Evli olup benden gizleyen 1 sevgili 1 flörtüm oldu. Eski bir arkadaşıma borcum vardı onunla ilgili mesaj atmıştım o da evlenmiş ama heyecan arıyorum bunalıyorum evde diyor. Evliliğin başlarında düşünmüyordum ama artık aldatmayı düşünüyorum diyor. Ben zaten evlilik insanı değilim ama çevremde kadın-erkek farketmeden evliliği çocuk oyuncağı sanan insanlar varken evlilikten iyice soğuyorum. Neden bu heyecan merakı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Söylediklerini okuduktan sonra iyice soğudum evlilikten , gerçekten esine sadık kalabilecek biri kalmadı galiba bu devirde..
Birebir yaşayınca hele gerçekten insanlara karşı güven sıfırlanıyor. Bide sana söylediklerini görüyorsun duyuyorsun sonra eşiyle sosyal medyada yalandan sevgisini görüyorsun. Gerçekten mide bulandırıcı
Boşanıp özgür olmayı, mevcut düzeni bozmayı g.. tleri yemediği için.
Bi bilsemçok sinir bozucu yav hayır olan bize oluyor
Evlilik ozgur ruhlu insana gore degil boğuluyorsun ve nefes almak için aldatiyorsun. Bendeki durum bu
Özgür ruhluysan ya evlenmezsin ya da hadi evlendin boşanırsın. Kimsenin günahına giremezsiniz kusura bakma 'özgür ruhluyum' bahanesiyle.
Haklisin
Evlenip pişman olmuşlar ama yuvayı bozmak da istemiyorlar.
Hem pastam dursun hem karnım doysun yok öyle. Pişmansan gözün başka yerdeyse orası yuva değildir zaten.
Zaten bu insanlar eninde sonunda boşanıyorlar, ben de bu yüzden evlenmiyorum. Evleneceksem kendimden ve eşimden emin olmalıyım. Bizim gibi bu yaşlara kadar bekar kalanlar akıllanıyor.
Kesinlikle. 24-25 sınırı var o sınırı geçince bir daha evlenemiyorsun akıllanıyorsun
Ben mutlaka evlenmek isterim çünkü baba olma hayalim var. Sadece acele etmiyorum, 35-36 ideal yaslardir bence, o yaşa kadar bir de ev alsam ondan sonra çocuk büyütmek de büyük yük ve masraf olmaz bana.
Umarım her şey istediğin gibi olur
Teşekkürler
Öyleleri kim olursa olsun bolca rahmet salıyorum 😂
Aldatmak cinsiyet ayrımı yapmaz karakteristik ve psikolojik bir sorun
Bu konuda hemfikiriz o yüzden açıklamanın sonuna kadın-erkek yazdım. Fakat benim soruda verdiğim yakından tanıdığım 3 kişi de erkek olunca soruyu erkekler üzerinden sordum
Sen kadın olduğun için erkeklerin denk gelmesi normal onlarda eksik insanlar değişen yok
Kimin ne merakı var bilemem ama dilerim kime ne yasatirsaniz aynisini yasayin
Evlenilmez zaten bu devirde olgun bekarlar partisi olsa da katılsak
Evli erkekler en tehlikeli olanları
demek ki yollu görünümü veriyorsun ki sana yazıyorlar
İnsan tek eşli olamaz aslında yaratılışına aykırı.
Yeni nesil bahane bu sanırım. Tek eşli olan oluyor yani bu kadar yaratılışa aykırı olsa kimse tek eşli olamaz.
Mutlu değil hiçbiri
Karaktersiz olmalarindan
Heyecan değil farklı tatlar
Mulllet kafayı yemiş
Evli erkeklerle oynaşan türk kızı 🥳
Evet onlar da var ama bu sorunun muhatabı onlar değil. Diğer taraf
Türk kızlarının boynuzları arsa çıkmış aslında ama haberleri yok biseler türk erkeklerinin ne olduğu 😂😂
Arkadaşın kız mıydı?