Cinsel Yaşam Eşinizle gece mi ilişkiye girersiniz, gündüz mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Eşinizle gecemi ilişkiye girersiniz gündüz mü? Gece Gündüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşinizle gece mi ilişkiye girersiniz, gündüz mü? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelde gece ama 2 parti olcağı zaman günduz ve gece. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belirli bir zamandan ziyade istediği an beraber olmak daha güzel bence 1 0 Yorumla
sSYy3454 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Geceninde tadı baska gündüzün de tadı başka bence o yüzden ikiside 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ortaya karışık Yorumla sSYy3454 +1 yıl Karışık demeyelim de Yaşamaya değer diyelim Herseyin her anı başkadır 👏 Yorumla sSYy3454 +1 yıl Önemli olan hisler diyor um Ben 👍 Yorumla Soran +1 yıl her şey zamanında güzel Yorumla sSYy3454 +1 yıl Al bendende o kadar Ama ben bu konuda farklıyım ya kendimce Güdüze ayrı geceye ayrı anlam yüklüyorum Ama yer ve zamanda önmli Yorumla sSYy3454 +1 yıl Peki bişey sorucam? 🙄 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeklerin libido sabah taban kadınların gece.. kadına tabi olunca cevap gece çıkar 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sevgilim ya da fb ile farketmez her zaman yaparım yeter ki ortam ve istek olsun 0 0 Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bekarım. evli olsam evde olduğum her an ilişkiye girerim saati önemli değil 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece.. gecenin karanlığında sevişmek gibisi yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gece gölgenin rahatına bak Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Sence hangisi daha iyi? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl burada soruyu ben sorarım Yorumla loky34ist +1 yıl tamam reis 😂😂 Yorumla loky34ist +1 yıl Gündüz daha iyi olur gibi tam olarak girip çıkmaları görmek açısından 🫣🫣 Yorumla Soran +1 yıl Ooo baya iddaalı Yorumla loky34ist +1 yıl Dahası da vardır galiba 😋😋 Yorumla Soran +1 yıl İllaki Yorumla loky34ist +1 yıl Şimdi sen söyle bakalım senin için hamgisi Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. genelde gece vakit bulduğu içindir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence onın bi saati olmaz ya 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Fark etmez ikiside olur 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çoğu zaman gece ama gündüzde oluyor bazen 0 0 Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Ne fark eder 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Gece veya gündüz fark eder Yorumla sSYy3454 +1 yıl Farkı merak ettim doğrusu 🙄 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Eşim olsa ne zaman isterse o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Genelde gece ama 2 parti olcağı zaman günduz ve gece.
Belirli bir zamandan ziyade istediği an beraber olmak daha güzel bence
Geceninde tadı baska gündüzün de tadı başka bence o yüzden ikiside
Ortaya karışık
Karışık demeyelim de
Yaşamaya değer diyelim
Herseyin her anı başkadır 👏
Önemli olan hisler diyor um
Ben 👍
her şey zamanında güzel
Al bendende o kadar
Ama ben bu konuda farklıyım ya kendimce
Güdüze ayrı geceye ayrı anlam yüklüyorum
Ama yer ve zamanda önmli
Peki bişey sorucam? 🙄
Erkeklerin libido sabah taban kadınların gece.. kadına tabi olunca cevap gece çıkar
Sevgilim ya da fb ile farketmez her zaman yaparım yeter ki ortam ve istek olsun
Bekarım. evli olsam evde olduğum her an ilişkiye girerim saati önemli değil
Hem gece hem gündüz.
Gece.. gecenin karanlığında sevişmek gibisi yok
Gece gölgenin rahatına bak
Sence hangisi daha iyi?
burada soruyu ben sorarım
tamam reis 😂😂
Gündüz daha iyi olur gibi tam olarak girip çıkmaları görmek açısından 🫣🫣
Ooo baya iddaalı
Dahası da vardır galiba 😋😋
İllaki
Şimdi sen söyle bakalım senin için hamgisi
genelde gece vakit bulduğu içindir
Hafta içi gece hafta sonu gündüz gece
Bence onın bi saati olmaz ya
Fark etmez ikiside olur
Gece oluyor sabah ta ama gece kesin
Çoğu zaman gece ama gündüzde oluyor bazen
Ne fark eder
Gece veya gündüz fark eder
Farkı merak ettim doğrusu 🙄
cocuk ne zaman müsade ederse
Sanane? Ne zaman istersek o zaman gireriz.
Değişiyor genelde gece ama
gece gündüz
Hepisi
Gece
Eşim Yok ama vakti saati olmazdı
Eşim olsa ne zaman isterse o zaman
Farketmezz
Her saat sen