evet arkadaşlar. günümüz kızları bekaretlerini güzel koruyor derken şimdi yeni nesil arkadan vermeye başladı. 2.5 yıllık ilişkim bu yüzden son buldu. kızlık zarını aldığım kız meğerse daha önce arkadan defalarca yapmış. ve beni resmen aldatmış bulunmakta. size sorum şu kızlar nereye gidiyor? kime nasıl güveneceğimizi şaşırır olduk maalesef. sizce bir kadının evlenmeden arkadan yapması doğru bir şey mi? namussuzluğa girmez mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her kadın istediği gibi yapıp yapmamakta özgürdür sonuçta
nasıl özgürdür? başkasının özgürlüğünü kısıtlayınca özgürlük mü olur sence kandırmak olmaz mı. önü gerdeğe arkayı kıyamete saklıyorlar bazıları misal
sen neden evlenmeden milletin "kızlık zarını alıyorsun" ? ve devamında evlenmeden seks yapıyorlar diye yakınıyorsun? çok namuslusun herhalde
ben ilk başta kimseyle beraber oldun mu diye sordum karşımdaki eş adayıma. o da bana hayır olmadım dedi. ben bu kızdan önce hiçbir kadını tutup eve atmadım ya da cinsel birlikteliğim de olmadı. kendimi bir kıza saklamayı tercih ettim. ondan böyle yazıyorum. zaten birsürü kızla beraber olsam neden kafama takıyım? ayrılır geçerim uğraşmam diğer erkekler gibi. ama ben şu an nedenini araştırıyorum. yani hak yolu varken bok yolu niye diye sorarlar.. birde bana yapmadım diye yeminler etti. eğer yalan söylediyse bunca zaman beni ileride bırakacağına da eminim.
evlenmediğin sürece o kişi senin eşin değil yani bir farkın yok diğerlerindne. diyelim ki yaptı yapan kişi dr senin gibi "eş adayım" diyordu belki? sen de ileride başka bir erkeğin "eş adayıyla" yapacaksın belki ve anlaşamayıp ayrılacaksın. ee bu döngü böyle devam ediyor? kendini nikahlı karınla seks yapmış gibi lanse etme
ya kardeşim ben anlatamıyorum sana galiba. zaten birbirimizin ilki olduk. yıllar önce olmuş bu olay ikimizde çocuktuk zaten daha lise yıllarımızdı anlatmadım herşeyi tam bilmiyorsun. nikahlı karım olmayabilir evet ama şu hayatta canımı vereceğim tek insan oydu. bir kağıda imza atmak mı sevgi? bir kalem ve bir kağıt sevgi değil. bunu öğrenmen gerek. hayatımdan çok sevdim bir kere aldatmadım diğer erkekler gibi milleti canım çekmedi gidip sağa sola yavşamadım çok şükür. benim vicdanım temiz. lakin bu yaşananlar aklımı karıştırdı. anal fissür olabilir diyorlar sebeplerinde ise binbir sebep ve neden var.
imzayla alakası yok evlilik düşünüp de anlaşamayıp evlenemeden ayrılmaktan bahsediyorum
her erkek yanı değil. ben kadınım olan birisini yarı yolda bırakmam zaten. ben şuna kızıyorum. benimle sevgiliyken bir başka erkeğe arkadan verdiyse eğer benim gelecek hayallerime ne olacak? kim verecek kaybolan geleceğimi bundan bahsediyorum. anlatamıyormuyum. konu şu an namus bekçiliği değil konu dürüst olmaması. bana zaten dese ben daha önce arkadan yaşadım birkaç kişiyle dese zaten affedeceğim. bazı erkekler sevdikleri kadının bir başkasından 5 tane çocuğu olsa da gelmesini ister hala severler o erkeklerdenim bende sadığım anlatabildim mi? sence ona o güveni vermesem benimle birlikte olurmuydu azıcık mantıklı bak olaya
Çok özgür ben bakire bile değilim