tip olarak gayet iyiyim diş hekimliği okuyorum en iyi ünilerden birinde. hani şu ortamdaki en iyi erkeklerin hepsi deffaatla yürüyor ya3şıyor ama ben libidosu yüksek bir insanım. en zayıf yönüm bu. ve kendimi tutmaya çalışıyorum. çünkü sarılıp öpsem daha da çok isteklenirim karşımdaki kişi bile istemez böyle bir şey. bu yüzden bana teklif eden kimseyle çıkmadım bu zamana kadar. çünkü kendimi tutamıyorum. artık ciddi bir şey olsun istiyorum ama cozutabileceğimden dolayı istemiyorum yardım edin akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılihtiyacın olduğunda isteklendiğin de tatmin olmak için biriyle anlaşabilirsin veya saatlik haftalık aylık erkek eskortlar var istediğin zaman istedin yerde işini görür gönderirsin kafan rahat eder
04 Yorumla
Soran+1 yılpişman olucağımı biliyorum o yüzden en ufak bir şeye kalkışmak istemiyorum çünkü devamını ben getiririm eminim
Cevap sahibi+1 yılonu önceden konuşup anlaşıyorsun, kontrolünü kaybedeceğini çözümler uygulanıyor istersen gizliden çıkayım ekle yda dm at
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılo zaman trendyolda güzel vibratörler var al kendin kullan, yurtta kalmıyorsan sıkıntı olmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biriyle tanışıp hoşlanırsan hemen sevgili olmak yerine önce iyice tanı sonra sevgili olursun hoşlanmaya devam edersen. Emin olmadan hayatına birini alırsan kendini tutamayacak gibisin gördüğüm kadarıyla
03 Yorumla
Soran+1 yıltanımadan lap diye sevgili mi olunur allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılYavrum hiç tanımadığın biri gözüne hoş görünür hali hareketleri tavırları iyi biriymiş gibi düşündürür sonra duyguların olduğunu anlarsın bi fırsat olur tanışılır bakarsın oda samimi davranıyor sevgili olursunuz. Ama ne kadar tanırsınız birbirinizi
Soran+1 yılhayat benim için o kadar hızlı akmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılO halde sen anlayışlı güvenilir ahlaklı birini bulup 1-2 ay içerisinde tanışıp anlaşıp evlilik yoluna girmen gerekiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılokulum var
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ve kaç yılın var
Soran+1 yıl21 yaşındayım 4 senem var daha
- +1 yıl
O zaman şu an hayatına kimseyi almaman gerekiyor ve evlenene kadar idare etmen gerekiyor Başka bir şansın gözükmüyor
Soran+1 yılevet ama çok zor. bazen kendimi aşırı yalnız hissediyorum ağlıyorum devamlı. bir erkeğe sarılmaya öpmeye ihtiyaç duyuyorum kulağa ne kadar saçma gelse de
- +1 yıl
Hayır canım neden saçma gelsin olabilir Ben de sarılmak isterim ben de öpmek isterim Ancak bunun ilerisi olmamak şartıyla Bunlar olabilir yalnız hissediyorsan Merak etme yani buralardayım istediğin vakit konuşabilir dertleşebiliriz
Soran+1 yılkonuşmadan ziyade daha canlı bir arzu bu. anlatabildim mi. temas etmek hissetmek gibi
- +1 yıl
Hayır ben konuşabiliriz derken o konuları kastetmedim zaten en azından fikir vermek bu sürede yalnız kalmaman için
Soran+1 yılçok istekliyim darlarım seni
- +1 yıl
Yok merak etme ben istemediğim sürece bir şey olmayacak
- +1 yıl
🤔🤔🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini frenlemen çok anlamsız. Yaşamadığın şeyler için pişmanlık duyacaksın, yaşamadığın için. Cozutsan ne olur ki?
00 Yorumla
+1 yılAma illaki bir gün olacak ve o saçma yerlere gideceksin
012 Yorumla
Soran+1 yılbayadır tutuyorum kendimi
- +1 yıl
Birgün tutamayacaksin işte
Soran+1 yılevet iradesizim
- +1 yıl
O yüzden geçmiş olsun şimdiden
Soran+1 yılgeçmiyor işte
- +1 yıl
En iyisi evlen kurtul güzelim
Soran+1 yılevlenip hayatımı karartmak istemiyorum
- +1 yıl
Peki kendi kendine tatmin yetersiz mı kalıyor yoksa yetiyor mu
Soran+1 yıltatmin olayı değil bence. devamlı istekli oluyorum ansızın gelebiliyor. mesela bir çocuk ufaktan yazıyor bana. hemen yan sıramda boyu bacakları uzun. bayağı aralayarak oturuyor. o an aklımdan geçenleri tahmin edemezsin. ben bu çocuğun teklifini kabul edersem bırakırım kendimi yani. anlatabildim mi
- +1 yıl
Anladım fakat yaşayacağın pişmanlığın da haddi hesabı olmaz dikkat et kendine ve gerekirse günlük tatmin ol
Soran+1 yılsağ ol
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili yapsan sanırım dayanamayacaksin korkuların bundan kaynaklı. Kendini geri tutmalısın, sevgili bile olsan temastan sakinmalisin, bunu yapabilir misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili dediğin masraftır derttir. Yap bir fb bir tane sugar daddy bak keyfine yaa kfdlksjl
00 Yorumla Ahahahaha ya şu deffaatle yürüyor kısmına çok güldüm aq 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarınızı okudum sorunu okudum bende senin gibiyim yaş kaç
038 Yorumla
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılDürüst birimisin sence
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılÖzeldenn konuşalım yanlış anlaşılmasın öyle kafayı yemiş insanlar dan sanmayın da
Soran+1 yılyok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim sende haklısın bu platformda bu arada hangi şehir
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılÖyle özel şeyler konuşmak için yazmadım insan gibi sohbet etmek istedim sadece 🤷🏾♂️ ön yargını kırsan
Soran+1 yılbu platform güven vermiyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılHaklısın güven vermiyor onu biliyorum açıkçası bende kadın olsam bende güvenmem 🤷🏾♂️ ama bir elma ağacında tüm elmalar kurtlu olamaz
Cevap sahibi+1 yılKalbi pis biri değilim soruna o yüzden yazdım
Soran+1 yılelma ağaçlarına güven olmaz
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle değil demek istediğim yanlış biri değilim hepsi bu ancak buradaki insanların sapıklığı yüzünden benim güvenilmez olduğum mantığı bana göre hoş değil
Cevap sahibi+1 yılBen senin libidon için öyle yararlanmak için yazmadım 🤷🏾♂️ piccliik için yazmadım
Soran+1 yılee ne için yazdın madem
Cevap sahibi+1 yılYorumunuzuzu bekliyorum çıkarım yazarsın görmem ayıp olur
Cevap sahibi+1 yılTemiz güzel bir soru sorduğun için yani yanlış bir kız değil sin insan gibi soru sorduğun için insanı duyguları olan birisin
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEstafullah ☺️
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkım yazın olur mu
Soran+1 yılkaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşım
Soran+1 yılgizliden çıkın kafama eserse yazarım
Cevap sahibi+1 yılBen kafası esince yazılacak biri değilim misali aynını ben size desem ne hissedersiniz
Soran+1 yılpek bir şey hissetmem amma da nazlıymış derim
Cevap sahibi+1 yılHayata gerçek bakan biri olduğum için 🤷🏾♂️
Soran+1 yılyani nazlı olduğunu kabul ettin?
Cevap sahibi+1 yılHayır kabul etmedim
Yani keyfim kahyası isterse yazarım kelimesi biraz değişik geldi
Soran+1 yılözür diliyorum iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılKadınlar nazlı olur erkeğe yakışmaz nazlı olmak
Soran+1 yılaynen öyle
Cevap sahibi+1 yılEstafullah iyi geceler vefan yokmuş demek ki
Soran+1 yılfazlasıyla var iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılHiç yok çünkü bana Yok 🤷🏾♂️
Soran+1 yılfazla alıngan ve nazlısın. bırak da nazı ben yapayım yani
Cevap sahibi+1 yılSesli güldüm ne alıngan ne nazlıyım
Sadece belki yanlış kelime yazıyorum
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayat senin ne diyelim
00 YorumlaKapalsin sen di mi
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Karşındaki neden istemesin
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşımdaki istede de sonradan pişman olucağımı biliyorum anlık fazla azıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemsiz komik geldi niyeyse 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılneresi komik
- +1 yıl
Durumun cozutman falan 😂
Soran+1 yılmaalesef öyleyim:((
- +1 yıl
Bu kadar kasmayı bırakmalısın bence hayatını yaşa daha sonra pişman olma 😂
Bu korkularla yasayamazsin ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. senin gibi bir kız arkadaşım olmuştu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Gel seninle evlenelim. Ama buraya geleceksen
00 Yorumla
+1 yılSal gitsin. Hayat kısa yaşamaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yazar mısın ciddiyim lütfen?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana sorun olmaz yaş 21 mütteahhitim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sana oral gerek
00 Yorumla
+1 yılGel evlen sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgelbenimle yap
00 Yorumla E seviş rahatls
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkıllı bi kızsın. Ben de sen gibiyim ama ben eş adayı istiyorum maalesef yok şimdilik
Soran+1 yılvay ki ne vay
Cevap sahibi+1 yılBakir bir erkek bulamazsın bak bu devirde 😂tanışmak istersen ciddi olarak tanışmak isterim
Soran+1 yılen gizli sırrımı öğrendiğine göre tanışamam:))
Cevap sahibi+1 yılBilmem daha iyi ki. Başta arkadaş oluruz. Sırrını kullanmaya calısırsam def edersin kolayca
Soran+1 yılhiç iyi değil ayrıca sanal işi çok çocukça
Cevap sahibi+1 yılReelde kadınlarla tanışmada iyi değilim utangacım ve ayrıca günümüz ilişkileri mide bulantısı sebebi. Sana kendimi ispat etmeye calısmam ama cidden hiç biriyle öpüşme bile yaşamamıs biriyim. Ama siz kızlar bunu önemsemiyor anladım. İlişkiye de girse bi erkek defalarca. Girişken ve çenesi iyi laf yapıyosa tercih ediyosunuz
Soran+1 yılgenellemelerine katılmıyorum. tonlarca ilişkisi olan birini kabul etsem bu soruyu neden sorayım? kendim gibi birisini istiyorum tabiki de
Cevap sahibi+1 yılKendim gibi biri olduğun için istedim ben de ama neyse
Soran+1 yılumarım bulursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapmak saçma yerler olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri