Sevgilim var fakat mastürbasyon yaparken hala eski sevgilimi hayal ederek yapıyorum, bu aldatma sayılır mı?

3 aylık bir uzak mesafe ilişkim var en yakın zamanda buluşmayı planlıyoruz. Yani onunla daha önce hiç birlikte olmadım. Hatta ondan önceki sevgilimden ayrılalı daha 1 ay yeni olmuştu yani hayatıma biraz hızlı girdi. Birbirimize telefondan vücudumuzun her ayrıntısını gösterdik ve sexting tarzı şeylerimiz çok oldu kendisini de vücudunu da beğeniyorum ama hiç ten tene değmediğinden midir artık bilmiyorum ama kendi başıma mastürbasyon yaptığımda onu hayal edemiyorum. Aklım eski sevgilimde falan da değil bu arada onu çoktan unuttum ama onunla şimdikinden daha yakın bi temasımız olduğu için o mastürbasyon anında aklıma o geliyor şu anki sevgilimi hayal etmeye hayal gücüm yetmiyor. Eski sevgilimin kucağında, onun gözlerine bakarken ve onun inlemelerini anımsayınca hazza ulaşıyorum. Bu aldatma sayılır mı ama cidden eski sevgilimi şu an hiç sevmiyorum sadece bu durumu 3 aydır aşamıyorum ne zaman aşarım sizce şu anki sevgilimle birlikte olunca aşar mıyım?
Sevgilim var fakat mastürbasyon yaparken hala eski sevgilimi hayal ederek yapıyorum, bu aldatma sayılır mı?