Cinsel Yaşam Kendinizden kaç yaş büyük biriyle beraber oldunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kendinizden kaç yaş büyük biriyle beraber oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Max 10 yaş, o bile çok! Erkekler biz kadınlara göre çok daha çabuk çöküyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla Fırtına0695 +1 yıl Hmmm güzel Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 14 yaş büyük bir sevgilim vardı. Hayatımın unutulmaz seksleri onunla birlikte ama. Tecrübe iyidir. 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy iyiymiş neden bitti Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Olgun kadın sevilmez mi ya 🔥 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tadından yenmez Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 15 yaş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yasin doğru mu Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Bu olay 5 sene önce oldu ben 28 yaşında o kişi 43 yasinda idi Yorumla Soran +1 yıl Ooo daha güzel tecrübeli mutlu ettin mi peki Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Etmezmiyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 5 yaş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı peki senden küçük olmasini ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok iyiydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Max 10 yaş, o bile çok! Erkekler biz kadınlara göre çok daha çabuk çöküyor.
Aynen öyle
Hmmm güzel
14 yaş büyük bir sevgilim vardı. Hayatımın unutulmaz seksleri onunla birlikte ama. Tecrübe iyidir. 😂
Vayyy iyiymiş neden bitti
Olgun kadın sevilmez mi ya 🔥
Tadından yenmez
Ben 23 düm 48 yaşında kadınla yapmıştım
15 yaş
Yasin doğru mu
Bu olay 5 sene önce oldu ben 28 yaşında o kişi 43 yasinda idi
Ooo daha güzel tecrübeli mutlu ettin mi peki
Etmezmiyim
12 🫣
özel bir nedeni var mı
Büyük olmasın