merhaba arkadaslar, 3 aydir bi cocukla konusuyorum ( ben 23 o 25) . Profiliine bakilirsa playboyluk var gibi. Bana karsi hep ama gayet düzgündü (sapiksi seyler demedi). 3 ay tanismadan sonra bulustuk 3 gün arka arka. Bana sarildi elimi tuttu. Ücüncü gün beni öpmek istedi ben dur dedim (korktum daha önce hic kimseyi öpmedim) onada söyledim ha tamam ozaman dedi ben seni üzmek istemem emin degilim ciddi olcak mi. O anda bana noldu bilmiyorum tamam öpebilirsin dedi öptü. Ondan sonra az az yazmaya basladi bende üstüne gitmedim cikardim her yerden bisey demeden. Tepkide vermedi. Bu adamin bastan beri amaci eglenmek miydi yoksa beni mi begenmedi nolur anlamak istiyorum sadece
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemelen senden istediği enerjiyi alamadı. İlk öpüşme anını bekledi ve en azından bunu yaptı ve ardından seninle ilişkisini kesti. En başta yazdığın gibi birisi olduğu ortaya çıkmış.
06 Yorumla
Soran+1 yılbastan beri amaci cinsellik miydi diyorsun ve öyle biri olmadigim icin mi birakti
Cevap sahibi+1 yılAmavı muhtemelen o şekildeydi. Senin fiziğini beğeniyordu ya da yokluk içerisindeydi. Seni kaybetmemek için ilk zamanlar ağırdan almış olmalı. Bu konuları açarak seni soğutmak istememiştir. Buluşma esnasında senden istediği çekimi alamamıştır. Öpüşme olayına girdiğinizde ise devamının gelmeyeceğini anlayarak senden uzaklaşmıştır. Aslında tamamen senin duygularınla oynayıp seninle cinsel bir şeyler yaşamak istemiş ve tüm ilişkisi bunun üzerineymiş.
Soran+1 yılaciklaman icin tesekur ederim bu olay beni mutlu etti :) niye diye sorarsan en azindan benlik durum yokmus sadece zevk icin mis.. sence sessiz sedasiz cikmakla iyi yaptim mi
Cevap sahibi+1 yılSeninle konunun uzaktan yakından bir alakasj yok. Her şeyi kendi kafasında kurmuş ve oynamış. Sadece sen burada üzülmüşsün o kadar. Bir süre unutamaman normal olacaktır ama bir süre sonra aklının ucuna bile gelmez emin olabilirsin
Soran+1 yılcok tesekur ederim dinlediigin icin. Kendimi kullanmis ve aciz hissini atlatirsam iyi olcam
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. Bu durumu daha önce konuşmaya çalıştığım bir kızla yaşadım sayılır. Tabii o biraz daha masumcaydı ama sonu aynı bitti. Unutmak ve o hissi atlatmak hemen olmuyor. Kafanı başka şeylere vermelisin. Hatta yalnız kalmamalısın. Yalnız kalmak sana eski anıları hatırlatır. Olabildiğince sosyalleşmeli ve bir şeyler ile meşgul olmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Bence sen mesafeyi koyunca soğudu.
Bu da niyeti bir tık duygusal değildi imajı çiziyor02 Yorumla
Soran+1 yılmesafe derken? öpmesine geri izin verdim yoksa amaci sadece cinsellikdi ondan mi sogudu
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılDaha, dogru düzfün tanımadığın adamı bedenini kullanarak yanında tutmaya çalışman senin hatan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyden bir anlam çıkarma olayınıza bitiyorum ya
00 Yorumla
+1 yılİstediği karşılığı alamamış, sonra da sana mı bakacağım deyip umursamamış.
08 Yorumla
Soran+1 yılamaci yani baska bisey miydi sadece? bastan beri mi
- +1 yıl
Evet senle yatmaktı, değer veren hiç bi erkek bırakamaz hele ki 3 ay geçmiş beklemişse vazgeçemezdi, hiç mi yazıp ne oldu diye sorgulamadı
Soran+1 yılöyle demen bana iyi geldi mert en azindan sorun bende degilmis kendisi seref** mis. Hayir hic yazmadi tepkide vermedi sessiz sedasiz ciktim hayatindan. 3 ay adam gibi konustu amaci tek o oldugu hic aklima gelemzdi
- +1 yıl
Değer vermiş olsaydı bu şekilde bitmesine izin verir miydi, her şeye rağmen seni seven bırakmazdı çaba gösterirdi.
Soran+1 yılsence aciklama yapmadan sessiz gitmem iyi midi gurursuz olmak istemedim kendimi öptüm diye kötü hiss ediyorum
- +1 yıl
Evet en iyisini yapmışsın bir de onun laflarıyla uğraşsaydın daha çok üzerdin kendini..
Soran+1 yıltesekür ederim :) bide bu kullanilmis hissi atlatsam daha iyi olcak
- +1 yıl
Dinlerim istersen bende anlatırım aldatılma durumunu
+1 yılBelli gibi amaç
03 Yorumla
Soran+1 yılkonusurken hic yansitmadi ve ilk bulusmalardada ondan öyle olmadigni sandim
- +1 yıl
Bazı erkekler o kaşar kurnaz ki istediğini belli etmez zaten en tehlikelisi onlar
- +1 yıl
O kadar yazıcaktım
+1 yıl3 ayda ilkmi yuh
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay konusutuk sonra bulustuk
- +1 yıl
Cok yavassiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi