Cinsel Yaşam Yatakta sert mi yoksa yumuşak mı seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 ben biraz sert seviyorum ama böyle altında edileceğim biri olmalı bı de minyonum uzun ve kalıplı olsun lütfen Güncellemeler+1 yıl Altında ezileceğim biri Yatakta sert mi yoksa yumuşak mı seversiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Eze eze seekerim, seeke seeke ezerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uzun kalıplı fiziğimle altımda ezileceksin. Sana sert ve ateşli bir yatak oyunu oynatacağım. Sadece söyle, ön sevişme uzun olmalı mı? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzun olmasın Cevap sahibi +1 yıl O halde kısa ama etkili bir ön sevişme ile seni altıma alıp sana o çok istediğin ezilirken sevişme zevkinş yaşatacağım. Sert olacağım 😈 Cevap sahibi +1 yıl Altımda zevk alıp kıvranırken şaplaklar ve küfürler ile seni daha da tahrik edicem
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sert seviyorum kadınım altımda erimeli minyonsan altımda ezilirsin tam istediğim gibi 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. minyon hatun yüz üstü yatırınca fena seyler oluyor 1 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yerine göre sert ve yumuşak ama sert favorim beni kaldıracak bayan olacak 1 0 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aha beni tarif ediyorsun. 1.93 boyum, altımda nefessiz bırakırım tam o şekilde 😈 1 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tabiki sert. Altımda eze eze bağırtarak becermem gerek. Şaplaklayarak 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadın seviyorum da yok arkadaş bulamıyorum 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ahahaha Bi arkadaşım var görsen bayılırsın 1 93 boyunda bady building kirli sakallı beybi face manken 0 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Sen Gerçek bir Orgazm yaşayamadığın için Öyle Hissediyorsun 0 0 Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 50 lira farkla büyük kalın penis ister misin? 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Önce soft başlayıp sonra sert olması her zaman tercihimdir 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yavaştan sertliğe doğru 1 0 Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle sert severim ama oyun oynayarak 1 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sipariş alınmıştır lütfen sıradan ayrılmayın 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Bakalım karşıma çıkacakmj Yorumla beneklibulut +1 yıl Nasip kısmet hadi bakalım 😂😂😂😂 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Hep boş laf bunlarHadi gel deyince kaçıyorlar Yorumla
Canerr25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bende sert yapmayı sevmiyorum ama o tarz biri yok 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. sakın ysvas 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sert olsun Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl hıc sevmem sındıre sındıre tadonı çıkara çıkara acele yok Yorumla Soran +1 yıl Vur bana Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl mınyondan hoşlanmam canım baskasına vurdur sen farklı ıstıyorsun ben farklı anlasamayız ıkımız ben srvısmeyı opusmeyı opulmeyı ve küçük dık sert memış severım Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl ezılmek ıstıyorsan sana 100 kılo erkek lazım😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ultra sert açıyor desemde dinlemesin o derece 4 4 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşak kötü ama Yorumla albatrosibo +1 yıl senin burcun ne son mohikan gizli görüşçü haahahaha bu ne cesaret böyle :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkizler Yorumla albatrosibo +1 yıl oooooo çılgın fantezileri de seversin o zaman. değişken ve farklı olan her türlü şeye açık mısın? ünidesin sanırım Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sert daha çok hissettiriyor, sakatlanmayasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaaa hızlı hızlı içime girip çıkıcak Yorumla Emre_22- +1 yıl Yavaş ama sert soksam, tam çıkıp saplasam uzun uzun Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl sert yaparım acı vermek küfür etmeyi çok severim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli Yorumla Soran +1 yıl Küfür de çok hoş Yorumla hakanseverrr +1 yıl sen de mi ssviyirusn birsyeler sormak istedim ama gizlsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşımdaki nasıl seviyorsa öyle 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl seviyorsun peki Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ağzının tadını biliyosun 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önce yavaş sonra sert 😋 1 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Deneyelim 0 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Ben yani bu kişi 0 1 Yorumla pıhhml +1 yıl Sohbet etsek iyi olurdu Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seninle güzel olur galiba 0 1 Yorumla Dante0208 +1 yıl Kaç yasindasin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günlerce ezerdimseni 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eze eze delirtirim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Eze eze seekerim, seeke seeke ezerim.
Uzun kalıplı fiziğimle altımda ezileceksin. Sana sert ve ateşli bir yatak oyunu oynatacağım. Sadece söyle, ön sevişme uzun olmalı mı?
Çok uzun olmasın
O halde kısa ama etkili bir ön sevişme ile seni altıma alıp sana o çok istediğin ezilirken sevişme zevkinş yaşatacağım. Sert olacağım 😈
Altımda zevk alıp kıvranırken şaplaklar ve küfürler ile seni daha da tahrik edicem
Sert seviyorum kadınım altımda erimeli minyonsan altımda ezilirsin tam istediğim gibi
minyon hatun yüz üstü yatırınca fena seyler oluyor
Yerine göre sert ve yumuşak ama sert favorim beni kaldıracak bayan olacak
Aha beni tarif ediyorsun. 1.93 boyum, altımda nefessiz bırakırım tam o şekilde 😈
Tabiki sert. Altımda eze eze bağırtarak becermem gerek. Şaplaklayarak
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadın seviyorum da yok arkadaş bulamıyorum
Ahahaha Bi arkadaşım var görsen bayılırsın 1 93 boyunda bady building kirli sakallı beybi face manken
Sen Gerçek bir Orgazm yaşayamadığın için Öyle Hissediyorsun
50 lira farkla büyük kalın penis ister misin?
Önce soft başlayıp sonra sert olması her zaman tercihimdir
yavaştan sertliğe doğru
Kesinlikle sert severim ama oyun oynayarak
Sipariş alınmıştır lütfen sıradan ayrılmayın
Bakalım karşıma çıkacakmj
Nasip kısmet hadi bakalım 😂😂😂😂
Hep boş laf bunlar
Hadi gel deyince kaçıyorlar
Bende sert yapmayı sevmiyorum ama o tarz biri yok
sakın ysvas
Sert olsun
hıc sevmem sındıre sındıre tadonı çıkara çıkara acele yok
Vur bana
mınyondan hoşlanmam canım baskasına vurdur
sen farklı ıstıyorsun ben farklı anlasamayız ıkımız ben srvısmeyı opusmeyı opulmeyı ve küçük dık sert memış severım
ezılmek ıstıyorsan sana 100 kılo erkek lazım😃
Ultra sert açıyor desemde dinlemesin o derece
Yumuşak kötü ama
senin burcun ne son mohikan gizli görüşçü haahahaha bu ne cesaret böyle :)
İkizler
oooooo çılgın fantezileri de seversin o zaman. değişken ve farklı olan her türlü şeye açık mısın? ünidesin sanırım
Sert daha çok hissettiriyor, sakatlanmayasın
Yok yaaa hızlı hızlı içime girip çıkıcak
Yavaş ama sert soksam, tam çıkıp saplasam uzun uzun
sert yaparım acı vermek küfür etmeyi çok severim
En güzeli
Küfür de çok hoş
sen de mi ssviyirusn birsyeler sormak istedim ama gizlsin
Karşımdaki nasıl seviyorsa öyle
Sen nasıl seviyorsun peki
Acidan hoslanman lazim o zaman
Ağzının tadını biliyosun
Sakinlik her zaman iyidir :d