Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgili değiliz, ne olduğumuz belli olmayan bir iletişim, arkadaşız diyoruz güya. eee insan iş arkadaşına cinsel yönünü neden adı konmamış bir durumda göstersin ki? Sadece seviyorum dedi bir iki kere diye ben büyün dişiliğimi ona mı göstercem? Ne alaka?
Güncellemeler
+1 yıl
Ah dostlar ah
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dün mesaj attı.
Yazmayacaktım sana ama dayanamadım, ben seni çok özledim. Her gün aklımdasın. Sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama daha fazlası da var, ben senden gerçekten çok hoşlanıyorum. Bunu bilde bana ona göre davran.
Ne diyorsunuz? Çizdiğim sınırlar sayesinde iş duygusal boyuta taşınmış mı? Yoksa rol mü yapıyor? Sesi ağlamaklı baya hüzünlü geliyordu
Yazmayacaktım sana ama dayanamadım, ben seni çok özledim. Her gün aklımdasın. Sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama daha fazlası da var, ben senden gerçekten çok hoşlanıyorum. Bunu bilde bana ona göre davran.
Ne diyorsunuz? Çizdiğim sınırlar sayesinde iş duygusal boyuta taşınmış mı? Yoksa rol mü yapıyor? Sesi ağlamaklı baya hüzünlü geliyordu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben seni yatağa atmak isterken sen yorgan örmeye gidiyon diyor
Bence bu çok uydu bize
İşte sana bunu demeye çalışmış ama kelimeleri doğru seçmemiş
Sevgili değiliz, ne olduğumuz belli olmayan bir iletişim, arkadaşız diyoruz güya. eee insan iş arkadaşına cinsel yönünü neden adı konmamış bir durumda göstersin ki? Sadece seviyorum dedi bir iki kere diye ben büyün dişiliğimi ona mı göstercem? Ne alaka?
İyi cesaret ben diyemem ama arzuluyorum da o kızları
İşe yaramadı ki çok soğudum
İşte bende kaybederim diye yapmıyorum içimde yaşıyorum
Adın sapığa da çıkar dikkat et
Onu arzulamak neden kötü olsun ki saçma sapıksamda o kişinin sapığıyım yani başka kişinin değil
Bitiksin çöpsün cinsellik yok fantezi yok anal ilişki yaşamıyorsun yakında basar tekmeyi sana türk kadınları zaten cinselliğin afrikası
Sevgili değiliz, ne olduğumuz belli olmayan bir iletişim, arkadaşız diyoruz güya. eee insan iş arkadaşına cinsel yönünü neden adı konmamış bir durumda göstersin ki? Sadece seviyorum dedi bir iki kere diye ben büyün dişiliğimi ona mı göstercem? Ne alaka?
Libidon düşük demek istiyor ve bunu bende yaşadım gerçekten boktan bir durum
Ama benim libidom düşük değil. Özsaygım yüksek, adı arkadaşlık olup ne olduğu belli olmayan bir durumda dişiliğimi gösterecek kadar değersiz biri değilim ben
Seni nevada çölüne benzetmiş.
istek var saba karşı
Cinsel ama sadece demi
seni zükmek istiyor , ama sen zük demiyormuşsun
Bunu diyor değil mi resmen , kibar versiyonunu söylüyor resmen
evet çok doğru
senden karşılık bekliyor davetine cevap istiyor.
Beraber olmak için değil mi cinsel anlamd
Onun kadar istekli değilmişsin
Gece sohbetleri s değişmez
evgili değiliz, ne olduğumuz belli olmayan bir iletişim, arkadaşız diyoruz güya. eee insan iş arkadaşına cinsel yönünü neden adı konmamış bir durumda göstersin ki? Sadece seviyorum dedi bir iki kere diye ben büyün dişiliğimi ona mı göstercem? Ne alaka?
Yetmiyorsun ona galiba
Benden zevk almıyorsun demek istemiş
Elbette saçma dişiliğini asla gösterme amaç değil araç olursun sonunda
Onu olmak istemiyorum işte, istediği kadar saydırsın. Özgüvensiz davranıyorsun dedi bana bende bu sana göre özgüvensizlik ama bana göre bunun adı özsaygı dedim
En güzelini söylemişsin zorla güzellik olmaz
seks için deliği bulamıyormuş.
Boyun kısaymış topuklu giyecekmişsin
Hahahah konu inan o değil
Aranızdaki ilişki her neyse gereğinden fazla anlam yüklemiş
Ve yüklediği anlam cinsel niyeyze
Vücudunu beğeniyor ya da o ağır basıyo
sen ona asık mısın?
Hoşlanıyordum
burcun nekı
İnanmam ben burç saçmalıklarına
anladım senle uzunca konuusalım ne dersın
Hayır
kırdın ıcten bır ıstektı :(
Olsanda olur olmasanda demek oluyo
Dedigim gibi verirsen * vermezsende * olmaz demis iste
Verirsen s ikerim vermezsende s ikimde olmazzzz
Ondan mı sürekli iltifat edip seviyorum buluşalım diye yalvarıp duruyordu
Soyluyorum ya seni s ikecek firsat kolluyor ve seni kandirmaya calisiyo
Oda olmayınca saydırıyor işte
Oda senin sucun, neden koruyormusun aranizda ki mesafeyi
Sürekli diyorum ben sınırıma dikkat et , yoksa arkadaş bile kalmak istemiyorum diye. Ben ilk duygusal yaklaşıyor sandım ve hoşlanmıştım. Baktım adamın derdi hormon dengeler değişti o yüzden
Kalmak istemiyorum demekle olmuyor, kestirip atacaksin ki sana yaptigi saygisizligin farkina varsin
Kestirdim zaten
Gorusmuyorsun yani artik
Görüşmüyorum , senle iletişimde kalmak bile bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor, görüşmek istemiyorum, olduğun halinle seni kabul edecek insanlarla karşılaşırsın umarım diyip gönderdim
Oda tamam deyip kabullendimi?
İlkinde seni kaybetmek istemiyorum diye baya yalvarır gibi özür diledi, sonra düzeldiğini düşünüp tekrar aynı şeyi yaşayınca istemediğimi söyleyince cevap yazmadı
Kendini kurtarmissin iste
O nedemek ya
Bilmiyorum ki anlamaya çalışıyorum
Az bana diyor
Bu demek demi bu, bana sarsana filan diyor çünkü
Aynen de neyi bana sar diyo kanka ahhah
Kafayı bana tak diyor
Hee kanka benim 23 iyimi senxe
Ne için iyi mi