İlk başlangıçta , Ben ön sevişmeye aşırı bayılıyorum ama o direk girip rahatlayıp 2. Sini uzun tutmak istiyor.
Bunu neden yapar ki bi erkek?
İlk daha güzel değil mi?
İlk başlangıçta , Ben ön sevişmeye aşırı bayılıyorum ama o direk girip rahatlayıp 2. Sini uzun tutmak istiyor.
Bunu neden yapar ki bi erkek?
İlk daha güzel değil mi?
Neden adamı odunlukla, kendini düşünmekle ithm ediyorsunuz arkadaşlar, herkes aynı eğilim yönelimden aynı hazzı zevki alamayabilir bu gayet normal, ona kalırsa kimi kadın vajinal seksten istediği hazzı zevki alamaz klitoristen uyarılmak o yönde orgazm olmak daha çok haz zevk verebilir, kimiside anal seksten çok zevk haz alır bu seçenekler değişebilir herkese göre herkesin aynı olmasını beklemek asıl kendini düşünmek. Demekki arkadaş ön seksten fazla zevk alamıyor, ve erken boşalma sorunu dolayısıyla ikinci ilişkisinde de normal olarak geç boşalacağı uzun süreceği için daha çok zevk haz almakta bence konu bu. İnsanları kalıplara incilere vurmayın,
İlk iyi ama, Erkeler sevişir iken fazla dayanamaz ve kendiliğinden boşalır. O nedenle böyle demiş, 2. sinde daha çok sevişir ve daha fazla içinde kalır hemen boşalmaz. Yoksa ilkinde içine dokunur dokunmaz boşalır tutamaz zaten.
2. de hem aynı anda orgazm olabilir, içinde bekler ve sen olmak üzereyken o da boşalır.
Hayatımda böyle yapıp kendimi düşünmedim gitti nişanlın tam kazmanın önde gideni bunadamla bir ömür boyu ne yapacan bilmem ama benim bildiğim önce sevişilir bayan hazır hale getirilir onu rahatlatır en son erkek rahatlar erkek çabuk gelir ne zihniyet ama
Bende sinir oluyorum
belki ilkte erken boşalıyordur. süreyi uzatmak için ikincisini istiyordur. Bence sen onu oral ile başlat peşinden tekrar ereksiyona getir. İkiniz de bu işten zevk alın.
Cevap
24Cevap
Evlendiniz sayıyorum.
1) önce kadın mutlu olacak
2) ön sevişme uzun olacak
3) ise soft başlayıp hard bitecek minimum 30 dakika maksimum ise 45 50 dakika sürmesi lazım o zaman sizden iyisi olmaz eğer onda oldu bitti ile yetiniyorsa ondan cacık olsa da yoğursuz olur
Evlenmeden tekmeyi basabilir benden söylemesi evlenmeden isteyen biri ile ben birlikte olmam bide zina yapmam
Tecrubesizlik biyana kendini düşünmek bencillik biraz
Erkek kadın gibi uzun süre dayanamaz bu yüzden nişanlının yöntemi daha mantıklı
Hmm
İlkinde erken boşalacağı düşüncesine alıştırmış kendini. Kabullenilmiş çaresizlik.
Peki nasıl aşabilir bunu?
Öncelikle kafasındaki o saçma düşünceyi atması lazım.
Seni düşünmüyor bence kendi zevkini daha ön planda tutuyor hemen oldu bittiye getirip kendi zevkine bakıyor
Ön sevişme ne kadar uzun olursa seks o kadar Güzel olur süresi çok da önemli değil zaten o zevki fazlasıyla alırsın sonra 2. si de güzel olur ama yapmasını bilene
Dayanamıyordur
Bencil nişanlın var. Üst üste kaç posta atıyor
3/4
Islak ve vıcık vıcık a-mımı emmek istiyor, orgazm olan hiç bir deden ilki kadar zevkli olmaz
Belki daha güzel ama seni düşünmüyor bence
Banada öyle hissettiriyor
Zamanla 2. Gelmezse ne yapacsn
Oldu bazen öyle şeylet :D
Önsevişmede kendini tutamayacak belki ondan
İlkinin kısa surecegini bildiği icin
Dert ettiğin şeye bak be
sana gurban olsun..
uxun tutabiliyor mu
İlkinde tutamıyor
cinselşiğe nasıl adım attınız
Evliyiz :) sorum görülsün diye nişanlım yazdım
kaç senedir ewlsnz
Yeniyiz 1yıl bile olmadı
ne harika
en dinç zamanınız
selam naberr
Çok büyük hata
Nasıl olacak peki
Burada mi anlatayım 🤭
ilkini mi öyle yapıyor
Evet
@adym02n nasıl olacak peki bir kaç kez dile getirdim ön sevişmeyi uzun tutalım diğer türlü acılı oluyor diyor
Diye+++
senle ılgılenmıyor dımı?
Sonuç ver
Veriyorum. Sonrasında 5dk dinlenip tekrar devam ediyoruz ben zevk almıyorum
Sevişmeyi sevmiyor
Ama öyle olmaz ki
Aynn önce güzel bir okşayıp yalaması gerekiyor seni
İşi bilmediği için
tembelleşmiş
Darısı başıma
Erkenmi boslaiyor
Kendine güveni yok