı nasıl bi ilişki olduğuna bağlı🤦🏻♀️ her birlikte olduğumuzla sevgili mi olacağız daha neler 🤔
@Gzz00 hızlı yaşıyorsun bu hayatı😅
He n'apacan herkese değer veremiyorum
Verme zaten değeri haketmeleri lazım
Tabi canım o sırada eski sevgilimin günaydın mesajına da cevap veririm desem aşık olacak gibisin ama yapmayacağım bunu acıdım sana 😂😂
O sırada derken 🤨
Her birlikte olduğun ile sevgili ol demedim ki ben 🤔😂
Arıyorsa flörttür.
Flört ne kadar duru hayatında
Ben ne kada istesem o kada duru 🤔
Merak ettim senin hayatını
Evet ararım nirde bu adam diyee ama benimle uyandıktan sonra yataktan kaçacağını düşünmüyorum açıkçası.
O an bana kahvaltı bişeyler hazırlıyordur mutfakta 🙄
Kedi mi arıyoruz brom 😂😂😂
Valla yaşayan sensin bana sorma 😂😂
Ben yaşamıyorum 😂
Ben ölmüşeeem
yatakta olmazsa sasırırım yorulmadıgına
Ararım tabi
Olabilir.
Yok ba nabayım
Yoooo bay bay derdim
Gelmemiştir herhalde basına
Gelemezki;)