Güncellemeler
+1 yıl
O benim aptalligim yüzünden onu istemedigimi sanıyor, karşıma dikilip sigara yakıp izlerdi onun da beni çok istediğini biliyorum. Hem de çok çünkü sevişme olmadı diye öyle sinirlendi ki bana işçilere bağırdı deliye döndü ben onu çok istiyorum olmuyor ne yapıcam ya böyle hayal ederek kuruyup gidicem mi 🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
güzel fantezi kurmuşsun. Neden evleneceğin birini bulup onunla bu işleri yapmıyorsun? Bu ahlaki değil diye düşünüyorum.
İyi güzelde sen kız olup bozarsa sen zarar görmüş olursun kız değilsen hevesini alabilirsin
Şansını değerlendirr kaçırma uyanık ol biraz
Ne yapıcam ya bu istediğim ona karşı neden fazla oldu uyuyuamaz hale geldim
Senin bu anlattıkların oldu mu yoksa hayal mi ettim düşündün mü böyle olsun diye yani buunu için biraz uğraşman gerek ikna kabiliyetine bağlı bir durum isteğinin önünde hiç bişey duramaz kadının
Hayal ediyorum ama o benimle iş yerinde sevişmek istemisti ben başka yöne gittim olmadı o günden sonra onu istemediğimi sanıyor ama çok çok istiyorum anlatamam
Onu etkilemek senin elinde bu seferde sen sevişmek istediğini söyle sen ona yanaş her şey olur o zaman istediğini almak istiyosan etkilemelisin
İşten ayrıldım işte olsam ayarlardim. Yüzüm sis oturuyorum mesaj yazıyım Diyorum ama. ne yazıcam üstü kapalı
Üstü kapalı değil açıkca yaz dişimi çektirirken gözümü kapattım senin bana o gün yaklaştığın aklıma geldi o an bişey diyemedim ama seni istiyorum de 😬😬
Haha bu ne ya yüzüm şiş şu an o insin yazıcam ne kadar çok istediğimi başka işe girmek bile istemiyorum düşün. o gün olsun cok istedim gibi şeyler yazmak istiyorum cevap verir mi sanmam
O gün istemedim değil seni istedim ama yapamadım ama şu anda tek istediğim sensin de cevap yazar tabikide
Op bu güzelmis düşüncem bunu yazabilirim benim Arzum neden arttı anlamıyorum her gün onu hayal ediyorum resmen
Çıldırmışsın sen artık başka biri de istese seni gözün görmez bir an önce adama yaz
Valla ya bide daha önce eliyle kalçami okşadı gibi oldu onun davranışları da arzulamama sebep oldu
Uçur beni erkeğim bindir atına yaz 😂😂
Vay arkadaş biz böyle fantezi sever hatun bulamıyoruz.
Konuş kendisiyle bir şekilde ve buluşun
Fakeden takip ediyor ama yazmıyor benim yazmam gerek
Tamam işte yaz kendisine ve durumunu anlat zaten isteyecektir muhtemelen o da senin gibidir
Öyle de fake o mu emin değilim kendi hesabına yazmam lazım ama ne yazıcam damdan düşer gibi
Önce normal merhaba ile başla sonra hal hatır sorulur felan derken kendiliğinden gelişir konu
Bu arada yaş kaç senin ve onun
Ben 28 oda 42 cevap vermez ya ben olduğumu bilicek şekilde konuya girmem gerek
Tamam işte gerçek hesabına sende gerçek hesabinla yaz hal hatır sor normal hayattan sohbet aç devamı gelir
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Feridun abi?
Arzuladığım adamla yapmak istediklerim
E yap o zaman.
Yazarken bile ıslandığını düşünüyorum senin.
:) yazık
Libido tavan