Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Konu dışında sana bir sorum var, Benim şöyle bir fetişim var ama ne dersin bilmem ama yargılama beni çünkü beni tanımadan sadece yazıyı okuyacaksın. Yani tanıdığın kişinin sana bunu teklif etmesi farklı, tanımadığından duyman farklı..
Ben cuckold bir ilişki türü istiyorum ilerde, bunu sana sağlayan bir koca hayatında olsaydı ne karar verirdin acaba?
Konu şu, kocan sana ikimizin arasına başka bir erkeği daha alarak grup yapma teklifi ediyor (yani sen kocan ve baska erkek) ve kendisi de tamamen size sadık ve asla başka kizlarla olmak istemediğini söylüyor ve buna eminsiniz. Fakat bazı insanlar yanlış anlayabilir, bunu isteme sebebi neden diye, aklına kötü şeyler gelmesin sakın, seni sevdiği ve kıskandığı için istiyor aslında bunu, yani bu kıskançlık onda fetişe dönüşmüş halde, yani mazoşist olduğundan dolayı acı duyuyor ve bu acı ona haz veriyor ve sizi elbette kötü bir gayeyle bunu yapmanızı istemiyor sadece tensel ilişki yaşamanızı ve geride başka hiç bişey yaşamanızı istemiyor, duygusal olarak tamamen size bağlı ve sizin de kendisine bağlı kalmanızı istiyor. Sizi çok ama çok seviyor, emin olabilirsin, sadece kıskanmak için bunu istiyor. (İlerde eşime bunu teklif etmeyi düşünüyorum)
Bunu ister miydin acaba? Bakışın nedir?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanırım etmezdim ya, sonuçta bir noktada insan kendini kaybetmek ve o sertlik derecesine çıkmak istiyor. Porselen taşımıyoruz ki seks yapıyoruz sonuçta, o kadar da nazik olamayız yani...
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sert Seviyorum Sorun Çıkıyor Sert Sevmeyenle. Tamam Soft Başlıyor ama bi yerden Sonra Hırçınlaşıyorum planlı değil ki bu. Haliyle Umarım Sert Seven Hanımefendilerle Karşılaşırım...
22 Yorumla
Soran+1 yılHanımefendi dediğin için kazandın bir kere baştan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının da erkeğin de sert seks sevmeyenini anlayamıyorum açıkçası.
10 Yorumla
+1 yılederim sorun olmaz
soft seks daha iyi bence
hızlı hızlı oldu bittiye getirme gibi oluyor
halbuki yavaş yani ritmik yapılan seks daha zevkli tadını ala ala olur10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinselliğin ana yapısı sevmek sevilmek sevişmek
sertlik nedir yahu ruh hastası insan sevişmeyi bırakır sertlik yapar. bu ruh bozukluğu ego tatminidir. kadını köle yapmaktır. kadını aşağılamaktır00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim için sorun olmaz kadın nasıl isterse o şekilde uygulama yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herkesin bir azami zevk aldigi pozisyon ve metodu vardır ben nasıl istersen yaparim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMillet bidon zkiyo açlıktan bu da gelmiş sertmi softmu derdinde 🤣🤣🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence başlangıçta soft konu ilerledikçe sert olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem ne o öyle mızmız canı yanmasın diye uğraştırır hiç çekemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşta soft olsa bile bitiş sert olmalı anırta anırta becermeli erkek
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sert-üye :/
Gizli Üye(18-24)+1 yılMilletin seks zevkine gore es bulacagimi sanmiyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yani illa soft mu🙄
Cevap sahibi+1 yılBen oyle bir sey mi dedim?
Soran+1 yılOhhh ohhhh hhh
Cevap sahibi+1 yılne diyon?
Soran+1 yılYa bir şey demedim tamam nasıl seviyorsan gider öyle yaparsın ben sert severim çoğu kadında biraz sert sever ondan dedim
Cevap sahibi+1 yıltamam knk fark etmez sert yavas orta yolu buluruz benim icin fark etmiyor daha cok hanim nasil ister onu dusunurum ben karsilik bu isler bencilce davranilacak seyler degil bunlar.
Soran+1 yılAnladım ne güzel
Cevap sahibi+1 yılaferin, bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen etmem.. kelepce istemeyeni
10 Yorumla Erkek içinde kadın içinde sert olmayan seks şerbetsiz tatlıya benzer
00 YorumlaBazilari eder soft sert karışik olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir soft seviyorsa ona göre davranırız
00 Yorumla
+1 yılAferin böyle akıllı ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre sertttt 😬
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoft başlar ama sonuç sert biter
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Arada sert olmak lazım hep olmasada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ederim ama yine de serte maruz kalır
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
00 YorumlaNeden edilmesin ki?
00 YorumlaBilemiyorum altann
00 Yorumla
+1 yılEdilebilir
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılHyrrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği