1,5 senedir konuşuyoduk bunla sosyal medyadan tanıştık. Aramızda seksting muhabbetide vardı. Öyle böyle konuştuk yüzyüze gelmedik ama uzak mesafedeydik. O hatay ben izmit. Ben 25 yaşındayım ama tipim 22 gibi. İki ay önce baya kavga ettik ve beni engellemişti. Üç hafta geçti bana yazdı bahaneyle işte yaş farkımız var uzağız geleceğimiz yok dedi. Tamam dedim olgunlukla karşıladım. Sonra yılbaşı akşamı aradı açmadım yazdım niye aradın cevap vermedi dangalak sonra rehberine ekledi o günden sonra bir ay geçti işte ne yazıyor ne soruyor amaç ne anlamıyorum ki? Yani madem yazmıcan niye silmiyorsun numaramı garip değil mi sizcede? Çok g*tünü kaldırdım onun vazgeçilmez sandı kendini. Ama artık eski beni bulamaz aslaa.. sadece ona harcadığım zamana üzülüyorum.. o küçük aklından neler geçiyor acaba? Yorumlarınız neler yani sizce neden silmiyor ve yazmıyor da.. napim ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin niyetin ne onu belli et, eğer onunla devam etmek istiyorsan arar ve söylersin, yok istemiyorsan engellersin ve onu yok sayarsın her şey senin elinde, aynı şeklide onun da böyle bir hakkı var, ancak birbirinizi arzuluyorsanız kırmaya dökmeye gerek yok..
adam gibi ilişki kuracaksa seninle devam eder yok kurmayacaksa senin kıymetini bilen birileri çıkar.. sen ona her şeyini açmışsın anladığım kadarıyla, bu zamanda böylesine bir kadın bulmak zor.. kıymetini bilen kişilere değer ver kendini ona ada, boş adamlara değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle ya. Gittim 20 yaşındakinden beklentiye girdim
- +1 yıl
yani yaşın önemi yok bence ama yine de olgun bir erkek bir kadın için daha iyidir, ne istediğini bilen bir kadın ve erkek her zaman olağan üstü bir ilişki kurarlar.. çocuk avutacak değilsin.
Soran+1 yılPeki sence neden ekliyim onda hala silmiyor ama yazmıyoda garip değilmi
- +1 yıl
senin yazmanı bekliyor belki, bu soruda ilk yorum yapan kişi o muydu mesela, sen yorumunu kaldırdın, bana hakaret etme diye birisi yazmıştı.
Soran+1 yılYok ya boş beleş biridir. Kaldırıyorum ben öyle yorumları😂 tanımam etmem yani
- +1 yıl
Anladım, onu istiyor musun istemiyor musun? istersen özelden devam edelim.
En İyi Cevaplar
Aklı karışık muhtemelen daha küçük zaten.. ne yaptığın kendi de bilmiyordur. Gençlik hâlleri korkuları geçince yine sana yazacak sonra yine gidecek olacağı bu.
072 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ya benim yaşındaki kızlar olgunlarla sevfiliyken hatta evlenme planlarısa yapıyolar birde bana bak ya
Soran+1 yılEvet. Sevdim ama değmedi maalesef.
Soran+1 yılYok ya. Sevsem nolcak ki. Bişey değişmiyor.
Soran+1 yılİşte o çocukla benden bişey olmaz. Gelecek yok kendşde diyor ve geliyor ama bir ay oldu yazmıyo bunu düşünmek delirtiyo bazen beni
Soran+1 yılYa bazen tam bitiriyorum bazense yoğun konuşme isteğim oluyor. Daha yeni zaten. Ne zmn içim soğur ve sevmekten vazgeçerim
- +1 yıl
Normalde bir süresi yok ama 40 gün derler hep. Yabi o süreçte hiç kontak kurmamaniz lazım. İletişim olduğu sürece başa döner süreç. O arada da kimseyi sevgili yapma çivi çiviyi sökmez daha beter olur. Zaman geçtikçe sevgi azaldıkça dhaa çok gerçekleri göreceksin, gerçekleri gördükçe daha da çabuk soğuyacaksin
Soran+1 yılKimseyle konuşmuyorum zaten konuşmakta istemiyorum zaten içim almıyor hiç. Ya zaten güzel bi hayatımda yok en azından onunla konuşmak iyi geliyodu heyecan oluyodu şimdi o da yok ya bi tuhaf hissediyorum
- +1 yıl
Himm şimdi daha iyi anlıyorum derdini. O boşluk hissini bende bilirim. Alışılmışlik, Sevgi, sohbet. Hatta kavgaları bile özlersin şuanda. Yapman gereken tek şey var eğer o iş kesin bitti diyorsan. Engelle heryerden sana ulaşamazsın, git spora yazıl kafanı bisiler ile meşgul et. O boşluk hissi yoksa asla kapanmaz her yol o çocuğa çıkar
Soran+1 yılEvet ya. Boşluk içindeyim çok kötü. Bu boşluk hissi onu sevdiğimden mi yoksa alıştığımdan mı onuda bilmiyorum. Spora yazılcam iyi gelir umarım ya. Dediğim givi hayatımda bok givi zaten hiç heyecanı yok gerçekte dlörtleşebileceğim birileride yok
Soran+1 yılVe gerçekten aslında onu istemiyorum ama bişey sanki ona çekiyo beni anlam veremiyorum
- +1 yıl
Bak bende dibe battım ve çıktım sende çıkacaksın. Yeterki kendine güven. Spora yazıl ilk 2 ay zor gelecek ama sonra sana acayip özgüven depolar. Vücudun yorulur , erken yatarsin. Seninki hem alışkanlık hemde Sevgi ikisi de var. Kolay mı yârdan kopmak, kolay mı emeklerin boşa gidişini izlemek. Hiç yokmu arkadaşın sana iyi gelecek birileri. Anlat rahatla, hatta yapabilirsen ağla. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Bana hiç gelmiyor gelse şu an bu halde olmazdım. Keşke hiç tanımasaydım tanıdım da noldu yani ne öğrendim ki bundan ben hep acı
Soran+1 yılYa beni üzen hani değmemesi ona. Değse bişey olmucak. Narsistik bi tipte geliyo gidiyor. Mantıklı bi şekşlde demiyo ki gel böyle yapaım ya da olmadımı tamamen silelim birbirimizi her yerden. Ben tam unutuypdum geldi hatırlattı kendini bana. Açmadım en son döndğm cevap vermedi çok egolu biri
- +1 yıl
Bak sana hata bulmuyorum asla. Çünkü anladığım kadarıyla hayatın zor ve dertlecek kimsen yok. Seni en savunmasız anında yakalamış. Narsist biri ile bırak sevgili olmayı arkadaş bile kalamam. Sen yine iyi sabır etmişsin. İşte böyle admalar asla gitmez bir görünür sonra yine gider. verdiği acıyı bilmez onun tek amacı senin onu unutup unutamadığını öğrenmek. En nefret ettiğim insan modeli.
Soran+1 yılEvet. İyi bir çocuk değil asla. Dengesizin teki. Allah onu kendisi gibi biriyle karşılaştırsın ne diyim ki. Ergenle komuşmam hataydı en baştan beri
- +1 yıl
Bak ne güzle söyledin Allah onu onun gibi biri ile karşılaştirsin. Beddua değil lanet değil. Bu senin iyi biri olduğunu ve onunda kötü biri olduğunu gösterir. Bak iki muhabbet ile bile birwz daha gerçekleri gördün. İşte arkadaş çevren olsaydı etrafında bu günleri çok daha iyi ve çabuk atlatırdin. Demekki sorun senin sevgin değil asıl sorun dertlerini anlatamaman ve fazla boş zamanın olup hep aynı şeyleri düşünmen
Soran+1 yılBoş zamanım yok aslında işe gidiyorum ama işidr severek yapmıyorum ki depo işi. Kpss ile atanamadım bide. her şey yük oldu ya. Bide çevremdeli kızlara bakıyorum seviliyorlar güzel işleri var bide bana bakıyorum bu da çok dibe çekiyo beni
Soran+1 yılBen arkadaşıma söyleidm bunu bana sextngle başlayan bişeyden hayır mı bekliyodun dedi birde çok küçük senden uzaktasınız da dedi. Boş boş hayallere kapılmışsın dedi
Soran+1 yılTıbbi laboratuvar okudum
Soran+1 yılDaha önce çakıştım ama sınav anında yapamadım ya süreyi yönetemedim. Bir de bu işler artık kpss değilki tanıdığa bakıyo
Soran+1 yılEvet çok iyi dedin kavgam aslında kendimle benim o çocuklada değil napmalıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Kendin ile barışmalisin çok ama çok zor bir durum. Benim kendimle kavgalarım artık bitiyor şükür. Hayatta herşeyi başardım istediğim sonra dibe battım şimdi yeniden ayağa kalktım. Senin yapman gereken ilk etapta iki şey var. 1. Muhakkak Spor ikincisi ile gelişim kitapları var bir kaç tane okumak ile başlamalısın. İnsanın bakış açısını değiştiriyor
Soran+1 yılSpor zihinsel olarak beni toparlarmı her konuda
- +1 yıl
O kadar geniş düşünme. Şu şekilde düşün. Zaman sporda duruyor, bütün hıncını atıyorsun, daha sağlıkli oluyorsun, vücudun şekle girdikçe özgüvenin artıyor, geceleri daha rahat uyku çekiyorsun çünkü enerjin baska şeyleri düşünmeye değil uyumaya veriyorsun. Bende işe yaradı. Zamanında yaptım bırakmıştım şimdi yeniden başladım.
Soran+1 yılGerçekten bitmiş gitmiş bişey hakkında gereksiz düşünüyorum o çocuğu mesela o beni düşünmüyodur mesela ben kadar. Ben niye böyle takılı kalıyorum anlamıyorum. Birşyden kopmam vazgeçmem çok zor oluyor ya onu anladım
- +1 yıl
Kesinlikle haklsin aklında sen yoksun muhtemelen de başkası var. Biri sana kötü davranıyor ise mutlaka iyi davrandığı başka birisi vardır mutlaka. Bence senin asıl nedenin küçüklüğünde yaşadığın bir tranvadan kaynaklanıyordur. Ya aileden biri vefat etmiştir ya da eksik Sevgi almışsindir. Ben küçükken babam vefat etti hep bir yanım eksiktir. Hep o yani aşk ile doldurmaya çalıştim ama hepte aşkta aşk ile yanıldım. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Soran+1 yılEvet küçüklük travmalarım var birşni kaybetmedim ama aile içi travmalarım vardı
Soran+1 yılÇocukkuğum öyle yaralarla dolu ki neyse:(( ama bunun konuştuğum tiplr ne alakası var sence
Soran+1 yılAynen öylee. Ya benimde hatalarım oldu şimdi tek suçlu o değildi. Saçmalıktı amann kapatalm bu konuyu
Soran+1 yılYa bendeki sorun şu ben sürekli aynı konuyu dile geitiriyorum resmen iyileşen yaramı kaşıyorum sınra yine o yara kanıyo olayım bu.
Soran+1 yılEvet baya var bende.. takıntı. Zaten çok güvenilmez bi tipti
Soran+1 yılEvet. Kendime güvenmiyorum ve saygımda yok. Saygım olsa zaten neyse… bir de şey gerçektede hoşlandığı kişi yok ya ondan
Soran+1 yılGerçekte hoşlandıpım kimse yok. Beğendiğim felan. Olsa eminim ben ona takmam ki
Soran+1 yılEvet aklıma gelmes valla. Aslında sevgi depilde daha çok alışkanlık olmuş bende sanki ve takıntj
Soran+1 yılEvet çevrem grniş değil. Hobilerimde pek yok
Soran+1 yılKesinliklr yaaa ben onda aradım her şeyi. Hatta kardeşliği bile. Erkek kardeşim olsun çok isterdim onunla konuşurken aslında bi nevi kardeşim varmışta onunla konuşurmuş gibi gülüp eğleniyoduk
Soran+1 yılYok ya aşk değil bence. Aşk farklı
Soran+1 yılDüne göre daha iyisin dedin ya nasıl
Soran+1 yılAma aşk dedin ya onla alakası yok bence ya
Soran+1 yılHa ama yinede aşk değil ya benimkisi
Soran+1 yılBenim istediğim tek bişey var oda zamanla ona karşı nöttleşmrk unutamamda
Soran+1 yılYa akılkıyım ama bu işlerde mala dönüyorum. İnşallah unuturum yani unutulmaz da ara ara hatırlanır
Soran+1 yılİlk aşık çocuğu cidden unutamamdjm adı çağlardı.. hala dün gibi aklımda ara ara gelşyo aklıma ama içimde bişey kalmadı ona karşı
Soran+1 yılAyy ciddi misinn? Şansa bak. 5 yıl geçti aradan. Ya amacım bu çocupu unutmak değil sadece hislerimin kalmaması en başta ona arkadaş gözüyle bakıyodum o ana geri dönmek istiyorum
Soran+1 yılAslında biz onla ilk atkadaşken çok daha iyidik kafaydık baya. Eğleniyoduk sonradam bozduk baya ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSktr et gitsin çoluk çocukla da muhatap olma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Baya garipmiş doğrusu
18 Yorumla
Soran+1 yılDimii
Soran+1 yılSende bir erkeksin anlarsın sence amacı ne? Yani yazmıyo etmiyor silmiyoda engellemesini biliyodu
Soran+1 yılTakıntı yapmış olabilir mi
Soran+1 yılE ozmn neden
+1 yılŞanslıymış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem