Veya kadın ne kadar müsade eder buna?
Birebir de herşeyi yapmak isterim, hatta sertliği sınırları zorlayacak kadar. Argo kelimeler süslesin isterim. Ama sevdiğin insanla imkansız geliyor bunlar bana.
Ben mi bu konuda çok önyargılıyım yoksa?
Veya kadın ne kadar müsade eder buna?
Birebir de herşeyi yapmak isterim, hatta sertliği sınırları zorlayacak kadar. Argo kelimeler süslesin isterim. Ama sevdiğin insanla imkansız geliyor bunlar bana.
Ben mi bu konuda çok önyargılıyım yoksa?
insan birini gerçekten seviyorsa ( iki taraf da )
gerek cinsellik gerek herhangi başka bir şeyde sınır tanımamalı her şeyi yapmalı yapmıyorsa zaten ortada gerçek sevgi denen şey barınmıyordur
cinsellik konusundan da bahsedicek olursak kendi düşüncem tabi ama bence ten uyumu varsa ve eğer gerçekten karşı tarafı fazlasıyla arzuluyorsan küfür sertlik şiddet olay her neyse erkekte kadında çekinmeden yapmalı ve yapılmasına müsade etmelidir ama yaşanan her şey o an orada kalmalıdır
iş üstündeyken ona istediği söyle ağır gelmez aksine hoşuna gider daha da çok isteklendirir ama rutin bir yaşamda o an söyledim bir şey olmadı düşüncesine girip lafları tekrar edersen hoş bir statü altına girmezsin
yatakta ayıp olmaz yatakta sınır olmaz
Öyle olmalı. Ayıp, sınır bir kenara atılmalı. Anın akışına bırakıp zevke odaklanmalı. Ama insan çekiniyor işte.
İşte o da sıkıntı değil mi? Sevdiğinle istediğin gibi yapamıyorsun.
İşte istekleri sevip sevmediğini öğreneceksin, sonra sevebilecek misin?
Bu şeye gidiyor. Önce sevişelim, sonra belki severiz.
Cevap
2Cevap
Tehlikeli aşırı bağlanma bağlılık geliştirme riskin var. Terk ederse kazık girmiş gibi olursun
Asıl aşık olduğunla sınırsız olur zaten
Olmuyorsa?
Aşık olduğum kadın yanlış anlarsa, veya sınırı o koyarsa?
İşte esas çekincem bu zaten. Bu bahsettiklerim sevdiğin biriyle nasıl paylaşılır?
Başkasıyla yapılıyor zaten duygusuz bir fb ilişkisi olursa. Ama işin içine aşk girerse nasıl olacak onu bilmiyorum.
😔😔😔😔😔
Yaş oldu 37 bu saatten sonra nerdeeeee
Valla ciddi olsan, bunları gerçekten seven bir hatun olsan keşke var yaaaa
Önyargılısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?