zaten anksiyetem var ne zaman gecmisle alakali bisey konussak tum vucudum titriyor nefesim daraliyor ve cok uzun suruyor benim ataklarim. ona cok belli etmiyorum cunku ne zaman karsimdaki kisiye belli etsem hep abartiyosun ya gecmis gitmis laflarini duyuyorum. bu arada gecmis derken ozellikle temas ve cinsellik olaylarini kaldiramiyorym yoksa baska bi sıkıntı yok yani. ama abartmiyorum cunku istegim disi olan bisey bu ben bu kadar kotu olmak ister miyim abi nefes alamiyorym ya valla cok kotuyum😞😞😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGeçmişte cinsellik yaşadığı kişi belkide size anlattığından fazladır. Kadında olsak, erkekte olsak bu devirde birbirimize dürüst değiliz. 5 olay varsa 3 tanesi anlatılır sırf ilişki kötü etkilenmesin diye.
Herkes kendi dengiyle olmalı. Bende sizin gibiyim ve kendim gibi birini isterim haliyle. Kim nasıl birini hakediyorsa öyle biriyle yoluna devam etmeli. Geçmişi temiz insanlar temiz insanlara yar olmalı. Adaletin zerre işlemedigi bu dünyada en azından şu konuda adalet olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem grup halinde ilişkilerden yapın. Özellikle swingerde o başkasıyla yapıyor ama o esnada sen başkasıyla. Sadece kadınla da olur ama çift taraflı daha iyi. Jet hızıylq yenersin bu kısksnçlığı. Önce çok kısksnma olur büyük ihtimal ama hemen geçer.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılBu yüzden sevgili yapmiyomusum demek
Kendimi gordum resmen ya
13 Yorumla
Soran+1 yılvallahi hep diyorum iliski yapmicam cok yipraniyorum diye ama yine cikti karsimiza birileri iste😞
- +1 yıl
Pff kolay gelsin dusunmemeye calis hepsi ayni bok çünkü
Soran+1 yılsagol😞
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmişte cinsellik yaşaması neden bu kadar umrunda ki? Sevmek değil mi önemli olan? Sevdiğin zaman pek takmıyorsun bunları.
00 Yorumla Dur bi sakin ol peki sen hiç bişey yaşamadın mı yani
04 Yorumla
Soran+1 yılben bise yasasam bu kadar takmam bende yaptim zaten bisey demeye hakkim yok derim yani
Soran+1 yılsu an sevgiliyiz evet de olmasin deneyimli falan birlikte ogrenirdik evlenince😣😭
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. geçmişte herkesin hataları vardır bunu görmezden gelmeyi denemelisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kalmıştır sevgilin torbacıysa o onu ilgilendirir
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş gitmiş, önemli olan şu an ve gelecek
07 Yorumla
Soran+1 yılkanka bende biliyorum bunu da elimde degil iste
- +1 yıl
Psikologa filan git yardım al
Soran+1 yılgittim zaten ilac kullandim daha once
- +1 yıl
Yine kullan
Soran+1 yılhe yine hayatim skilśin
- +1 yıl
Her türlü durum boktan
Soran+1 yıl😣😣
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yüzden mantık evliliği yapcan
17 Yorumla
Soran+1 yılhayir sevismemis birini bulcaz
Cevap sahibi+1 yılO imkansız
Soran+1 yılnasi ya😣😣insanlik olmus
Cevap sahibi+1 yılAşık olduğun adam da , mantıkla yaklaştığın adam da her naneyi yediyse madem.. sende mantıklı birini seç çünkü erkek erkek sonuçta..
Cevap sahibi+1 yılDuygularımı anlatamıyorum
Soran+1 yılanladim ben seni
Cevap sahibi+1 yılSüper 🙌
+1 yılAh şu ankisektiye
04 Yorumla
Soran+1 yılulan ya
- +1 yıl
Kokoreç iyi geliyo bitek
Soran+1 yılasla yiyemem ben onu
- +1 yıl
🤣🤣
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında