Ya niye istemediğini anlamadım üç ay öncesine kadar kendi istiyordu. Ben 31 yaşındayım o ya 34 ya 35. Beni yadirgamayin evlenip boşanmış bir tane kızı var olabilir. Ya birlikte olalım, Birlikte vakit geçirelim dedim. İşte herşeyi yaşayalım ben sana derdimi anlatayım sen bana derdini anlat konuşalım, paylaşalım falan dedim. İkna olmuyor ya beni ne yapacaksın benim artık evlenmeye niyetim yok falan filan hep bu kafada ama ben aşırı derecede onunla birşeyler yaşamak istiyorum. Hem duygusal hem cinsel olarak herşeyi ama ikna edemiyorum. Telefonunda bile engelliyim ya geçen yıl çok rahatsız ettim için engellemişti telegramdan konuşuyoruz. Yani ikna etmeliyim yardımcı olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soru ve isteğin birbirinden farklı. Olay da çok basit sen ilişki sadece cinsellikle yürümesin istiyorsun o da senin bakış acina ters düşündüğü için ciddi ya da duygusallık istemediği için cinsellik de istemiyor. Yani yapacagin şey bir süre ayıya dayı demek olmalı. Yani sadece cinsellik deyip birlikte olmasını sağla sonrası da senin kabiliyetine kalmış aşık edebilirsen duygusal donderebilirsen ne ala ama riski şu işini görüp kenara çekilirse sen duygusal olarak yipranirsin.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu olayın arkaplanı önemli. neden engellendiniz, o esnalarda bu kişi bu tarz olaylardan temelli vazgeçecek bir şey mi yaşadı, çekindiği bir şey mi var bilmek lazım. aynı bu bahsettiğim tarzda top sizde olacak şekilde yavaş yavaş konusunu açarak aşama aşama giderek gerekirse ne olduğunu öğrenip oradan ikna kanalına girebilirsiniz, ama bi süreden sonra da çok da zorlamanın alemi yok, kendiniz için de yok.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani olayı bu tarzda başlatan kişi oymuş Ama dediğim gibi bir şeyler dank etme modunda olup da tamamen vazgeçmiş olabilir ama ne dank etti onu kestiremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılBiraz çekiniyor bence iş ciddiye döner evlilik istersin aşık olursun diye korkuyor olabilir ya da çocuğundan çekiniyordur bilemedim
02 Yorumla- +1 yıl
Sıkıldı ya da birini buldu
Merhaba, duygusal ilişki istemiyordur, bu yüzden senden uzak durmaya çalışıyordur
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne düşersen kaybedersin Fazla ısrar gereksiz Boşuna kürek çekmek bu
00 Yorumla Evlilik dayatmayı bırakırsan sevişir seninle, kurtul şu evlilik kafasından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yapışkan olup sıkıp bunaltmışsın demek. Erkekler yapışkan kadınları sevmez
08 Yorumla- +1 yıl
Geçen yıl çok rahatsız edip kendini engelletmişsin
- +1 yıl
Cinsellik istediği için mi rahatsız ettin
- +1 yıl
Zamanında o isterken sen istemedin, şimdi sen istiyorsun o istemiyor. Adamın isteğini kaçırmışsın, artık tahrik olmuyor demekki senden
- +1 yıl
Belki cinselliğin arkasından aşk başlayacaktı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeren bitmedi derdin bitmediiiii yeto
02 Yorumla- +1 yıl
bu kadar kasma hayatı serbest bırak biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce birşeyler yaşadınız mı onunla
04 Yorumla- +1 yıl
Ya yeterince etkilenmemiş senden. ya da aşırı etkilenmiş ve aşık olmaktan korkuyor
- +1 yıl
Belki de aşırı etkilendiği için görüşmek istemiyor. Tam o an da sana aşık olmaktan korkuyor olabilir
Cinsellige gelmiyor mu
06 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılkapına jopek yapalım mi
10 Yorumla
+1 yılBulursan kolayca halledersin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle normal değil bu adam
00 Yorumla
+1 yılNE diye peşinden kosuyorsunuz ki git yenisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa hep mi sen denk gelirsin neyse bana cevap vermicen zaten muhalef6partili 😂
00 Yorumla
+1 yılKesin başklasını buldu o yüzden istemiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh ahhhh bizlere düşmüyor
00 Yorumla
+1 yılsana gurban olsun..
03 Yorumla- +1 yıl
@jackhans90 aynen
- +1 yıl
@Aleynaboz2000 iyi insanların şansı azdır
- +1 yıl
maleseff
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan bize niye denk gelmezsin ki 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu boş ver Ben senin işini görürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle hatun bulamadık
00 YorumlaKızı olduğundan olabilir mi?
02 Yorumla
+1 yılBen cinsel seni kullanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceden iliski oldumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnüne bakican
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım