benim buyuk olsa utanirdim belirgin olmasini istemezdim
yanlis anlasilmam umarim rahatsiz olunmasi gereken bi durum falan demek istemiyorum sadece ben oyle hissederdim diyorum
benim buyuk olsa utanirdim belirgin olmasini istemezdim
yanlis anlasilmam umarim rahatsiz olunmasi gereken bi durum falan demek istemiyorum sadece ben oyle hissederdim diyorum
şu an bunun normal olduğunu bilip utanmıyorum ama ergenlik ve lise son üni başı zamanı sürekli saklamaya çalışıyordum. Rahatsız olunacak bişey değil yani uzun süre seninle oldukları için normalin o oluyor farklı hissetmiyorsun
ben 21 yasindayim ve hala o kafadayim herhalde :D kadinsi hatlarin goz onunde olmasi rahatsiz eder beni kendi vucudumda herkes bakar diye. bir tek sen beni anlayip cevap verdin erkekler kiskaniyorsun demis hep :D
Onların büyük göğüsleri yok nereden bilsinler avantaj ve dezavantajlarını boş ver sen. Onlara kalsa mükemmel bir şey fakat bana sorsan sırt ve bel ağrısı yapan bir şey. Seni anlıyorum merak etme. Şöyle düşün maalesef günümüzde dümdüz göğüslerin olsa bile insanlar bakar. Yani bu yaratılış ve bizim elimizde olmayan bir şey. Herkes kendi gözüne sahip çıksın arkadaşım 😂😂
Agrıya deger
Siz mi çekiyorsunuz ağrıyı beyefendi. Ağrıya değerse iyi bir estetik cerrah biliyorum gidebilirsiniz. S
Cevap
26Cevap
neden utanacaksın. bir çok erkek büyük memeli kızlardan hoşlanıyor.
saklayamıyorsun dikkat çeker çünkü. herkesin bakması rahatsız eder
sürekli taşıyınca rahatsız olmazsın ama sürekli taşımak hiç cazip değil.
küçük iyidir güzeldir
Valla ne diyim ki knk siz kizlar da yani ne istediginizi cozemiyorum, genelde hep buyuk orta ve ustu olsun istersiniz sende kucuk olmasina bayiliyon kdfjg
yoo bayildigimdan veya buyuk memeyi cirkin buldugumdan degil yanlis anladın
dogrusu neymis peki
öyle olmuyor millet dikkat çekmek için büyütüyor irem dericinin memeleri çok büyüttü bak
Buyuk meme candır ya hele ince belli buyuk meme super
Evet dolmuşta denk geldim kalabalık olunca sorun oluyor
küçültmek isteyeni çok
Bnce büyük meme çok güzel
cirkin demedim ki ben
Yani çok seviyorum büyük memeleri
En güzel aksesuar. Neden utanasiniz
Orantılı herzaman iyidir
Bizde çok severiz buyuklariii
taşımakta zorlanıyorlardır
Nasıl s ninkiler buyukmu
Mmnunnoanda var rolmayanda