Çok dramatik ve saçma bir hikayem var konuya çok detaylı inersem bundan on sene öncesine inmem gerekir konu çok derin çünkü ama kabataslak olarak şöyle anlatayım
16 yaşındayken bir sevgilim vardı ve bizim onunla bir cinsel birlikteliğimiz oldu sonrasında benden gereksiz ama makul gördüğü bir kaç sebepten dolayı ayrıldı. Ayrılığının bir kaç ay sonrasında tekrardan barıştık ve her şey çok güzeldi ama bu güzellik yaklaşık 5-6 gün kadar sordu o günler içinde biz anal birliktelikte yaşadık ve o anda kulağıma eğilip bekaretini de ben bozdum her şeyinin ilki benimle diyip ertesi günü yine ayrıldı bu olaylardan sonra ben hayatıma iki sene boyunca kimseyi sokmadım
sonra birini tanıdım, beni sevdiğini söyledi bende istemeden de olsa konuşmaya görüşmeye başladım sonra sevgili olduk isteksizliğim ortadan kalktı yaşı da benden büyüktü cinsel birliktelik istedi çok ısrarcıydı e bende kıramadım falan neyse iki sene bir birlikteliğimiz oldu ardından biz tam nişan takıcakken bu eski sevgilim bana yazdı görüşmek istediğini söyledi anlatacak çok şeyim var dedi lütfen dedi bende malım ya gittim. Ateşle barut yan yana durmaz bizde yana yana durduk engel olamadık kendimize yine bir şeyler yaşandı sonra ben nişanlandım onunla konuşmayı kestim ve şimdi askere gidecek ve askere gitmeden önce görüşmek istiyor
ben gitmek istemiyorum yanına ve gitmemde hiç normal bir durum olmayacak ama bir yanım gitmem gerektiğini söylüyor
ilk aşkım, ilk sevdam, her şeyimin ilki o benim tüm geçmişim yani bir de yarım kaldık veda edemedik bir birmize ayrılığımız bile kötü son buldu
Nişanlımı çok seviyorum onunla olan seks hayatımdan da resmen olmasa da kısmen mutluyum ama önceki olan hep aklıma geliyor hep aklımda kalıyor performans konusunda da ona kıyasla daha iyiydi daha çok terletiyordu beni ekstra bir haz veriyordu ya ya da ban öyle geliyordu bilmiyorum ilk diye öyle olsun istiyorum
biliyorum yolum yanlış doğru değil, ama bu yol bana o kadar güzel geliyor ki
kafam allak bullak ne yapıcam bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız ya da benim ne yapmamı önerirsiniz lütfen sağlam akıl verebilecek biri yazsın yoksa ben kafayı yicem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer