Cinsel Yaşam Sosyal medyadan biriyle cinsellik yasadınız mı? kaldırmtşş Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Hiç bunu yaptınız mı Sosyal medyadan biriyle cinsellik yasadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Buradan tanışıp ilişki yaşadığım kadınlar oldu. Başka sosyal medya kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Buradan tanıştığım bayan arkadaş Akdeniz'den Ege'ye gelip misafirim olmuştu. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşadım evet... İki tarafta da pişmanlık yaşanmadı! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet buradan 2 kişi ile. karşılıkli gizlilik ve güvene çok önem vererek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet ilk ilişkim öyle oldu 7 1 Yorumla albatrosibo +1 yıl güven olayını nasıl aştınız. nasıl gelişti ilk buluşma normal mi oldu? Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Bekle anlatırlar şimdi sana😊 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hepsi sosyal medyadan oldu neredeyse 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sexting dışında hayır. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. buradan pek denk gelmedi maalesef 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet bir kaç 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet yaptım. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok knk ayıp 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yaptım sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Buradan tanışıp ilişki yaşadığım kadınlar oldu. Başka sosyal medya kullanmıyorum.
Buradan tanıştığım bayan arkadaş Akdeniz'den Ege'ye gelip misafirim olmuştu.
Yaşadım evet... İki tarafta da pişmanlık yaşanmadı!
evet buradan 2 kişi ile. karşılıkli gizlilik ve güvene çok önem vererek
Evet ilk ilişkim öyle oldu
güven olayını nasıl aştınız. nasıl gelişti ilk buluşma normal mi oldu?
Bekle anlatırlar şimdi sana😊
Hepsi sosyal medyadan oldu neredeyse
Sexting dışında hayır.
Bu zaman kadar olmadı ya senin?
Sanal olarak evet
buradan pek denk gelmedi maalesef
Evet bir kaç
Hayır
burada erkek avına çıkmış türk kızı 🥳
Evet
Evett
Evet