artık küfür gibi geliyo :( Ben arzulanmak değil sevilmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tamamen kullanmak için, fb olmak için veya kendi ihtiyacı için seni suistimal etmek adına yapıyor.
kullandırma kendini ona
yanlıs kişiylesin. bazen oluyo bu. demekki cok seksi bi kızsın
Yani bedenini seviyorum senin duygularını değil
Evet sadece bedenimi seviyor ama şeyde diyor çok iyisin mutluluğu en çok hak eden insansın
O zaman bunu dilenci övgüsüne çevirmek yerine karşılık verebilir ama belli ki onun kalbinde bir taşlaşma var geçmişini bilmek gerek
Çok aldatılıp terkedilmiş ama bizim sevgililiğimizden önce de arkadaştık kaç sene ve birbirimizi çok iyi tanıyorduk
Seni bu kadar iyi bilip senin kalbine seslenmemesi garip yani benimde böyle arzuladığım kızlar var onlar bana kanka diyor ama yapacak bir şey yok
Bende ona kanka diyordum her an her şey değişebilir neden bana karşı böyle bilmiyorum ama arkadaşken bile daha çok değer veriridi
Bende ona değer veriyorum ama onun gözü hep başka erkeklerde
Bende öyleydim ama en son kankama da o gözle baktım ama keşke bakmasaymışım daha çok değer görürüm sanıyordum ama öyle olmadı
Bilmiyorum benim dediğim kızla çok farklıyız ya bazen yıllarca görüşmüyoz bile
Senin ile cinsel birleşmeye girecek, eğer sende istiyor isen yapabilirsin sonuçta ikinizde zevk alacaksınız. Deneyebilirsin.
Hayatından çıkar ve unut onu. Seni ve sevgini hak edecek biriyle ol
Verdin mi hic ona
Hayır
Verdiysen bu kadar rahat konusabilir diye dusunmustumde. Biraz uzaga cekmelisin o halde kendini
Vermedim aramızda öpüşme küçük çaplı sevişme oldu ama hep onun ısrarıyla ve zaman alan bir süreçti hiç kıyafetler çıkarılmadı boynumu ve dudaklarımı öptü sadece
Anladm. Ordan gaz almistir belkide. Ama gorunen o ki deger vermiyor sana
🥺🥺 onu dün gece her yerden engelledim aramızda bir problemde yoktu ayrıydık ama konuşuyorduk bana ulaşabileceğim hiçbir sosyal alan bırakmadım. Çok üzülerek yaptım içim yanıyor ama kendime saygım için yaptım
Tam onu diyecektim. Bir kere yasayacaksin bu hayati baskalari icin degil kendin icin yasa. Evet uzuleceksin canin da yanacak ama pismis olacaksin birdaha da dusmeyeceksin bu atese oyle dusun
Arzulamak demek cinsellik istiyor seninle
Onu bilmeyen mi var
Bilmeyen yok zaten
Sevilmek istiyonda
Keyfine bakıyor işte boşalınca geciyor
Bide geçen seviştik bana bilerek seni boşaltmadım dedi daha uzun sürsün diye. Bana doymuyor huyumu suyumu da genel olarak seviyor ama beni pek sevmiyormuş çok saçma değil mi
Valla garip yani sen gibi kizlar böyleleri elinde harap oluyor
😭
Yazık valla
FB olalım diyor sana
sürekli bunumu konuşuyo
Hayır ama ne zaman sevildiğimi duymak istesem konu buralara geliyor
peki bunu onunla konuştunmu ne zamandr sevglisinz
Biz sürekli ayrılıp barışıyoruz ama kopamıyoruz ben dün gece engelledim onu bana ulaşabileceği her yerden çok üzülsemde yaptım. Bu adam beni sevmediyse bu kadar zaman. Şu saatten sonra hiç sevemez zor yani bizimle 3 senelik bir arkadaşlık zamanımız da var beni çok iyi tanır. Yani beni çok sevmesi için onu aldatmam mı lazım ya da terk etmem ya da gidip başkasıyla evlenmem. Erkekleri anlamaz zor
peki yaşlar kaç ve onu cidden çok seviyomusun
Geçen öpüştük seviştik ama yüzeysel kıyafetlerimizle. Hemde iddia sonucu o kazandı beni uzun uzun öp dedi iş oralara geldi ama sonra benim o an onu aşırı öpesin geldi yanağından çok öptüm yüzünün her yerini o da bu sevdi nerden geliyor dedi senin ki ne peki dedim benim ki arzu dedi güldü
ee peki durum ne olcak böyle peki
Ben seviyorum ama sevildiğimden emin değilim. Aklı başkasında olabilir benden gizliyor olabilir o yüzden kendimi duygusal olarak ona tamamen bırakmıyorum çünkü bu konuda güvenmiyorum yani vazgeçmek istesem vazgeçebilirim ki öyle de yaptım en son
O 98 li ben 96 lıyım
dm yazarmısn ordan konuşalm
Engelledim onu her yerden eski sevgilimin ailesi istiyor beni yine. Onunla evlenicem sevdiğim beni sevmiyor o yüzden çok üzülmüyorum hiç değilse beni sevenle evlenirim. Zaten onunlayken konu bir defa evliliğe geldi o da askıda kaldı. Hiç ilerleyemiyoruz ya bana çiçek bile almadı ben mesela 14 şubatı kutlamak sevdiğim adamla hediyeleşmek isterdim
dm yazarmısn ordan konuşsak
Dünden konuşunca herkes sapıklaşıyor ya da flörtleşmeye çalışıyor
hayr ya normal konuşucaz
Ben kimseyle flörtleşecek durumda değilim zaten üzgünüm sadece dertleşeceksek ekliyim
olur bende anlatıcaklarm var
Yatmis miydin
Hayır