Uzun değilim (orta boyluyum ama kadınların kriterine göre kısayım), yakışıklı değilim, penisim de TR ortalamasında ama o da boy meselesi gibi yani ona da küçük diyebiliriz; beni zaten kimse sevmeyecek herhalde ama ben evlenebilsem bile eşimin karşısına nasıl çıkarım? Aldatılma korkum var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saydigin seyler kadinda olsa o kadin evde kalir. Cunku erkekler daha gorsel odakli. Cogu erkek tipini begenmedigi kiza sans dahi vermez. Cirkin kizin evlenme olasiligi, cirkin erkege gore daha düşük.
Ama kadinlar tipsiz erkege de sans verir. Disarda görüyorsundur ne hatunlarin yaninda ne erkekler var. Ama tas gibi erkeklerin yaninda cirkin, sisman tarzda kiz bulamazsin kolay kolay. Cogu erkek esini dogumdan sonra aldatiyor zaten bu sismanladi, porsudu vs diye. Ama kadin bu karaktersizlikleri cok yapmaz. En azindan erkek kadar yapmaz. Kadin tipinin eksiklerini baska turlu kapatamaz erkek karsisinda.
Erkek olarak tipinin eksiklerini kapatabilirsin. Ozguvenli ol, agzin iyi laf yapsin, kultur olarak kendini gelistir. Kizlarin bircigu ozguvenli, zeki erkeklerden hoşlanır. eger okuma dönemindeysen iyi bir bolum kazanmaya bak. Kariyer de bircok kizi cezbeden seylerden.
Eger dogru duzgun bir bolum okumuyorsan farkli alanlarda gelistir kendini. Tipin iyi olmayabilir ama turk erkekleri arasinda öne cikabilecegin cok alan var cunku turk erkeklerinin yapmadigi tonla sey var. Bunlari yaparsan öne cikabilirsin.
Turk erkekleri cok bakim yapmaz kendine. Sen bakimli ol mesela. Kılına vs dikkat et. Siyah nokta, sivilce vs bak kendine. Spor yapip fit olabilirsin. Kas demiyorum kisa boyda kas bence iyi durmuyor ama fit olabilirsin. Turk erkeklerinin cogu göbekli. Gobeksiz ve biraz kalipli olman görsel olarak arti sağlayabilir. Dişlerine ve ellerine önem ver. Bircok kadin dişin duzgun olmasina, temiz olmasina dikkat eder. Ellerin guzel olmasina dikkat eder. Tirnaklarin uzunlugu, icinde kir olup olmamasi vs.
Koku da onemli. Guzel kok. Ter kokma. Bu son saydiklarim insanin yapmasi gereken seyler, bence bakim degil ama turk erkekleri bunlari bile yapmadigi icin listeye dahil olmak zorunda kaliyor. Turk erkekleri ev işine, yemege, cocuk bakimina yardim etmez. Bunlari ogrenebilirsin. Artik kadinlar erkegin kendine destek olup olmayacagina da onem veriyor.
Erkege hizmet etmek yerine birbimize hizmet edelime onem veriyor kadinlar. Yemek kurslarina gidip yemek ogren, temizligi ogren. Cogu turk erkegi makinelerin nasil calistigini dahi bilmez. Camasir, bulasik tarzi bircok makine nasil calisiyor ogren, bil. Kadinlari etkileme konusunda bunlarda yardimci olur. Cocuklarla iletisimin iyi olsun. Bircok kadin cocuklarla iletisime bakar, bundan baba olur mu diye. Yani tipinin acigini kapatabilecegin, erkekler arasinda one çıkabileceğin cok alan var bunlari deneyebilirsin.
Kadinlarin, erkegin gozunde guzellikten baska caresi yok. Bir erkek cirkin bir kadina kariyerden dolayi gelmez. Guzel yemek yapiyor diye de gelmez. Kadinin az bucukta olsa goze hitap etmesi gerekiyor ne yazik ki. Erkegin tipten baska caresi var. Erkekler daha görsel odakli. sen erkek olarak acigini bircok noktada kapatabilirsin ama kadin kapatamiyor. Bosuna kozmetik ve estetik dunyasi bu kadar gelismemis.
Tipsiz erkek olarak, tipsiz kadindan daha cok sansin var. Ki bircok kadin yakisikli erkegi de sevmez. Aldatır, cok goz hapsinde olur, etrafini disi sinekler sarar vs diye. Ha tabi gidipte cok guzellerin pesinde koşma yine de. Denklik onemli. Dengine gore, orta olanlari dene.
821 Yorumla- +1 yıl
Buna eig verilmeli❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Kız orhun destanı yazmış
- +1 yıl
@lord9237182 Ahjkfsfkfsf kahveyi püskürttüm hocam :D
- +1 yıl
@lord9237182 evet ya özet geçin
- +1 yıl
@ɐɹznɯɔɐ tip kızlar için önemli değil ama erkek için önemli, kız olsan şansın olmazdı ama erkek olduğun için tipin olmasa da sevilirsin evlenirsin diyor çünkü kızlar tipe değil paraya statüye bakar
- +1 yıl
@justlookin5 Harika bir özetti, teşekkürler :P
- +1 yıl
@ɐɹznɯɔɐ evet o yüzden çirkin erkek evlenebilir ama çirkin kadının evlenme olasılığı düşüktür diyo
- +1 yıl
Çok doğru tespitler, erkekler dese de görünüş önemli değil bu doğru değil. Çünkü güzel olup da evlenmeyen kız yoktur.
- +1 yıl
@nesoracaktın78 aynen öyle güzelleri bi şekilde isterler
Soran+1 yılKısa değilim; sadece kadınların kriterine göre kısayım. Bakımlarımı yapıyorum, ev işi yapıyorum, mezunum ve çalışıyorum; saydığın özelliklerin çoğuna sahibim aslında ama olabilme ihtimali yokmuş gibime geliyor.
- +1 yıl
ticaret yap zengin ol
Soran+1 yılYarın başlıyorum o zaman! Ya beni sevmeyecek; paramı kullanmak için yanımda duracak insanı (!) ne yapayım?
- +1 yıl
erkek de güzel seviyor. kadın hep bakımlı olur makyaj yapar. güzelliğim için seviyor hıh mı desin?
Soran+1 yılYa seven vardır ama erkeklerin kriteri daha azdır; fazla olsa bile kadınlar gibi aşağılayıcı değiller; en azından daha az yani. Ben istiyorum ki beni sevip bana değer verecek, birlikte mutlu olabileceğim birini istiyorum. Evet erkek de güzel seviyor; kadın da yakışıklı ki bu suç değil ama yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılErkek kısmı için konuşmam gerekirse benim gibi yani kadınların istediği gibi olmayan erkekler sap. Kadınları bilmem ama.
- +1 yıl
kadınlardan da çirkinler sap işte
Soran+1 yılOnlar bir şekilde güzelleşebiliyor ve diğer kadınlar gibi istediği erkeği seçebiliyor ama erkeklerde öyl değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvenin olsaydı eğer bu saydığın olumsuz özelliklerinin çoğu önemsiz olurdu. Ama kadınlar erkeklerde en çok kendini bilen ve özgüvenli olanlara önem veriyor. Sen kendini beğenmiyorsan seni kimse beğenmez zaten. Başkaları tarafından beğenilmek istiyorsan yakışıklı değil özgüvenli olman gerekiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenli olsam bile kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılO işler her zaman öyle olmuyor. Özguven seni 5 adım öne taşır bunu hiçbir zaman unutma
Soran+1 yılEvy
Cevap sahibi+1 yılSana da eyv
Soran+1 yılYa haklısında ama aynaya bakınca özgüven gidiyor yani yoksa doğrusun.
Cevap sahibi+1 yılTipine bakarak ozguvenin düşüyorsa ozguvenli biri değilsin demektir zaten. Özguven sadece dış görünüşle olmaz çünkü
Cevap sahibi+1 yılKendine güveneceksin tipine degil.
Soran+1 yılAnladım; teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Utanılacak ne yaptın? Tr ortalaması çoğu kız kısa zaten, sen 1-2 cm uzun olsan yeter. Fiziksel olarak kendini geliştirebilirsin, fitness-yüzme-Tenis vs çok çeşit var. Penis boyuna gelince, performansını artır süre olarak 30-40 dk yapman hem kadını hem seni çok mutlu edecektir. Özgüven ve sohbetide fotoğraf-dans-kitap-tiyatro vs gibi kurs ve çalışmalara katıp iletişimini geliştirirsin. Az parayla çevrede 8-10 tane yer gez, biraz fotoğraf at sosyal medyaya etkileşimin artar. Zengin ve çok güzel kıza sakın zaman ayırma, senin için gereksiz. Ortalama bir tipteki kız seninle bir ömür geçirecek kadar şanslı olmalı. Gelirini ve kültürünü geliştir, bir çok şey senin avucuna zaten gelecektir. Allah bunları yapabilmek için, akıl-beden-düşünme gibi yetiler vermiş. Mutlu olman dileğiyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılKadından bir iki cm uzun olmak kadına yetmiyor. Hepsi upuzun, yakışıklı, koca penisli erkek istiyor. Ben 2001 doğumluyum; 2001 ve sonrası doğan kızlar saydığım özelliklere sahip olmayan erkekleri erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. Diğer kadınlar da öyle ama benim yaşıtım kadınlar daha fena.
Soran+1 yılKral 23 yaşındayım, bu zamana kadar sevgili yapamadım; yapabilsem böyle dertlerim olmaz ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye ortalamasının altında ise evlenip birinin başını yakmak yerine boş ver zaten
41 Yorumla
Soran+1 yılHer iki boyda da altında değilim ama kadınların kriterine uymuyorum. Zaten kimsenin beni sevmeyeceğini biliyorum. Merak etme; istesem de kimsenin başını yakamam.
+1 yılBu ülkenin hırsızı, sapığı, katili bile utanmıyor da sen niye utanıyorsun kardeşim. 😊
Karşına elbette düzgün biri çıkar. Kafanda evlensem aldetılırım, beni kim ne yapsın gibisinden senaryolar kurma. Allah kalbine göre versin. Kalbini temiz tut, vakti gelince her şey olur
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar özgüvensiz yaşanmaz. durumu senden daha kötü olan ama senden mutlu olan sayısız insan var. sahip olduğun özelliklerin hayalini kuranlar var vs hayat çeşit çeşit insanla dolu. doğru çevrelerde kendini doğru ifade edersen mutlaka olacaktır birisi. böyle kendinden vazgeçmiş şekilde davranarak bir şey kazanamazsın önce kendine inan sonrası gelir bir şekilde
43 Yorumla
Soran+1 yılBen her zaman hâlime şükrediyorum ve dertlerimin çoğu insanın ve hayvanın dertlerine nazaran dert bile olmadığını biliyorum ama herkesin derdi kendine ve ben mutlu değilim; hayattan zevk almıyorum.
- +1 yıl
bakış açını değiştir
Soran+1 yılOk
+1 yılKısa boylu bır erkek kısa bır kızla bırlıkte olursa hiç dikkat çekmeyecektir. Yakışıklı degılsen orta güzel bır kızla evlenebılrsın dengı dengıne olacaktır. Penıs boyunu bu erkekler çok abartıyor ama ogrenın artık uzun olması bızım için artı değil işlevi önemli ogrenın artık. Bahçe sulamıyoruz sonuçta rahat olun. Aldatılma konusuna gelince sen elındekının kıymetını bılırsen ve kadınların tek istegı ilgıyı her daım verırsen gözü senden başkasını görmez.
61 Yorumla
Soran+1 yılKısa değilim ama kadınların en az 1.85 kriterine uymuyorum. Penis boyu ise sırf bu yüzden bile fizyolojik kısmı geçtim; psikolojik olarak tatmin olmadığı için aldatanlar var. Amacım güzel kadın değil; iyi kadın; kriterlerim bile yok. Her kıymeti bilinen kadın da iyi, namuslu, seven, değer veren, vb. biri olmuyor. Sevgi, ilgi ve emek de hak edene verilmeli; sırf kadın diye değil.
+1 yılKalbini kırmak istemem ama haklısın! Yorumlarda ”Kendini sev” ya da ”Temiz sevmen daha önemli” diyenlere bakma. Hepimiz de biliyoruz ki kadınlar hep daha fazlasını ister. Diğer erkeklerden düşük isen - her konuda - seni aldatması kaçınılmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAga utanılacak bir şey yok öz güvenin yerinde olsun atık kelime iyunun güzel olsun sohbetin sarsın kızlar zaten sırf boy pos ay şeyi kocaman olsun bunlar makara kukar ne kadar isteselerde orp olcaklarına evinin kadını olmayı isterler birde karşısındakinerkeğin ezik durmasını istenezler sakin kendini ezdirme olumsuz kötü de düşünme
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik hayira giden yoldur.. Evlenmekten korkmayın ve böyle saçmalıklar yüzünden ozguveninizi kaybetmeyin.. Herkesin bir kısmeti vardir
40 Yorumla
+1 yılHiçbiri sorun değil, Galler prensesi ile evlenmeyeceksin sonuçta. Kendine güven ve kendini çeşitli alanlarda geliştirmek için çaba sarf et. Gerisi gelir kendiliğinden
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYahu sanki herkes çok iyi de kendinize yanıyorsunuz. Kabul edelim ki öyle çok yüksek standartlı bir halk değiliz. Olmamız da gerekmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan olman önemli güzel sevebilmen önemli yoksa boyun uzun kısa veya uzun ne fark eder
70 Yorumla
+1 yılAldatılma korkusu olmayan insan yoktur. Bunun seninle alakası yok. İnsanların artık bazı değerleri kaybettiğinden kaynaklanıyor
10 Yorumla
+1 yılSen kendini beğenmiyorsan kadınlar neden beğensin kardeşim? Onlar da biz gibi insan. Aynı şeyleri yiyip içip aynı havayı soluyoruz. Kendine güven biraz
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvensem ne olacak? Boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmayan erkekleri hangi kadın insan yerine koyuyor?
- +1 yıl
Değişime kendinden başlamalısın. Böyle düşünen birine dünyadaki tek erkek olsan varmam. Özgüven önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen ne boyla ne işlevle ilgilenir kadın. Azıcık dilin olsun yeter kardeş.
20 Yorumla Kardeşim önemli olan kişilik boyuna posuna göre kimse seninle evlenmesin zaten.
31 Yorumla
Soran+1 yılArtık her kadın öyle işte.
+1 yıleşini de çirkin ve kısa boylu seçersen ayağını yorganına göre uzatmış ve rahat etmiş olursun.
25 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşem bir çözüm! Kadınların hepsi sadece en iyi erkekleri istiyor; diğerlerini erkekten hatta insandan saymıyor ki sen bir kadın olarak daha iyi bilirsin. Benim öyle kriterim bile yok.
- +1 yıl
ben bir kadın olarak sadece benle aynı kafa yapısına sahip olan insana değer veririm ki öyle bir erkek de yok. isterse mantar boylu olsun. ama diğer kadınlaeı bilemem.
Soran+1 yılÖyle erkek niye olmasın?
- +1 yıl
yok, erkekler beyinsiz çünkü
Soran+1 yıl👍🏿
+1 yılKardeşim meselenin bu saydıkların ile alakalı bir şey değil.
Boş yapmışsın. Korkma. Seni sevecek olan bunlara bakmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka kimse penisin boyuna bakarak koca seçmiyo boyun kısa diye özgüvenini düşürmemen lazım bazı kızlar hâlâ özgüven ve karaktere bakıyor ilgili ve bakımlı olduğun sürece tavlayamayacağın kız yok
08 Yorumla
Soran+1 yılKısa değilim ama kriter mevzusu işte; 1.85'in altında olunca erkek hatta insan yerine konmamak vb. Bakımlıyım da ama ihtimal yok gibime geliyor. Penis boyu ise sırf bu yüzden fizyolojik kısmı geçtim; psikolojik olarak tatmin olmadığı için aldatanlar var.
Cevap sahibi+1 yılKanka boyle düşünerek ilerlersen özgüvensizliğinden kaybedersin zaten
Cevap sahibi+1 yılAyrıca herkes boyu boyuna huyu huyuna bulabiliyor atıyorum siz kucuk goguslu diye kizdan vazgeciyor musunuz hayır kızlarda öyle degistirilemeyen seylere yorum yapilmaz
Soran+1 yılBilemiyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılBilemiyor değilsin sadece boyle dusunmeye alışmışsın pozitif bi düşünceye açık değilsin yoksa ben kolaylıkla alt ederim bu düşüncelerini fark ettin ve onun için geçiştirdin :)
Soran+1 yılYok ben ne geçiştireceğim
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben diyeceklerimi dedim doger yorumlara da baktım andavalın biri baskasinin hayatini da karartma falan demiş millete kulak asma iyi yarinlar dilerim
Soran+1 yılTeşekkürler, iyi yarınlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sürekli boyundan yakınıp duruyorsun sorularından fenalık geldi. Bu boş kafayla, yaşamasan da olur.
011 Yorumla
Soran+1 yılSiz kadınlar yüzünden de nereden biliyorsun ben olduğumu?
Soran+1 yılYaşamasan falan yani hayırdır?
Cevap sahibi+1 yılDeğil misin? Pardon. Devamlı aynı boy bos soruları önüme çıkıyor. Gizli 18-24 yaş aralığı üst üste denk gelince, sana saydım.🤣
Soran+1 yılYoo benim de ben olmayabilirdim de; mesela yani 😅
Cevap sahibi+1 yılBence sensin, boyun kaç?
Soran+1 yıl1.75
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir çocuk vardı onun da boyu 1.78 ortalama olmasına rağmen kendini ısrarla kısayım diyordu aptal. Sonra dedim senden kısalar ne yapsın? Standartlar belli. Sen de ortalama oluyorsun kışın botlarla 1.80'i geçiyorsun daha ne. Dert ettiğiniz boy olsun.
Soran+1 yılKısa olmadığımı biliyorum; sorumu bir daha okursan anlatmışım orada. Botla 1.80'i geçmek siz kadınlara yetmiyor. Kadınlar en az 1.80-1.85 boylarında erkek istiyor; öyle olmayanı erkek hatta insan yerine koymuyor. Bir kadın olarak diğer kadınların düşüncelerini sen daha iyi bilirsin.
Soran+1 yılBen yoksa derdimin çoğu insanın ve hayvanın dertlerine nazaran dert olmadığı biliyorum ve şükrediyorum ama ben de sevgi, aşk, cinsellik yaşamak, baba olmak, vb. güzel şeyleri yaşamak istiyorum ama bana imkansız işte. O yüzden mutsuzum, benim dertlerim de bunlar.
Cevap sahibi+1 yılBenim için karşı cinsin ölçüleri o kadar önemli olmadı. Mesela fiziği muhteşem biri karşına çıktı diyelim, kişiliği beş para etmez biriyse ne yapayım öyle birini? Birçok kadın fiziği boyu, penis boyuna bile takan kadınlar var. Açıkçası bana komik geliyor böyle konular. Sonuçta kimse dört dörtlük değil, her şey belli ölçülere uymak zorunda da değil. Bizim toplum maalesef görselliğe fazla kafaya takıyor, kendi bedeniyle asla barışık değiller. Bunlar öz güven eksikliğinden kaynaklanıyor. Seni kısa bulan kadınlar da totosu yere bakan yerden bitmeler onların ne dediği önemsiz. Çünkü yanlarında dev gibi adamlar olsun istiyorlar, bodyguard gibi kendilerini daha iyi hissedecekler herhalde. 🤣
Soran+1 yılAynen öyle yani kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor.
Utanacak bir şey yok saçmalama
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılO karşı cins zaten dünyanın en kusursuz insanı 😒
16 Yorumla- +1 yıl
Açıksözlü olman ne güzel.
- +1 yıl
Doğruyu bilen doğruyu söyler
- +1 yıl
Bu olgunluğu gösterebilmek, barışık olmak da çok önemli. Herkesin gösterebileceği bir samimiyet değil.
- +1 yıl
Biliyorum farklı olmayı tercih eden benim
- +1 yıl
Ne hoş, senin adına sevindim ve mutlu oldum :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗
+1 yılGüvendiğin bi eş bulacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık hiçbir kadına da güvenilmiyor gerçi
- +1 yıl
zaman zor zaman ahir zaman fitneleri kıyamet yaklaşıyor
utan insanlara kapat kendini.
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha abartttt
Soran+1 yılExtra büyük boy ister misiniz?
+1 yılKendin gibi birini bulursan problem çıkmayacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi en iyisini istiyor
- +1 yıl
O lafta öyle. Sanki hepsi en iyisi mi ki en iyisini istesinler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama bir problem olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldengini bul adriana lima arama sen de
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim kriterlerim bile yok ki! Fakat kadınların hepsi sadece en iyisini istiyor ve diğerlerini erkek hatta insan yerine koymuyorç
Gizli Üye(30-35)+1 yılher topalın bir kör alıcısı vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık her sağlıklının bile alıcısı olmuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendinden utanacak bir şeyin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun kaç kanka bende o konudan muzdaribim
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.75 yani erkeğe göre normal ama en az 1.80-1.85 boyunda erkek isteyen kadınlar yani bütün kadınlara göre kısa.
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim de öyle. Evliyim
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatıldın mı?
Soran+1 yılSenin öyle olan nedir? Anlamadım.
Soran+1 yılKaç cm'ler ki?
+1 yılYanlis
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir yanlış olan?
- +1 yıl
Utanma kendinden
+1 yılutanacaj bir sey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
neden utanacan
+1 yılevlen
01 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyor ve korkuyorum dedim zaten bir de kimse beni istemez ki.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne