yeni evliyiz çok sıkıntı çekiyorum. resmen savaş yaşıyoruz ve sonunda hüsran oluyor tansiyonum düşüyor hiç zevk almıyorum bayılacak gibi oluyorum yardım lütfenn
Güncellemeler
+1 yıl
Kasma diyenler için söylüyorum elimde olmadan kasıyorum yani bilerek değil bunu söylemeyin artık
Güzel arkadaşım iyice oral yapıp seni sulandirmali sonra başını tükürükle yaglayip yavaş yavaş kokleyip içinde bir süre bekletip dudaklardan öperken git gel yapmaya başlarsa seninki iyice sulanır kasmadan olmadan keyifli nir ilişki yasarsiniz
Söyle bir şey denedin mi? İlişkiye girmeden önce kendini rahatlat. Esin yalamayi mi sevmiyor, yalatmayi mi? Mesela yalamayi sevmiyorsa kendini islat. Bir de on sevisme yararlı olabilir. Paldirkuldur içine girmeye çalışmasın. Yas kaç sizin,
Psikaytrik tanı konması gerekir. Vajinismus vajinal kasların istemsiz kasılmaları sonucunda cinsel ilişkinin olamaması veya oldukça ağrılı olmasını tarif eden bir cinsel birleşme sorunudur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Güzel arkadaşım iyice oral yapıp seni sulandirmali sonra başını tükürükle yaglayip yavaş yavaş kokleyip içinde bir süre bekletip dudaklardan öperken git gel yapmaya başlarsa seninki iyice sulanır kasmadan olmadan keyifli nir ilişki yasarsiniz
Bayılmazsın o orgazm olurken yaşadıgın haz duygu sende daha yogun oluyo eşine söyle durmasın o an boşalana kadar devam etsin sen dur desende
hayır tansiyonum düşüyor orgazm falan olmuyorum kendi adınıza yorumlamayın
Bunu böyle aşarsınız ama kendi adıma degil sizin için yorumluyom
Benimkide eskiden dardı ilk önce ön sevişme yapın sulansın. İçine girince de kendini kasmaki girebilsin. Çok mu kasıyorsun?
Evlimsin
evet kasıyorum ama elimde olmadan
Hayır takıldığım kişiler var
Rahatlamaya çalış eşinde biraz beklesin iyice gevşe sen ondan sonra girsin
Hallediyoruz hanfendi
derdi doktorda olan bi şeyi şu sitede aramak da ne biliyim...
ne var istersem giderim ben danışmak istedim insanlara yine de
neyini danışıcan allah aşkına... vajinismussun ve doktor lazım.
Baştan başlamak lazım. Öncelikle evlenmeden önce mastürbasyon yapıyor muydun?
evet
Nasıl yapıyordun? Sadece Klitorisi okşayarak veya yastığa sürtünerek falan mı?
sık sık sevişin, oral yoldan ilişkinize başlayın ve sen gevşe
Bence başkasıyla bir kere Sevinç farkı göreceksin Senin eşinde iş yok
kas gevşetici bi hap al birde kayganlaştırıcı rahalıcaktır
çığlıklarrrr yarddımmmm çığlıkları temalı bir soru
sizin durum şu 😂😂
https://www.youtube.com/embed/5J3EElD5TuIDi. ldo ya da benzeri bi şeyleri kendine sokabiliyor musun denedim mi?
Dar olduğunu evlenmeden anlayabilir miyiz? Önceden tedbir alsak bize de kolaylık olur?
tek isteğim çözüm
Anlayamazsınız. Ayrıca çoğu psikolojik kökenli
Söyle bir şey denedin mi? İlişkiye girmeden önce kendini rahatlat. Esin yalamayi mi sevmiyor, yalatmayi mi? Mesela yalamayi sevmiyorsa kendini islat. Bir de on sevisme yararlı olabilir. Paldirkuldur içine girmeye çalışmasın. Yas kaç sizin,
Zamanla düzelir, girip çıktıkça alışırsın, ama yavaş yavaş.
Dr bir iki seansta çözüyor ve 2 ay için normale giriyorsun. mutlaka doktor.
Kayganlaştırıcı kremler , jeller var kullanabilirsiniz
merhaba bir doktor olarak yazmak istedim çok iyi ettin buraya yazarak öncelikle sen millete takılma. Öncelikle şunu sorayım nerede yaşıyosun?
bunları göstermemek için anonim yazdım hanfendi
size yardımcı olmak adına sormuştum
zamanla değişmiyor, yapısal
ön sevişme ile ıslanmadan birleşme
ön sevişme olduğunda da mı aynı
on sevismeyi arttirin belki olur
Vajinismus olabilirsin
Yeterince sulanma var mı?
Kastığın için olabilir mi
Tedavi olman gerekiyor
sen kasma açılır
elimde olmadan kasıyorum
eşinseni gevşetmeli ani hareket etmmeli
Adam daracık * bulmuş oh
iyi bişey değil
Kasiyormusn
evet kitleniyor bacağım ancak ucunu sokabiliyor
Tabi kasiyorsa ondan dolayı eşinde rahatsız bu durumdan sanirim
evet ama isteyerek olmuyor o kadar dar ki ilk yaparken bile baygınlık geçirdim
Evet tabi korku sanırım yapamayacaksiniz diye ondan dar yani nornal degilmi ama kasmasaniz olacak
Vajina iyi islanmasi gerekiyor
Alkol alsan?
Bol oral
işin zor
darmisin yani kac yasindasin
Çok mu gergin oluyorsun
Vajinismus.
bunun tedavisi nedir off
Psikolojik. Terapi al. Gerekiyorsa tedavi yönte
Psikaytrik tanı konması gerekir. Vajinismus vajinal kasların istemsiz kasılmaları sonucunda cinsel ilişkinin olamaması veya oldukça ağrılı olmasını tarif eden bir cinsel birleşme sorunudur.
Ben tahmin edebiliyorum durumunu. Üzülme. Tedavisi mümkün.
Kuruluk sorunun var mı
Küçük sanırim
Acı oluyomu
Emmdirr