Sartlar boyle gerektiriyor baska sansimiz yok diyor evet hakli ama en azindan benim icin , tamam nasil istersen goruselim bi kafede ama ayni evde kalmayiz diyebilirdi , ikimiz de bulusmak icin neredeyse uc dort saat yol gidecegiz , guya haftaya bulusacagiz ama dusunuyorum plan icin diyor , sonra ben hic aramiyorsun da dedigimde , surekli birileri yanimda oluyor musait degilim gercekten diyor , bundan uc dort gun once canim sana bi turlu donemedim vb yazmisti sadece, ne yapmaliyim , cinsellikle ilgili sorular da soruyordu en fazla ne yasariz sence vb diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Direkt silmelisin nett amaç yalnızca cinsellik bu besbelli aşikar. Yazdığın detayı okudum iyice adam seninle ilgilenmiyor bile konuşmak için vakit ayırmıyor vs.
İlk buluşmada aynı evde kalmaya neden mecbur olasın ki. Bence şey yap adama de ki ben evde buluşmak istemiyorum eğer bir cafede buluşursak gelirim. Yok derse gitme, eğer cinsellik yaşamak istiyorsan orası ayrı tabi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu çocuk muhtemelen sapık. İkinizde 3-4 saat yol gidiyorsanız neden aynı evde kalmak zorundasınız onu da anlamadım. Manipüle ederek seni yatağa atmaya çalışıyor, bu da bir cinsel istismar yöntemidir. Aynı eve girdiğinizde dokunmasına izin vermezsen bir yolunu bulup ikna edip istediğini almak için her şeyi yapacak. Bunu gerçekten isteyip istemediğini bile muhtemelen umursamayacak. Hatta acıtasyon bile yapabilir, daha sert bir ifadeyle istemediğini söylersen de zorla tacize kalkışabilir. Ev içerisinde kamera olmadığından şikayet etsen de kimse ilgilenmez malum, hukuk sistemi de ortada ne yazık ki. Üstüne üstlük aynı eve girdiğin için ve kadın olduğun için aptal insanlar seni suçlu çıkarmaya çalışır. Sakın şöyle it kopukların oyununa gelmeyin. Ondan hoşlansan bile seni ikna etmeye çalışırsa bunu yapma, istemediğin bir ilişkiyi karşı taraf istiyor diye rızasız şekilde yaparsan bu istismara uğradın demektir. Erkekler maalesef sapkın dürtülerini ortaya çıkarmanın bir yolunu bulmuş durumda. Görüştüğünüz zaman sana kötü bir şey yaptığında o an durumun farkında olmasan bile bu tür olaylar birkaç hafta ya da birkaç ay sonrasında bile travmaya yol açabilir. Görüneceksen bile bu kişiye karşı çok dikkatli olmalısın sapık olma ihtimali yüksek.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüşeceksen bile*
O seni nasıl ikna edeceğine veya senin ne kadarına müsade edeceğine göre değişir. Sadece sarılıp yatabilirsiniz de, sürtünme yoluyla boşalabilirsiniz de, girşe izin verir bakireyim dersen analdan da yapabilrisiniz, veya her şey serbest olur sevişirsiniz de. Seni nasıl ikna edeceğine, durumun içine nasıl çekebeilceğine veya senin ne kadarına izin vereceğine göre değişir. Ayrıca içinde en ufak bir şüphe var ise gitme. Çünkü içten içe güvenmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle gitmelisin. Böyle her şeyi red ede ede ortada ne sevgililik bırakıyorsunuz ne duygu ne bir şey. Türk kızlarının bu huyundan nefret ediyorum. Erkek ne diyorsa onu yap. Devamı gelmez, tamamen ayrılırsınız yoksa demedi deme. Bu tarz çağırdığımda gelmeyen kızlarla görüşmeyi tamamen kestik. Gelenlerle ise işler daha iyiye gitti.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca çocuk değil, ERKEK
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıllan yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmezsiniz ama şu abazaları surda soru olarak sorarsınız ne dicektik git buluşmu dememizi bekliyosun. ya da buluş dersek bulasacakmisin bu it le ya sokaktaki köpeğin bile daha cok yararı var bana yan bakan cocuk olsa köpek korur. bu itin ne yarari varda bana bunu burada soruyorsun!!! bide baska sansi yokmus mus mus nediyon sen ya ne şansı komadamı seninle evde olmazsa hayatimi tehlikede ne diyon sen ne diyon. varya hemcinsim oldugun icin sen gibilerden onunda erkekliginden utaniorum
81 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun👏👏
Türkçen gerçekten mükemmel, bir yazı ancak bu kadar anlaşılır olabilirdi.
Yahu okulda hiç mi komposizyon yazdırmadı öğretmenleriniz size?
Hani böyle "giriş, gelişme ve sonuç" şeklinde bir yazım tekniği vardır, haberin var mı böyle bir şeyden?
Kim kiminle buluşuyor, neden ikiniz de 4 saat yol gideceksiniz, aynı evde kalmak derken birlikte mi yaşayacaksınız? Ne anlamda aynı evde kalmak?
Kafam çorba oldu.Bu soruyu anlayabilen ve cevap verebilen arkadaşları da ayrıca tebrik ederim, muhtemelen anlayabildikleri kadarıyla cevap vermeye çalışmış iyi niyetli insanlar.
43 Yorumla- +1 yıl
@nedenamaa Evet çok severim insanların açıklarını ortaya çıkarmayı, çünkü başka işim gücüm yok :))))
Yahu benim bu soruyu soran arkadaşın açığını ortaya dökmeme gerek var mı sence?
Ortalama Türkçe bilgisine sahip herhangi biri şu yazıyı okuduğundan durumun vehametini anlar zaten :)))
Amacım soruyu soran arkadaşın kendi eksikliğini farketmesi, maalesef yorumlarda bu eleştiriyi göredemediğim için yazmak zorunda hissettim kendimi.
İletişim eksikliği çok büyük bir sorundur ve bu arkadaşı birinin uyarması gerekiyordu.
Burada sadece basit bir soruyu bile soramamış, iş hayatında başına neler gelebileceğini bir düşünsene, uyarmak insanlık görevi.
+1 yıl😂😂😂 Sürekli yanında birileri oluyor sözde, sana ayıracak vakti yok ve " en fazla ne yasariz sence" diye soruyor. Kızım kaçıncı seviye aklı peynir ekmekle yemektir bu? Düpedüz sadece seks için muhatap seninle.. Değer vermiyor. Sevgili bile değilsiniz. Ve sen hariç mutlaka 3-4 kişi daha vardır bu çomarın hayatında.
92 Yorumla- +1 yıl
Çomar dediğim için çomarlardan özür diliyorum. Değer vermeyin böyle yaratıklara. Sil gitsin yaa
- +1 yıl
İnsanın kendisine saygısı olmalı dimi
+1 yılÖyle bir saçmalık olabilir mi siz de buna inanıp evine mi gideceksiniz yani insan İlk buluşmada tanıştığı birisini evine davet ediyorsa bu bana hiçbir şekilde masumca gelmez, Ayrıca Müslüman birisinin evlenmeden nikahı olmadan birisiyle aynı evde yalnız kalması uygun değil ve bir de bunu ilk buluşma da yapıyorsa hiç uygun değil bence şahsın görüşmeyi kesin Ben şahsen kız olsaydım böyle bir insanla o dakikadan itibaren görüşmeyi keserdim bu konu ile ilgili de kafamı kurcalamazdım ama tabii tercih size ait
22 Yorumla- +1 yıl
@sessiztospa görüşümü beğendiğiniz için teşekkür ediyorum
- +1 yıl
@wanwananyy görüşümü beğendiğiniz için teşekkür ediyorum
+1 yılİlk buluşmada olsa, son buluşmada olsa, eşim olmayan birinin benimle aynı evde kalmasını doğru bulmam. Böyle bir kafa yapisina sahip biriylede ciddi düşünmem. Benden önce kimlerle kaldı sorusu gelir aklıma. Tabi herkesin düşüncesi farklı, siz bilirsiniz.
50 YorumlaGitme sana bu sekilde yaklasan bir insandan uzak dur nekadar uzak yoldan gelirseniz gelin sana bunu diyen insandan hayir gelmez eger saglikli ve yillari devirmis bir iliskiniz olsaydi birbirinizi iyi tanisaydiniz ozaman sende ne yapacagini bilirdin ama uzak dur degmez
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle seks yapma niyetinde ve uzun süreli bir ilişki de düşünmüyor. Ayrıca doğru düzgün tanımadığın bir insanla kalmaktan bahsediyorsun. Yapmak istiyorsan daha iyi bildiğin bir yer ve kişiyle korunarak yap ama koşullara bakılırsa planınız çok daha kötü şeylere mahal verir.
Yani gitmemeni tavsiye ederim. Zaman bol, yine karşına böyle şeyler çıktığında keyif alacağın bir taneyi seç ve böyle yalapşap olanlardan uzak dur o zamana kadar.20 Yorumla
+1 yılTeknik olarak 3-4 saat yol gideceksen o semt veya şehirde tanıdığın yoktur. Bu bir kadın için ciddi güvenlik sorunudur. Herseyi yaşamayı (cinsellik dahil) kabul ediyorsan gidebilirsin ancak cidden çok riskli. Telefonuna acil durum aramadı için en güvendiğin ve sana ulaşabilecek birini yükle. Aynı kişiye WhatsApp üzerinden canli konum aç ve 24 saatlik. Cinsellik yaşarsan birsey olmaz ancak güvenlik sorunu ciddi sonuçlar doğurur.
Karar senin22 Yorumla- +1 yıl
Memlekette kadınların öldürülme olaylarının sayısına bakınca evet galiba bir operasyona gidecek zaten
+1 yılBu durumda, karar vermek tamamen size kalmış. Ancak, ortaya koyduğu davranışlar ve istekler sizin rahatsız olduğunuz bir noktaya gelmiş gibi görünüyor. Eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız ve bu tür bir ilişki veya buluşma şekli sizin için uygun değilse, kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz. Dürüst ve açık bir şekilde hislerinizi ifade etmek önemlidir. Eğer bu ilişki size uymuyorsa, daha sağlıklı bir ilişki aramak için harekete geçmek sizin en iyiniz olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 4 saat uzak bir yere bir erkekle buluşmak için gitme, çok istiyorsa o gelsin senin şehrine ve orada bir kafede buluşun. Ama detayı okuduğum kadarıyla bu adamsan hayır gelmez daha buluşmadan cinsellik konuşanlar genelde sapık oluyorlar. Onunla buluştuğum evde başka erkeklerin de olmayacağı ne malum? Sana sırayla tecavüz etmeyecekleri ne malum? Ya da adamın hep sapık hem de katil olmadığı ne malum? Belki de anaa bıçakla tecavüz edip sonra da boğazını kesecektir.
10 Yorumla
+1 yılKısaca sen dikilmek istemiyosan o sana göre biri değil adam aslında sana çok açık konuşmuş ben seni dikecem diyo sen oturup film izleriz sanıyorsun herhalde dikilmek istiyosan gidebilirsin senin için fırsat 🫶🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı belli işte ful cinsellik. Hiç müsait olmaması da bana inandırıcı gelmedi. Bence yanında başka kızlar vardı.
20 Yorumla
+1 yılBence buluşmak istemediğini söyle ve engelle. Bunun amacı cinsellik. İstediğini alacak sonra seni hiç takmayacak. Sen de ağladığınla kalırsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka yahu cinsellik yaşayınca kadın neden ağlasın , kadınların zevkleri, arzuları yok mu.. erkek tarafı ağlasın biraz da kaybettiği için
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ev diyor ki neden başka şansınız yokmuş 4 saatli yol birisinden cekinseniz görür diye orada tanıdığı olacağını sanmıyorum başka bı düşüncesi var bence
00 Yorumla
+1 yıl⭐Tam d'övülmelik abazan. İletişim kökten kesilmeli. Suistimale açık durum, gardını almak gerek ⭐
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki engel bile çek açıklama bile yapma aynısı başıma gelmişti senin yaşlarındayken. Bir manipülator anatamam sanki hayır diyince ben dünyanın en kotu insanıyım gibi hissettirirdi. Hiç acıma sonradan goruyorsun. Hiç duygusal duşunme.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma için ev pek uygun bir tercih değil bence bir kafe veya başka başka bir mekan olması daha güzel ve ciddi bir ilişki için ilk adım olabilir
10 Yorumla En fazla ne yaşarız mı? 😂 Niyetinin bozuk olduğunu rahatça görebiliyoruz. Buluşma ve sohbeti kes.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir ilişkinin temeli değil. Herkes bir şeyler yaşamak ister ama sınırı sen koyarsın. Aynı eve girdiniz diye bir şey yaşayacak değilsiniz. Senin de içinde niyet varsa olur yoksa olmaz.
00 Yorumla Kesinlikle silinmeli, hatta tekmeyi basarak, hakaret ederek silinmeli.
20 Yorumla
+1 yılÇok benzer şeyleri yaşamışız soruyu ben mi sordum acaba diye bile düşündüm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarbi böyle insanları nasıl seçip buluyorsunuz eyvallah buldunuz muhabbetiniz buraya kadar nasıl gelebiliyor. Gerçekten bazen bu sorular şaka mı diyesim geliyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılIll bulusmada ayni evde kalmak istemiyorum ben zaten , kendisi baska sansimiz yok deyip duruyor
- +1 yıl
Anlattıklarına bakılırsa art niyetli biri ben siz olsam başka şans yoksa bende yokum derim çünkü burnuma kokular geldi...
+1 yılSorunun detayını okumadım bile, bu nasıl soru adam seni afedersin becermek istiyor sen bundan olur mu diye soruyon
02 Yorumla- +1 yıl
Sjjsjsis
FB veya ciddi bir şey aramıyorsan niye siliyorsunuz ki. Eğer evlenmeyi ve ciddi bir ilişki arıyorsan evet silinmeli.
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada cafede buluşun akşam aynı evde kalın ilk buluşma mantığı ortadan kalkmış oluyor 😀
00 YorumlaSevmiyor, cinsel ilişki yaşamak için seninle konuşuyor.
Dikkat edersen üstüne çok düşmüyor, olursa olur olmazsa olmaz kafasında.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonucu söylemiş resmen çocuk sen neyi zorluyorsun canım. Diyor ki sana 3 4 saat yol gekeceksem s*kmeden göndermem. Gayet açık oldu mu?
31 Yorumla- +1 yıl
Çok açık ve anlaşılır olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 saat yol cinselik yasamak icin cekiyosunuz. Enazindan o cekiyor. Dedigin gibi cafede bulusmak varken , ev nedir ya?
Escrt cagrir gibi30 Yorumla
+1 yılen fazla ne yaşarız mı
yani böyle bir şey soruyorsa tek niyeti cinsellr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Direkt sil seni sadece obje gibi görüyor, gerçekten aşık olan seven birisi evlenene kadar bekler
14 Yorumla- +1 yıl
Ben sizi suçlu bulmadım 😂 sadece nasıl anlayamıyorsunuz diye dedim gerçekten seven biri cinsel konulara girmez o konuyu hemen sohbette söylemez anlık fotoğraf istemez, ben istemem kendin atarsan atarsın atmazsan senin bileceğin iş benim söylemem gerek yoktur benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ama umudum bitti mi hayır var tabi ki de ama benim kaderime görücü usulü evlilik ile yazılı ben onu bekliyorum sadece 🙁
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Böyle bir şeyi teklif eden biri benim gözümde değeri yok... heleki eşim bile değil😒😒🙄🙄
10 YorumlaCiddi bir ilişki istiyorsan gitme bence sil engelle
10 Yorumla
+1 yılİçin rahat değilse zaten gitme. İlk buluşmadan aynı yerde kalmak istemediğini söyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılNiyeti belli, senin niyetin aynı doğrultuda değilse kaç
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Kötü bir düşünce sergileme, ilk buluşmada evde olmak.
00 YorumlaSeni takılacak olarak görüyor ciddi düşünmüyor amacı seni yatağa atmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevabi bile sorunuzun içerisinde her şey ortada ama hala gerçeği göremiyorsunuz, bu yapıda olan birini açıkçası çok üzerler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılOkyanusun dev dalgaları seni çağırıyor farkında mısın ?
10 Yorumla
+1 yılbence henüz yol yakın çok uzatmaya gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım, karakterin yere düşmüş onu bir alıver oradan!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSil gitsin oylesinden hayir gelmez bende bu nedenden bugun aksam biriyle konusmayi biraktim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada denk getirirse kütür kütür bir kaç saat yaşamak istiyor, sen de istiyorsan keyfine bak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada evde kalalım diyorsa amacı sadece cinsellik
10 Yorumlaarkadasım madem gonlun yok ozaman bıze sormana gerek yokkı bızım fıkırlerımıze goremı bı yasantın var senın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç direk cinsellik. Sanırım daha önce cinsel ilişkin olmadı. Veya istemiyorsun bu adamı. Sonuç olarak engelle geç sonra pişman olursun.
10 Yorumla
+1 yılSadece hemcinslerimin bu kadar saf olmasına üzülüyorum. Yahu ablacim sence bundan olur mu?
10 Yorumla
+1 yılÜfle uçup gitsin sapık bu
21 YorumlaMevzu belli de sen anlamamışsın adam seni **** çok belli sen neyi anlamıyorsun hala
00 YorumlaSilme neden silmek istiyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılselam kişi seni kulanmak istiyor. sizde bu ot kafa varken daha çok kulanilirsiniz.. yanlış anlama niyet veli hala konusuyosun bununla?
10 YorumlaAmacini belli etmiş ondan önce sen s&ktiri çek
20 Yorumla
+1 yılSence silinmeli mi, çalıştır saksıyı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO değilde ben sosyal medyada mültecinin biriyle böyle buluşup canlı yayın yapanı gördüm sen değince o kız aklıma geldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı yatağa atmak sadece buluşma
02 Yorumla
Soran+1 yılSileyim mi whatsaptan sence
- +1 yıl
Kendin bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçmalamış
02 Yorumla
Soran+1 yılYani istese tamam ayri yerlerde kalalim tanisalim once demez mi
- +1 yıl
Tabi canım patavatsıLık
+1 yılÇocuğun niyeti belli sil gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Kadin oldugunu unutmazsan sevinirim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Bir de soruyorsun 👏🏻👏🏻👏🏻
10 Yorumladirekt cnsellik istiyor uzaklaş bence
20 Yorumla
+1 yılADAM SAPIĞIM DİYE BAĞIRIYOR KENDİNE GEL
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!