Cinsel Yaşam İlişkiye girmeden yakınlaşmak sevişmek midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Mesela soyunup öpüsmek, ten teması emzirmek falan ama ama seks değil bu sevismek midir? İlişkiye girmeden yakınlaşmak sevişmek midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. aynen bu sevişmek ama şunu emzirmek olarak nitelendirmesen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla lockerow35 +1 yıl göğüslerinin yalanması okay ama emzirmek diyince ne bileyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevişmektir bedenini belkide ruhunu karşı tarafa açıyorsun ve o andan zevk alıyor ve doyuma ulaşmaya çalışıyorsun, sohbet edip el ele tutuşmuyorsun sonuçta. 0 0 Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bence sevişmektir sjfnsd ne güzel yazdın sen öyle, canım çekti dsfknl 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Oynasmak diyede adlandırılır 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl fingirdeşmek Yorumla loky34ist +1 yıl Hah ondan 😋😋 Yorumla loky34ist +1 yıl Ama lezzetlidir 🫣🫣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tabiki sevişme hemde en iyisi jksjks 4 1 Yorumla Hunterımsıbişi +1 yıl İlerisi olmadan mı peki Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl ön sevişme diyebilirsin. devamında mutlu son 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tam da istediğim şey güzel bir ön sevişme 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Evet bunlar sevişmek vajinaya girerse sexting 0 0 Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aynen öyle canım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ay sagol canım Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Rica ederim canım Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aynen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl he iyi Yorumla alperdemir1995 +1 yıl sen en fazla neler yaptın Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır bu bir oyundur 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Sevişmek 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu sevişme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Emzirmek mi 😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl he memeyi agzona veriyon herif cup cup emiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna gidiyor mu emzirmek Yorumla Soran +1 yıl hayali güzel hic emzirmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç beden ki Yorumla Soran +1 yıl 85B Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaay ucuda pembedir kesin. Emzirmek istiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden Yorumla Soran +1 yıl cıkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
aynen bu sevişmek ama şunu emzirmek olarak nitelendirmesen
niye
göğüslerinin yalanması okay ama emzirmek diyince ne bileyim
Sevişmektir bedenini belkide ruhunu karşı tarafa açıyorsun ve o andan zevk alıyor ve doyuma ulaşmaya çalışıyorsun, sohbet edip el ele tutuşmuyorsun sonuçta.
bence sevişmektir sjfnsd ne güzel yazdın sen öyle, canım çekti dsfknl
benim gözümde bakirelik gitmiştir bu durumda.
Oynasmak diyede adlandırılır 😂
fingirdeşmek
Hah ondan 😋😋
Ama lezzetlidir 🫣🫣
tabiki sevişme hemde en iyisi jksjks
İlerisi olmadan mı peki
Hayir hoş hoş ve samimi sohbet
ön sevişme diyebilirsin. devamında mutlu son
Tabikide sevişmek
Tam da istediğim şey güzel bir ön sevişme
Tabi ki de sn bu işi bılıyon
Evet bunlar sevişmek vajinaya girerse sexting