Ben hep utaniyorum vucudumdan. Bacaklarimda catlaklar ve selulit var. Aslinda cok kilolu degilim ama basenlerim oldugu icin ve onceden cok zayifken normal kiloma ulastigim icin catlaklar olustu. Kusurlu bir vücudum var kıl koklerim var. Sırtımda sivilce var. Ya ilerde evlenecegim insan beni begenmeyip benle boşanmak isterse ya bana karsi libidosu yükselmezse ne yapacagim? Libidom cok yuksek ama ozguvenim cok dusuk. Sırf bu yuzden evlenmekten de korkuyorum. Karsidaki kisi benle dalga gecer diye kimseyle yatmadim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kimsenin vucudu kusursuz degil hayatım hic kendini boyle sıkıntılara sokma kıl kökü dediğin lazerle geçebilir bir şey sırt sivilcesi sivilce tedavisiyle hallolur ayrıca senin karşına gelecek adam da dört dörtlük olmayacak siz birbirinizi sevdikten sonra kendinizce kusur olarak gördügünüz şeyler birbirinizin gözüne gözükmeyecek bile
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDalga gecmek isteyen zate gecer onemli olan sana mutluluk verecekte olanlar8 tetcih etmelisin. Herkesle degil seni sen oldugun icin sececekleri senle ilgileneceklere bakmalisin. Evet kusursuz fizik ile seks yapmak isteyen coktur ama seksi istek arzu ile yasmaak isteyende coktur onemli olan aradigininbulursan mutlu olur bu dusunduklerin bile yasamadna takmadan zevknalarak yasayabilirsin iste burasida şanstır
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar bende de var. Çözümü olmayacak şeyler değil. Parayla her şey çözülür. Ayrıca bundan dolayı ayrılıyorsa da ayrılsın. Bu zamanda namuslu bir kız bulmak zor
30 Yorumla
+1 yılHiç kimse kusursuz değil birbirini sevince kusurları görmüyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
27Cevap
bakın bunlar geçici şeyler güzellik merkezlerinde hepsinin çaresi var selulit icin ayrı cihaz çatlaklar için ayrı cihaz basenler için bölgesel incelme cihazları izler için lazer kıllar için lazer vs vs bir sürü imkanlar varken bunlari kafaya takmayin
10 YorumlaSırttaki sivilce mide bulandırıcı. Birkaç kişide gördüm, gerçekten itici yani. Onun dışındakiler pek sorun olmaz bence.
20 YorumlaYaninkıl kokleri ve sirtindaki sivilceler icin kuru kese yap labak lifi ile felan catlaklarada yag, krem felan al
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğil hatta evlilerin daha kötü bence, kendilerini salıyorlar. ayrıca böyle şeyleri takma seninle evlenecek olan insan seni her halinle sever, ilk önce sen kendini sevmeyi bilmelisin
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Herkes Victoria secret defilesinde ki kadar bakımlı değildir olamazda
Bunu boş yere kafanıza takıp kuruntu yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılDostum ona yapacak bişey yok. kusursuz olsan da bu gene yaşanabilir. Aha, bwnim ne derdim var mesela
00 Yorumla
+1 yılSana sen olduğun ıcın değer veren seni seven kışı bunları kusur olarak görmez boşuna takıntı yapıp kendine guvenını bıtırme pısman olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılHic bunlari düşünme bile, bunlar hem kusur degil hemde evlenecegin kisi seni sen oldugun sevecek ve arzulayacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibidon yüksekse özgüven düşüklüğünü toparlarsın sana kendini kadın gibi hissettirecek biri lazım hayatına
00 Yorumla
+1 yılhayır kusurlu vücut var genelde ama ilgi çekici geliyorsunuz bana cinsel anlamda arzulanıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok vucut kusursuzmu olur. Her şey meydanda. Zamanla vucut deforme olacak.
Ama o şekilde de olsa bir erkek sever, Bazen vucuda bile bakmıyorsun.00 Yorumla
+1 yılTürkiye'deki erkekler libidosu yüksek kadın bulamıyor libidon yüksekse gerisi sorun olmaz
00 YorumlaMerhaba tek derdin bu ben de engelleyim ya beni kimse beğenmezse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani bu şekilde ise vücudun çekici gelmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılKendine bakmaya başlayabilirsin? Hepsi çözülebilicek şeyler nerdeyse.
00 YorumlaAşkim lambayi kapat utaniyorum🙂 boş ver takma kafana canim herkesin vücudu güzel degil saglik olsun yeter. Türkiye gibi yerdesin estetik odasina gir Jennifer Lopez çikarsin😉
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdının baş harfini söylermisin bana birine benzetim seni?
04 Yorumla
Soran+1 yılB kimim ben
Cevap sahibi+1 yılTamam sen değilsin
Soran+1 yılKim geldi aklina ki arkadasin mi
Cevap sahibi+1 yılBitane sevgilim vardı aylar önce vücudunu beğenmezdi ama çok tatlıydı vücudu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok. Seven insan çatlağı görmez. İlişkilerde sevgi kalp çok önrmli. Bu kadar takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli insanların vücudu niye kusursuz olsun saçma sorular sormayın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanki o tornadan mı çıkmış
Loş ışık ta yaparsın bişey görmez sadece sana odaklanır ışık isterse zaten sorun yapmıyor demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de vücudumdaki lekeler yüzünden evlenmek istemiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeyleri dert etme seven insan her şeyiyle sever sev
Cevap sahibi+1 yılUmarım dediğiniz gibi olur
- +1 yıl
Ben sıkıntı etmezdim
- +1 yıl
Nasıl lekeler? Güneş lekesi mi doğum lekesi mi?
Cevap sahibi+1 yılİlacın yan etkisi olan lekeler. Her yerimdeler
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini sev değer ver kendinle barışık ol. kimse dört dörtlük değildir kusursuz insan yok.
00 YorumlaBunlar düzelebilecek şeyler, kafaya takmana gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kusursuz değildir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alakası yokkkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunları gözün görmeyecek gerçekten birini sevdiginde
00 YorumlaSeni seven adam onlara bakmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin vardır bir alıcısı merak etme
00 Yorumla Kusursuz değil ama bakım fazla oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido yüksekse sana zulüm olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde çolaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl17 yasindayim benimde var bende ayni durumdayim
21 Yorumla- +1 yıl
Ndnki kilomu var
+1 yılsence
10 Yorumla