Ne kadar severse sevsin işin içine cinsellik girdiği anda onun için sadece ondan ibaret bir ilişkiye dönüşüyor ve kadını objeleştiriyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrep burcu sinsi 2 yüzlü olur. Görsel olarak ilgi çekici karakter olarak sıfırın altında.
Kendilerini tek ovdukleri cinsellik. zaten karakter olmayınca gerisi boş.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendilerini mükemmel sanarlar. Her zaman karşısındakini eksik ve suçlu bulurlar. O yüzden gorselligine aldanmayın. Çekilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yıl- Aslan burcuyum yükselenim akrep kimseyi objeleştirmedim zevk almak isteyene zevk veriyorum objeleşen benim😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir akrep burcu olarak şaşkınlıkla okuyorum ama sorun sizde maalesef 😄
08 Yorumla
Soran+1 yılO niye
- +1 yıl
beklentiler ve davranışların flu olması partnerlerin birbirini manipüle etmesini veya idare etmesini tetikleyebilir. siz burada erkek yönüyle eleştiri yapıyorsunuz konuya ancak , bu davranışları kabullenen ve zıt tavır sergilemeyen kadınları pas geçiyorsunuz. Kadının davranışları zaman zaman , ava giden avlanır moduna bürünüyor. eleştiriler iki taraflı olmalı
Soran+1 yılBu kadının idare ediş biçimidir belki? İlişki yürüsün diye kendinden verdiği taviz
- +1 yıl
O zaman o tavizin kendisine bir bedel olarak dönme ihtimalini de göze almak zorunda. Yazı tura atarken yazı gelme ihtimali 50den fazla değildir bu da böyle bir konu. Madalyonun öteki yüzünü de düşünecek mecburen. ilişkinin yürüme formülü cinsellik üzerine dönüyorsa zaten ciddi bir iletişim ve empati sorunu vardır o ilişkide. Kadınlar senin dediğin tavizi , ilgi açlığını (duygusal ) baskılamak ve oyalanmak için kullanıyor.
Soran+1 yılSiz akrepler böylesiniz kendi kusurunuzu örtmek için karşı tarafa laf oyunları yaparsınız ama yemezler öyle bir dünya yok bak mesela diyemiyorsun hayır objeleştirmiyoruz diyemiyorsun 40 dereden su getirip kadın da şöyle böyle diyorsun
- +1 yıl
anlattığım şeyler ile şu dakika yazdığın eleştiri çok farklı şeyler. konuyu saptırma lütfen
- +1 yıl
sen olaya tek taraflı bakarsan, olayın çok yönlü realitelerini asla anlayamazsın.
- +1 yıl
genellemelere çok kaptırmışsın kendini. objektif davranmaya ve alternatif fikirlere, farklı argümanlara bu kadar katı yaklaşmaman senin faydana inan bana.
dediklerin tamamen yanlış demiyorum bu arada. baktığın olaya , eksik bakıyorsun. iddia ettiğin durumlar , eksik baktığın için sana mantıklı geliyor ve genelleme yapmaya daha fazla sebep buluyorsun. bu doğru bir yaklaşım değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz akrepler dışarıda duygusal yatakta duygusuz oluyoruz
00 Yorumla
+1 yılAkrep olarak, değer veren erkek vazgeçemez ne kadar yüksek ve libidosu tavan olsa da derinlerde duyguları hisleri vardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle katılıyorum sana arkadaşım akrep burcu ondan biliyorum
00 Yorumla
+1 yılerkeklere öZel bu
00 Yorumla
+1 yılAkreplere hiçbir zaman güvenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bir söz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Akrep burcu erkekleri bir süre sonra sadece objeleştiriyor, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat