Teşekkürler @Kizlarsoruyor
Vedat Milor, "Cinsellik ve yemek arasında kesinlikle bir bağ var" demiş. Sizce var mı?
Teşekkürler @Kizlarsoruyor

Cinsellik ve yemek arasında kesinlikle bir bağ var." Demiş Vedat Milor
#ƘıԼıCƘiƦAƝ
08 Şubat , 2024 Perşembe 20.15
Evet yemek bedenin enerji ile yaşam ihtiyacı için... Cinsellikte bedenin, hormonların ve ruhun açlığını gidermek için.. Yemek yenmez ise hayat durur ancak cinsellik olmaz ise hayat anlamsız olur.. Her iki konuda aç bir adamın önüne bi, r yemek masası ile sexe hazır bir kadın getirilse erkek önce kadına saldırır diyor uzmanlar.
Teşekkür ederim yorumun için abi
kadın dişiliğini kullanmayı bilmeli, çekici ve cilveli olmalı erkeğini büyülemeli. lezzetli yemekler ile bağ var bu doğru, aslında bağımlısı olmak demek daha doğru olur spor sonrası aldığın mutluluk da benzer.
Varr
Anladım
Evet var. İkisi de iştahla olmalı
Yani genelde evet insanın beden hormonları özellikle enerjik olması açısından beslenme önemli hatta bazı ürünlerin etkisi olduğunu da biliyorum
Cevap
15Cevap
Evet var. Protein içeren tüm yiyecekler libidoyu arttırıyor. Özellikle hayvansal gıdalar. O yüzden Orta Asya ve Ortadoğu erkeklerinin libidosu oldukça yüksektir.
Bence de
İlla bir şey demek için söylenen bir söz, buradan bir denklem çıkaracak olursak her şey birşeyleri tetikler dimi.
Katılıyorum
Yemek ayırt etmeyen insanların partner de ayırt etmediğini duymuştum. Yemek konusunda seçici olan, her yemeği yemeyen insanlar ilişki konusunda da standartları olan insanlarmış
Ben katılmıyorum ben de yemek seçmem ama her insana tamam demem
Libidoyu düzene sokan yemektir. Gıdalar azgınlığı artırır.
Haklısın kimisi düşürüyor kimisi arttırıyor
İkisi de mezolimbik dopamin sistemini uyarıyor beyinde. Haz alma hissi oradsn geliyor
Evet
Ne yersen o olursun diye bir inanç var yediğin hayvana benzersin belkide bilemiyorum
Cinsellik ile pek ilgili olmadı ama
Yemek değil beslenme diyelim ona.
Şimdi beslendiğin ürünler cinselliğine katkı sağlayabilir.
O Yüzden macunlar felan yapıyorlar ya
Düşününce evet nasıl yemek yediklerini ve cinsellikte basıl oldukları 😂😂😂
😂😂😂 anladım
Doğruluk payı var 😂😂😂
Çünkü enerji veriyor libido arttırıcı özelliği oluyor
var tabi ki. Çok yağlı tuzlu ve hamur yiyenlerde şeker ve kolestrol yükselir isteksizlik başlar.
Haklısın
Ikisinin amacı doyurmak djxjxjx
Bu kız efso 😂
Ama bir konuşmadık be sevmedin beni 🙂
Teşekkür ederim helene hanım 😂
Sonucta cinsellikte ackmak gibi bi sey
Haklısın
Aç ayı oynamazmış benim dalgada aynı böyle 😂
🙂🙂
Fakirin karnı doyunca miki kalkarmış 😅
😂😂😂
Agir yemek, agir hüsran!