Gizli Üye(18-24)+1 yılBıraksaydınız keşke. Sık ilişkiye girmeniz güzel. Ben de hiç hayır demiyorum kötü mü yapıyorum diyorum ama isteyerek yaptığım için bence sıkıntı yok. Ama acıdıysa bırakmasına izin cer kendine olan saygını kaybetme. İpleri tamamen ona bırakırsan bir daha geri alamazsın.
32 Yorumla
Soran+1 yılSorun istiyor olmam bende istiyorum rahatsızlığımdan dolayı acıyordu. Durdurmalıydım belkide ama onu tatmin etme dürtüsü çok fazla
Cevap sahibi+1 yılAskım her iliskinin dinamigi farklı onu sen bileceksin valla ne diyim 🤭🌸
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHasta iken cinsel ilişkiye girmemelisin. ilaç kullanmalısın ki orası tahriş olmasın. İltihaplı yere penis girer ise böyle oturamazsın da kalkamazsın da.
018 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyleymiş o yüzden iyileşmeye baksam iyi olur ikimizde durmuyoruz çünkü
Cevap sahibi+1 yılUzaklaşacaksın ya da bir daha hiç ilişkiye giremeyiz sende mikrop kaparsın de.
Soran+1 yılO bunu yemez bilinçli
Cevap sahibi+1 yılBilinçli insan iltihaplı yere girmez işte
Soran+1 yılİzin vermedim çıkmasına
Soran+1 yılOna zararı olmuyor onu demek istedim sen dedin ya hasta olursun de. Onu yemez yani off ya Bi kerede açıklama yapmam zorunda kalmayayım şurda
Cevap sahibi+1 yılSoruyu net yazmadığın için anlaşılmıyor onda açıklama gerekiyor.
Madem acıyor neden içinde kalmasını istiyorsun, Tabi hoşuma gidiyor diyeceksin ama sağlığın daha önemli. Sağlığına kavuş, istediğin kadar içinde dışında kalsın, sabret azıcık
Soran+1 yılAynen öyle yapcam şimdi umarım düzelir çabucak
Cevap sahibi+1 yılTabiki düzelecek bir kaç hafta girmeyin. Ben aylarca girmiyorum zamanla alışılıyor.
Soran+1 yılSeks açlığı olsa dayanılır zaten. Sevince başka oluyor
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa seks yapmaz işte
Soran+1 yılOff alakasız cevaplar. Kendim istedim. Sevdiği içiln hayır da diyemiyor işte
Cevap sahibi+1 yılKendi istedin ama hastasın, sağlığın için sabret az. duramıyorsun tabi bi kere oldu mu arkası geliyor.
Cevap sahibi+1 yıl2 tane antibiyotik oluyor geçiyor. hemen bir dr. git bence
Soran+1 yılVardı içeyim eve gidince unuttum geç kaldım diye bugün ya pöf
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen iç genede faydası olur, soğan suyu iç birde kötü ama iç, Daha sonra istediğin kadar ilişkiye gireceğini düşün.
Soran+1 yılHahahaha motivasyona bak zaten ben ilişkiye girdiğim için hastalandım bence ama neyse
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girince hastalınmaz. Herkes giriyor. Hahaha ne demek. düzgün bişey yazıyoruz. Belki yarımcı oluruz diye. İlişkiye girmeden olur iltihap.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani önce sağlık gadası
00 Yorumla @soran merhaba anladığım kadarıyla anal ilişkiye giriyorsunuz hemoridin mi var
019 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ne alaka
Soran+1 yılEnfeksiyon var vücudumda iltihap atıyorum bu da orayı hassaslaştırıyor
Soran+1 yılSoruyu okumadın mı
Soran+1 yılEe yazmışsın işte Bi önceki sorunda neyi anlamıyob
Soran+1 yılSeviyorum onu
Soran+1 yılTerk edilme korkusu var zaten ama ona yaranmaya çalışmak için yapmıyorum bende istiyorum sonuçta. Onu sevdiğim için de mutlu etmek hoşuma gidiyor.
Soran+1 yılYok ya çok kasmaya gerek yok. Terketti beni Bi kere. Temkinliyim o yüzden şu an her engeli atlıyor ama bilemem yarın ne olur
Soran+1 yılİnsanlar hata yapabilirler. Beyaz ve siyah yoktur bazen bir insanın değerini göremezsin. İyi sanarsın kötü çıkar kötü bellersin iyi çıkar. Onun grileri vardı ikinci Bi şansı hakediyordu
- +1 yıl
@soran gri bir renk değildir. İnsanın içi ya siyahtır ya da beyaz ortası yoktur. Gri iki rengin bir karışımıdır genelde karanlık yön ağır basar ve ortaya gri çıkar. Eminim cinselliği yani ödülü kestiğinde yine terk edecek seni. İstersen deneyelim bunu sana ev ödevi. Bir hafta boyunca cinsellik yapma ve konuşma tut kendini bakalım sana değer veriyor mu gerçekten. İşim gereği ben bu ödevin sonuınu biliyorum.
Soran+1 yılBenimle iki ay boyunca ilişkiye girmeden gayet sevgili ve ilgili bir sevgili olduğunu gördüm. Benimle birlikte olabilecekken sırf aramız bozuldu diye görüşmek istemediği günleri gördüm. Seks onun için öncelik değil. Seks bir getiri. Beraber yemek yemek dışarı çıkmak dans etmek sohbet etmek gibi. İlişkinin bir getirisi amacı değil.
Soran+1 yılHayır ceza ödül diye bsey yok. O iki ay sürecinde sevgiliydik. İlişkimiz devam ediyordu. Seksin varlığı ödül yokluğu ceza değildir. Seks yemek yemek beraber gezmek dolaşmak sohbet etmek gibi Bi ihtiyaçtır ilişki içinde karşılanır zaten sevginin getirisi de budur istersin yani karşılıklı. Asla beni anladığını düşünmüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seninki acısıyla acıya acıya yapma birkere yapmış oni bulamayan da var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsızsan yapma o zaman iyileşene kadar niye yapıyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Evet ne gerek var Angora tavşanı mısınız siz kızım kendinize niye eziyet ediyorsunuz sen köle misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl sağlığından olacaksın ki ne gibi sorun oluyor ki
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmak için bahaneler üretiyosun kendince herşeyin fazlası zarar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi fedakar manita nerden bulabiliriz. 😂😂😂 Sağlık önce gelir düzelmeyi bekle. Bir de naçizane fikrim keşke evlenmeden böye bir şey yaşamasaydın yaşın küçükmüş. 🙋🏻♂️ son dediğime de kızma senin tercihin ben karışamam tabii.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeksle evliliği bir tutmayın artık sene kaç olmuş. Yaşım küçük değil 29 bence olgun Bi yaş
Cevap sahibi+1 yılPardon yaşı yanlış görmüşüm 🙋🏻♂️ yılla ne alakası var? Evlilikle alakalı değil ahlakla alakalı bence. Genelde evlenmeden her haltı yiyip ya operasyon geçirip yalan söyleniyor ya da ben bir hata ettim beni böyle kabul et yoluna gidiliyor. Bu erkek içinde aynı sakın sadece kadınları baz aldığımı düşünmeyin. Bence evliliklerin sorunu burada başlıyor evlenmeden her şeyi yaşayıp tüketiyoruz sadece cinsellik açısından değil duygularımızı heyecanımızı güvenimizi..! Evliliği de hayatım düzene girsin çocuğum olsun mantığında yapıyoruz. Heleki bu işlerin çok küçük yaslarsa inmesi çok üzücü. Sizin yaşınız evet olgun bir yaş akılı başında verilmiş bir tercih bu sizi tenzih ederim. Ve evet bende artık kafayı değiştirme yoluna gidiyorum. Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Sevgilinizle mutluluklar dilerim. Sizi kırdıysam da özür dilerim. 🙋🏻♂️
Soran+1 yılSöylediklerinize katılmıyorum ama fikir belirtmenizde sakınca yok amaç bu zaten. Kırmadınız saygılı olmak güzel bseydir.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyani onu memnun etmek için sanki kendinden taviz veriyorsun üstelik ters taraftan. yanlış yapıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAnal ne alaka? Sorunun neresinde yazıyor? Ben istiyorum rahatsız olduğum için acı hissettim. Sıkıntı rahatsızlığım. Rahatsızlığıma rağmen yaptığım için şu an acı hissediyorum bu sıkıntı olur mu diye sormuşum
Cevap sahibi+1 yıloturamıyorum demenden🤷♂️
Soran+1 yılYa önden yapınca acı çekme ihtimali yok mu Bi kadının çok saçma
Cevap sahibi+1 yılvardır, vardır.. tamam..🤷♂️
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzücü olan şey şu, hem zina yapıyorsun hem de çok şükür yazmışsın? Çarpılmış olma ihtimalin var mı
00 Yorumla
+1 yılAnal ilişki mi yaşadınız?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alaka
- +1 yıl
Oturamiyorum diyorsun.
Soran+1 yılAcıdığı için oturamıyorum. Önden yapınca acıma ihtimali yok mu
- +1 yıl
Evet var fakat ayrıntı vermediğin için hani. İnsanların bunu anlaması normal.
Soran+1 yılRahatsızlık demişim anal dememişim hastalık demek bu Türkçe yoksa ben napim
Soran+1 yılArkadan yaparsan zaten ağrır sağlığa zaten zarar lı bunu bilmeyende seks yapmasın
Anal mı yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapmazsan sorun yok
00 Yorumla
+1 yılevet sağlık daha önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılen iyisini yapiyorsun gülüm
00 Yorumla
+1 yıldaha kötü olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılters ilişkiye mi giriyorsunuz?
21 Yorumla- +1 yıl
Değilmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldikkat et beynindende olma
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah babba
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Anal olduğundan galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılEnfeksiyon var vücudumda iltihap atıyorum bu da orayı hassaslaştırıyor
Soran+1 yılAynen galiba tahribata sebep olduk biraz dinlenelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce sağlık sonra seks geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan mı yaptınız mk
00 Yorumlaseni eskort sanar
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka aq
Soran+1 yılHayır tam tersi. Öyle biri olmadığım için yanımda zaten. Zeki adamlar böyle şeyleri ayırt edebiliyor
Soran+1 yılGeçici olan sevgisi mi demek istiyorsun
Soran+1 yılŞimdi bizim ülkemizde seks genellikle ulaşılabilir bsey değil. O yüzden erkekler genel olarak abaza eğilimleri gösteriyor. Çok çok az Bi kesim de kendini geliştirmiş bazı şeyleri aşmış olgunlaşmış seksi amaç değil ilişkinin Bi getirisi olarak yaşıyor. Bizim ilişkimiz yeni de değil seksin amaç olduğunda erkeklerin nasıl davrandığını ayırt edebiliyorum. Bu adam bana karşı böyle değil
Soran+1 yılYarın ne getirir bilemeyiz duyguların garantisi yoktur şu an gayet iyi gidiyoruz çok şükür
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kötü tabi acıyorsa duracaksın
00 Yorumla
+1 yılNeden acıyordu anlamadım
033 Yorumla
- +1 yıl
Hee anladım şimdi peki krem sürüyor musun ve öndenmi arkadan mı yapıyorsunuz
Soran+1 yılDün gece sürüp yattım da sabah unuttum aceleyle çıkınca. Ön
- +1 yıl
İlişki yaşarken sürüyor musun diye sordum
Soran+1 yılHayır bende ıslanma problemi yok
- +1 yıl
Hm anladım peki anal yapıyor musun
Soran+1 yılNadiren
- +1 yıl
Ne kadar süredir sevgilisiniz peki ve anal yaparken acıyor mu
Soran+1 yıl8 ay oldu ortalama ayrılık oldu bir aylık
- +1 yıl
Hm peki ilk sevgilinmi
- +1 yıl
Cinsel hayatınız nasıl
Soran+1 yılYukarda yazıyor okursan sormazsın aynı şeyleri
- +1 yıl
İlk sevgilin mi bu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bakirelini bu bozmadı yani
Soran+1 yılSoruyla ne alakası var bir ikincisi bakireliğini bozdu ne iğrenç Bi cümle sene kaç olmuş hala bu cümleleri kurup kadınları aşağılıyorsunuz tükenin ya Allah için bitin artık.
- +1 yıl
Hayır yani ilkin bumu diye sordum ne varki bunda
Soran+1 yılO zaman üslubun düzgün olsun yetiştir biraz kendini Bi kadınla konuşuyorsun asker arkadaşınla değil
- +1 yıl
Evet haklısın kusura bakma
- +1 yıl
Peki cevabın nedir
Soran+1 yılDeğil işte dedik ya
Soran+1 yılYa sanane kardeşim ne alakası var soruyla
- +1 yıl
Ona göre yorum yapacam sadece bunda mı oluyor diye
- +1 yıl
Madem cevap vermicen niye soru sordun
Soran+1 yılYa soru açık hasta olmuşum o yüzden acımış başkasıyla ne alakası var senin beynin böyle çalışıyorsa zaten yardımcı olamazsın. Soru bu da değil ayrıca zaten
- +1 yıl
He anladım pardon yok ben bu kişiyle her yaptığında acıyor sandım kusura bakma
- +1 yıl
Peki dayanılmıcak bir acı mıydı hic zevk almadınmı
Soran+1 yılZevk alıyorum da acıyor işte sonrasında da çok acıyor
- +1 yıl
Krem sürüp yapsaydın keske belki ozaman az acır dı kac kere ilişkiye girdiniz peki sevgiline söyledinmi acıdığını
- +1 yıl
Gerçi erkekler acıtarak yapmayı daha çok seviyor
Soran+1 yılOnlar erkek değil hayvan. Hayvanla sevgili olmazsın
- +1 yıl
Evet oda doğru peki sevgilin acıdığını görünce niye yapmaya devam etti
Soran+1 yılBen geri çekilmesine izin vermedim o da daha dikkatli davrandı ve devam etti
+1 yılbişety olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Evet kötü yapıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Kendinede saygı duy
00 Yorumla
+1 yılAnal çok sık yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal mi yapıyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
018 Yorumla
Soran+1 yıl3 kere yaptık dün
Cevap sahibi+1 yılAnal mı vajinal mi
Soran+1 yılVajina
Cevap sahibi+1 yılÇok mu ateşlisiniz ikinizde ne sıklıkla yapıyorsunuz
Soran+1 yılBuluştukça
Cevap sahibi+1 yılOrtalama haftada kaç kere yapıyorsunuz
Soran+1 yılOrtalama bir kere buluşuyoruz zaten haftada
Cevap sahibi+1 yılOndan bu kadar istekli demek ki. Kaç saat sürüyor peki niye oturamuyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe kadarlık ilişki
Soran+1 yılEnfeksiyon var vücudumda iltihap atıyorum bu da orayı hassaslaştırıyor. 3 kere yapınca baya acıdı.
Soran+1 yıl8 ay kadar arada bir aylık Bi ayrılık var
Cevap sahibi+1 yılHastayım deseydin çok mu istekli dayanamaz mı. Zevk değil işkenceydi sana yani
Cevap sahibi+1 yılÇok seviyor istiyorsun belli
Soran+1 yılBende istiyorum. O bırakmak istedi ben izin vermedim
Soran+1 yılNe saçma sorular nereye varacak?
Cevap sahibi+1 yılHadsizleşme
Soran+1 yılSende hiç bilmediğin görmediğin başkasının sevgilisi olan Bi kıza sapıklık yapma. Hadsizlik diye buna denir
Cevap sahibi+1 yılNeyse bir şey demiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe rahatsızlığın var
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sürecek bu durum
Soran+1 yılİyileşince işte bilmiyorum ilaç kullanıyorum şu an
Soran+1 yılYok edemem
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılKurbağa deden? Niye ekleyeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal mı yaptınız
00 Yorumla
+1 yılAnal mi yaptınız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği