Yakışıklı eğlenceli maddi durumu denk vs erkek bulmak zor. Hani aynı hayat tarzı ve görüşünde. Bi de çoğu erkek tecrübesiz aç ve p*rno bağımlısı ondan kadını irite edip kaçırılıyor ayılıklarıyla. Başka erkekler de çok libidosuz ruhsuz mesela. Ya da pis çirkin penisi kötü sertleşme boşalma sorunu olanlar da çok var. Hani sexe doymayan ya da seks gram umrunda olmayan da var. Sırf derdi seks olan sevmeyen sorumsuz da var. Sexe kadar aşık sonra kaçan da var. Ama şöyle düzgün temiz seven güven veren sağlıklı normal erkek yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormal erkek de çok ama sen yanlış yerlerde aramışsın. Aradığın yerlerde de hep seks için dolaşan erkekler karşına çıkmış. Dolaştığın yerler ile arkadaş ortamını değiştir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dengi memelerinin olması daha mühim 🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılValla abla eskiden bu kadar yoktu da bu skeflasyon sayesinde ürün kaliteleri düştü yediklerimiz bozuk hormonlu olmaya başladı bunlar ülkece hormonladı bozdu bence bununla alakalı çünkü yaylada yaşayan insanlarla konuşuyorum çok sağlam sağlıklılar 80 yaşındalad dinçler mesele sağlıktan geliyor. Birde enflasyon işte.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru şehirde hepsi hormonlu sağlıksız besleniyor ondan hepsi alkol sigara obez ondan erkek kalmadı.
- +1 yıl
Evet işte eski topraklar kısmen iyi besleniyordu onlar bile ne kadar sağlıklıydı
- +1 yıl
Birde 'bazı' kadınlar kendileri ne kadar işe yaramaz olursa da altından bir parça görüyorlar onun da etkisi var.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi bir arada zor maalesef.. yani hepsi tek insanda toplanması ender... ya bazı beklentilerinden vazgeçeceksin. esneyeceksin.. ya da farklı erkeklerle farklı yanları yaşayacaksın.. yoksa temiz güven veren düzün erkeklerimiz çok..
17 Yorumla
Soran+1 yılYok evet işte ama o da olmuyor aynı anda birçok erkekle sevgili olamam yani.
Soran+1 yılHer erkek diyor ki tamamen benim ol ama yetemiyor.
- +1 yıl
çoklu ilişkiler zordur pratikte de teoride de.. ama bu zamanda genelde böyle ilerliyor.. sadece fazla abartmamak gerek.. hani bir sevgili bir partner gibi.. olacaksa böyle olmalı...
herkes tamamını ister ama kimse tamaına sahip olmaz bence
Soran+1 yılBenim de zaten öyle oldu ilişkilerim tek eşli uzun olmadı mutlu olamıyorduk hep tartışma kavga sıkılma oluyordu ben ondan hep aynı anda birçok erkekle flört edip özgür takılıyordum.
- +1 yıl
ilişkilwerin kaçınılmaz sonu tartışma sorun ve sıkılma.. bunun için her ilişkinin ikinci bir ayrı dünyası olmalı.. nefes aldığın kendin olduğun rahat ettiğin.. başka türlüsü zor oluyor ya da çekilmez oluyor..
Soran+1 yılEvet ondan özel alan önemli
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum.. bu gerçekten önemli.. insanın kendine vereceği en güzel hediyedir bence
- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılfull paket istediğinin farkında mısın. hepsi olsun. senin adam seksten başka sunabileceğin ne var. sevginle ilgilenmiyoruz
111 Yorumla
Soran+1 yılHer şey mal. Para eğitim kültür eğlence.
- +1 yıl
adamın parası var , zaten kültürkü kimle istese bu konuları yapabilir. eglenebilirde
sen adamda ıolmayan neyi saglayacaksın ona , senin sitediğin gibi bir tipi her kız istiyor. seni neden seçelim
Soran+1 yılAy mal bi sus be
Soran+1 yılBen de istediğim herifi seçerim zaten ondan hiçbir erkekle kalmıyorum çünkü bi özellikleri yok
- +1 yıl
- +1 yıl
seni seçecek kaliteli erkek bulamadıgından bu haldesin.
Soran+1 yılEvet öyle kaliteli erkek çıkmıyor karşıma az biraz düzgün olanlar da sapık ciddiyetsiz sorumsuz hani tek derdi seks.
- +1 yıl
kalite erkekler sana bakmıyor yani :)
Soran+1 yılBakıyorlar mal da kaliteli yok sorun o hepsi çürük çıkıyor 😁😁
Soran+1 yılAma en kötüsü senden iyidir şükür.
- +1 yıl
ben gizlenmedim bile, neden, özgüveni olan erkek kendini bilir ve fikirlerinin arkasındadır. gizlenip saklanmaz. Lütfen... ve tek bir kötü kelime kullanmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte kendin demişsin. Kadın aylar yıllar uğraşıp düseltti yaptı. Sen de kendine göre yoğuracaksın. Öyle hazırı yok maalesef.
05 Yorumla
Soran+1 yılSoğuyorum ben adam olmuyor tamtersi zamanla daha da kötüleşiyor hepsi uzmanlar da diyor zaten evlenince düzelmez daha beter olur diye öyle.
- +1 yıl
Cinsel açlığın afrikası olan ülkede, herkes ele talimken aklı s.. kindeyken düzgün bulman çok zor.
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılOndan yurtdışına gidiyorum
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun
+1 yılBenim bağlanma. korkum var o yüzden evlenene kadar cinselliğe bulaşmıyorum zaten cinsellik yaşadığım insanda karım olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çok şey bekliyorsun beklentini düşür hayatta hem şöyle olsun ama bide böyle olsun şöyle olurkende aynı zamanda bide bu olsun gibi bir şey yok beklersen bi ömür bekler durursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerin çokluğu ve yüksekliğine göre zorlaşır istenileni bulmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen bile ne istediğini bilmiyorsun yavrucum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla sevgili bulmak zor. Ben dediğin tarife uyuyorum. Prno bağımlsıı değilim. Seks benim için eğlence. Temizim. Ama ben de eğlenceli kadın bulamıyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli olmama rağmen arayıştayım. Bu neden peki sence
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tam kıvamında orta seviyede bulmak zor hem kız hem erkek
10 YorumlaMaddi durum denkliği çok önemli. Ve seksi dozunda tutup kadının hislerinin farklarında olan erkek iyidir. Şahsen ben zamanla kazandım bunu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İstediğin kriter çok niş bir kitle. Hayalperest bir arayış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet haklısın kafa yapısı uygun büyük düzgün kafalar uyuşmalı yani tam oturmalı
00 YorumlaOda senin şansına bende kafede otururken istiyorum olsun ama olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBende saydiklarinin hepsi var ama evliyim işte
012 Yorumla
Soran+1 yılKarın yapmış.
- +1 yıl
Evet gozumde dışarda ama bu hep boyleydi
Soran+1 yılBenim de erkek arkadaşım varken gözüm hep dışardaydı çünkü doyuramıyorlardı.
Soran+1 yılDemek ki senin de karın doyuramuyor.
- +1 yıl
Evet doyuramıyor beni hep kendi istedigi rahat pozisyon oysa sevgilimken herseyi yapiyodu. Beni tavlayana kadar iste
Soran+1 yılHahaha erkekler de öyle kadınla buluşana ya da bağlayana kadar temiz kibar dürüst romantik sonra ayı bencil cimri.
- +1 yıl
Cimri erkekten kaç zaten , hele nezaketsiz adamdan koşarak uzaklaş. Bide iyi sevisemiyorsa. Ülke degistir ☺️🙈
Soran+1 yılİşte adam kalmıyor şu an hepsi cimri ve ayı daha sevişmeye gerek yok. Zaten hepsi de kötü sevişiyor öpüşüyor belli.
- +1 yıl
Cinsellikte tutku heyecan olmalı yoksa ruhsuzca girip cıkma işine donusur
Soran+1 yılAynen işte ona aşk diyoruz zaten böyle heyecan romantizm olmalı yoksa sırf seks için seks olmaz öyle yaptım ama zevk almadım adamlar yakışıklı paralı olsa da. Ruh lazım o da fakirlerde abazanlarda daha çok oluyor.
- +1 yıl
Aynen kesinlikle paralı adsm da bi yere kadar. İşini iyi yapamayınca çöpün kenarina bırak onuda.
- +1 yıl
Kafa dengi birisin, yazsana konuşalım, hesabın gizli ben yazamadım,,,
+1 yılGörüş yazmıştım ben.
01 Yorumla- +1 yıl
Site hata verdi paylaşılmamış…
kriterlerin bu olursa bulamaman normal
00 Yorumla
+1 yılYooo sen beni arıyorsun bayağı aşkm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama sana denk gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınn 👍
10 Yorumlaher şey zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Benim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşkım hepsini kaptılar :')
19 Yorumla
Soran+1 yılKapmadılar yaptılar. Hepsi tecrübesiz maldı kadınlar aylar yıllar uğraşıp düzeltti.
Cevap sahibi+1 yılKimseyi düzeltmek için uğraşmazdım ben ya. Bence şehirle de ilgisi var. Büyük şehirlerde daha kolay olabilir.
Soran+1 yılYooo ben büyük şehirdeyim hepsi mal ya. Ayrıca ben de düzeltmek için uğraşmam ondan hepsini birkaç ayda ya da haftada bıraktım banane yani anaları düzeltsin.
Soran+1 yılAyrıca düzelmiyorlar bence sadece kadın sinir hastası oluyor.
Cevap sahibi+1 yılHepsi canım cidden bence.
Soran+1 yılAynen erkekler beş para etmez aslında en iyisi birkaç görüşüp parasını yiyip seks yapıp bitirmek yoksa erkek başına bela oluyor bedava seks ve üstüne paranı yiyip seni hizmetçisi yapmak istiyor. En iyisi zengin adamla takıl gez toz seks yap bitir.
Cevap sahibi+1 yılMilyader bulcan ya da en iyisi. Dubaiye mi gitsem acaba shhdhdbc.
Soran+1 yılHahaha git
+1 yılYaz bana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası