yoksa izledikleri cinsel icerikli videolarin etkisinde kalirlar mi? Bu şekilde bir beklenti olusur mu. Cunku günümüzde artik herkes cok doyumsuz çünkü artik isteyen istediğine cok kolaylikla ulaşıyor ve her cesit seyi yaşıyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer insan iiçin geçerli olan nefsine hakim olabilmek yani eğer bir insan sadece eşine kendini saklayıp onunla herşeyi yaşamayı dilerse doyumsuzluk diye bir şey kalmaz ortada tek olsun sonsuz olsun yani Allah'ın izniyle
12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim sizi dusuncenizden dolayi allah sayilarimizi arttirsin namus kavrami islamda hem erkek hem kadin icin gecerlidir bunu sadece kadina atfedenler utansin
- +1 yıl
Rica ederim herkesin bu doğru olan düşüncede olması gerekiyor ama ne yazık ki saddce zevkleriyle yaşıyor insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç Bir şey yaşamadım bu yasa kadar hemen tüketmek olmaz dı
25 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle en guzenilini yapmissiniz tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi evlenince
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılAllah hayırlı eş nasip eder inşallah iyi geceler uycamda
Soran+1 yılInsallah iyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cahil öküz insan filmleri gerçek sanıp etkisinde kalır. oradaki oyuncular da senaryo da yalan dolan dolu.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet izleyip birde oyle seyler bekleyenler var bu mutsuzluluk getirmez mi?
- +1 yıl
filmler erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren senaryolar içerir.
sürekli kadın oral yapar sürekli kadın hizmet eder
erkek sadece gir çık yapar
oysa gerçek cinsellikte yani olması gerekende erkek oral yapmalıdır. kadını ortama hazırlamalıdır
ayrıca sadece gir çık şeklinde ilişki olmaz. bu saçma filmler yüzünden ön sevişme kavramı yanlış anlaşılmıştır.
sevişme bütündür
asla kesilmez. kadın hazır olduğunda ilişki başlar ama asla sevişme kesilmez devam eder. ilişki sevişme eşliğinde devam eder sona kadar.
bir diğer konu kadın sevişerek en az bir kez boşalmalı ki vajnal kaslar çalışmaya başlasın sıvı dengesi oluşsun. hiç boşalmamış kadında ilişki olmaz. çünkü vajinal kaslar çalışmaz aşırı sıvı gelebilir ya da tam tersi kuruma olabilir. çünkü kadın adapte olmamış ortma odaklanmamıştır.
bu kez vajina geniş hissedilir ve cahiller bu nedenle kadını suçlar vajnan genişlemiş der. oysa kadın ritmik kasılmaya başlamamıştır.
kendini erkek zannedenler kadını masta muhtaç etmeyin. bir kez sevişerek boşaltın sonra içine girin. göreceksiniz vajina ne kadar dar
böylece anal saçmalığından da kurtulursunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer cinsellikten keyif alınmaz. Ten uyumu ve kadının arzusu çok önemli.
18 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumundan ziyade artik her cicekten bal almanın verdigi bir doymusluk ve en iyisini arama arzusu duyebilir miyiz.
- +1 yıl
En iyisi hiçbir zaman olmayacak diyebiliriz
Soran+1 yılTabiki en iyisi esine saklayip esinden mutlu olmaktir
- +1 yıl
Eşin olacağını düşünmüyorsan yaşama demek de saçma.
Soran+1 yılAnlayamadım
- +1 yıl
Eşine sakla tamam da evlilik düşünmeyen biri ne yapacak
Soran+1 yılKisinin kendir tercihi ve prensip meselesidir bana gore eger dini inanci varsa zaten zinadan uzak durur ya da inancida olamayabilir uzak durur. Ama irade herkese verilmis birsey isteyen istedigini yasayabilir ama bazi seylerinde sonuçları oluyor.
- +1 yıl
Doğrudur.
Partnerinin performansına bağlı. Sığır gibi yatan tipse, hayır
08 Yorumla
Soran+1 yılEsine ne kaliyor peki
Soran+1 yılBiraz dürüst ol lutfen kac erkek cinsellik yasadigi kadinla evleniyor hatta dalga konusu yapiliyor bununla ilgili anketler yapilihor erkeklerin cevabi acikca belli nedenide belli bence istedigi kadar ten uyumu olsun ulastiklari anda büyü bozuluyor
- +1 yıl
Bu tamamen sana evlenmeden elletme diyen ailenin ve onların zihniyetini taşıyan koyun kitlenin fikirlerinden ibaret, gerçeği yansıtmıyor. Erkek yeteri kadar cinsel uyum yakaladığında, pavyondan bile karı çıkarıp evleniyor, cinsellik erkekler için tü kaka değil, tabu hiç değil. Bakış açını değiştir
Soran+1 yılValla cinsellik yasadigim kadinla evlenmem diyen kac erkek var bir bilseniz, siz belki oyle dusunenlerden olmaya bilirsiniz onu bilemem ama benim bskalarinin degil onemli olan benim ne istedigim bu konuda ben herseyi esimle yasama taraftariyim esimle bir şeyler yasarken eski yasadigim cinselliklerin aklima gelmesini ya da onunla kiyaslama yapmak istemem ayni sekilde benimle evlenicek kisiden de bunu beklerim bu basite alinacak bir konu olduğunu dusunmuyorum ten uyumu yakalayalim diye sayisiz insanla bunu yaşayacak degilizi doye düşünüyorum yasayan varsa da saygi duyarim.
- +1 yıl
Eskiden yaşadığın ilişkileri düşüneceğin bir ihtimal olsa da, öte yandan da ''acaba başkasıyla olsaydı nasıl olurdu, gerçekten seks bu mu? Tüm erkekler bunun gibi mi?'' gibi sorular da aynı şekilde aklını kurcalayacaktır. Tek tavsiyem, hangisini seçersen seç, gerçekten kendi fikirlerinle ve doğruna yanlışına göre seç, toplumsal normların etkisinde kalmadan yap bunu. Bol şans
Soran+1 yılABD merkezli Piskoloji Bilimi Derneği (APS) Akademik Dergisi'nde yayımlanan bir makaleye göre, evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayan bireyler, evliliğe kadar bakire kalan kişilere kıyasla evlilik sonrası daha mutsuz oluyor ve boşanma ihtimalleri ise oldukça yüksek ( bu da ispati )
Soran+1 yılToplumsal normlardan ziyade sonucunda ne oluru da düşünmek cunku Şu an ne yasiyorsak ileride sonuçlarının bizi etkileyecgine emin olabilirsiniz. Kucuk gorunen seyler aslinda büyüktür.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyapmış olmak için yapılan sekslerin anlamı yok. bu kadar gelişigüzel bakılmasa keşke
00 Yorumla
+1 yılBen basit şeyleri severim mesela kucakta sevişmek gibi banyoda sevişmek gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğinle güzel her şey
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama yasamis bir insanla yasamamis bir insan bir olmaz diye düşünüyorum farkli insanlarla cinsellik yasayip esi ile evlendiğinde o zaman ya aklina diger kadinlar gelirse ayni durum kadinlar icinde geçerli bence esine saklamak bu noktada cok onemlidir.
- +1 yıl
Hemfikiriz o konuda
+1 yılBir ben kaldım sanırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet haklısın sınırsız oldu artık her şey
14 Yorumla
Soran+1 yılBen esine saklanmasi gerektigi dusuncesindeyim, izledikleri ya da yasadiklari seylerin etkisiyle zaten evlenince yaninda en iyisini isteceginden memnun olmaz çünkü beklenti yuksektir.
Soran+1 yılEvet gidisat nereye bende bilmiyorum
+1 yılsanmıyorum bi çekim olmalı yasamak için
14 Yorumla- +1 yıl
Siİn dusunceniz nedir
Soran+1 yılEvet arzu önemli ama farkli insanlarla cinsellik yasamanin esine olan bağlılığı azalttigini düşünüyorum diger cinselliklerle kiyaslama yapabilir
- +1 yıl
siz yasadiniz mi eşine olan bağlılığını azalttiğını belirtmişsiniz
Soran+1 yılHayir daha once hic yasamadim sevgilim var fakat ciddi iliski icersindeyiz evlilik sürecinde, gunumuzun sorunlarini sordum sadece
+1 yılKriteri olmayanlar için evet ama ben almam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hepsinden keyif alınmaz karşılıklı alınır
14 Yorumla
Soran+1 yılFarkli insanlarla cinsellik yasamanin da etsisi olabilir mi. Benim fikrime gore herkes esine saklasa kendini doyumsuzluklar olmaz
Soran+1 yılEvet tabiki hepimiz nefs tasiyoruz erkekler ne yasiyor bilemem ama sabretmenin de bir mükâfatı vardir elbette
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok seçici olduğum için herkes le olmaz maalesef
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani eskiden beri öyleydi yani , zaten 10 yıldır başka biri yok kimse ilgimi çekemedi bu zamana kadar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seçenek çok
14 Yorumla
Soran+1 yılHer kadin icin gecerli değildir bu kimisine tonla para versen evlenmeden o ise kalkismaz. Esine saklar kendini kadin erkek olsun fark etmez. Yoksa diger türlü esine olan tahammül azalir diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvlenince devam eden nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılKeyif alırlardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFilmlerin etkisinde kalınıyor
110 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılBazan ben bile kendimden utanıyorum
Soran+1 yılBu yaşta kendini cok alıştırma bence ileride eşinle doyumunu yaşa yoksa o zaman haz alamazsin. Farklı insanlar ararsın
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle değişik türde izlemek etkiliyor
Soran+1 yılZor artik irade kontrolunun iyi olmasi gerek
Cevap sahibi+1 yılAynen zor çünkü değişik turler yasakli olunca daha fazla zevkli oluyor
Cevap sahibi+1 yılSen izliyor musun bekar misin
Soran+1 yılEvet umarim izlememeyi başarırsın inaniyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılZor olsada umarım
Cevap sahibi+1 yılSen ne tür izliyon 🙃
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem