Bunun sebebi aldatmamak için masum bir fantezi mi? Yoksa düşündüğünüz kişiye aşık olma ihtimaliniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri bigun bana bir şey anlattı rastgele bir kızla tanışıp ıssız bir yerde ilişkiye girmişler kızın üzerinde şort kot varmış askılı vs baya detay vermişti o gün kız arkadaşımla buluştum sadece o kızı düşündüm kız arkadaşım ikiden fazla boşaldı.:)) ölümüne yaptım çünkü bazen iyi iyi oluyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bu kötü insan olmak ile ilgili değil demi? Ne çok insan var önyargılı
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya herkesin içinden geciyordur ne güzel kız diye falan hepsi yalancı bence
Soran+1 yılBence de , Ahlak bekçisi olmuş herkes bakıyorum da
Cevap sahibi+1 yılSalla gitsin bence güzel fantezi yoksa ilişkin biter
Soran+1 yılVicdan yapmıyorum zaten, gerçekten aldatmadık sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAynen 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu görünce emirhan çakal 'ın dedigi bir söz aklıma geldi demiş ki ben hoşlandıgım kişi yanımda yoksa başka bir kadınla seks yaparım bu aldatma sayılmaz demişti 😀😀hahaha bu çocuk cidden çok komik ne alakası var 😀😀 bu bir aldatmadır aynı degiliz tabi ki aldatmadır şrfsizlik yapcaksınız diye bahane uydurmayın awww
02 Yorumla
Soran+1 yılİstediği insanla olma lüksünde olanlar ne güzel atıp tutuyor 😆 aldatmaysa da aldatma. Ben aldatma mı değil mi , yapayım mı diye sormadım. Bu bir fantezi mi yoksa düşündüğümüz insana aşık mı olmuşuz diye sordum. Alakasız zırvalarınızı kendinize saklayın.
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok oldu, hatta o an boşalmak üzereyken sanki başka birinin içine boşalıyormuş hissi duyuyorsun.
Nedeni ise Diğer kişi ile ilişkiye girmeyi çok arzulamak, gerçek ilişkiye girdiğin kişiyi sevmemen olabilir.06 Yorumla
Soran+1 yılYani düşündüğün kişiye aşık olmaktan daha çok mevcut ilişkinin tam anlamı ile her anlamda içinde olmamak gibi mi?
Soran+1 yılYargılamadan yorum yazdığınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılYargılamaya ne hakkım var ki, Düşüncelerimi yazdım.
Cevap sahibi+1 yılMevcut ilişki sadece görünürde, hissettiğin ilişki ise beyninde oluşan, Sana gerçek zevk veren ilişkidir.
Vücut belki dokunuyor olabilir, ama hisler başka tarafı düşünüyor gibi gibi.
Soran+1 yılBende böyle olduğunu düşünüyorum, ama düşündüğümüz kişi ile sadece yatakta mutlu olacağını bilince insan riske girip kalbinin sesini dinleyip olması gerekeni yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılSadece yatakta düşünüyorum, daha çok hoşuma gidiyor. O cesaret olmuyor işte keşke olsa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla bunu yasamam
Benim için dünyadaki en kıymetli kisi yanimdaki kişidir
Kimsede aklımda olamaz :) aklimdaki yanındadır zaten04 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşamadınız mı bu durumu? Bunun sebebi nedir sizce?
- +1 yıl
Yanımda olan insanlara hissettiğim deger tabiiki bunu neden düşünsün ki insan
Soran+1 yılAyyy size durumu açıklamak zorunda hissetmiyorum. Ben yaşayan varsa sebebi ne onu anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yok canim bir açıklama beklemiyorum bende durum bu kadar alakasız
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu da bir aldatmaktır bana sorarsanız. niye kandırıyorsunuz ki birbirinizi
113 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak mi sizce? Bilmiyorum. İlk yaptığımda vicdan azabı çektim, sonra geçti. Sonra da asıl diğer hayalimdeki kişiyi aldatıyormuşum gibi bir hisse evrildi
- +1 yıl
yani bunu psikolog gözüyle uzun uzun izah edebilirim sana ama genel başlık olarak şöyle söyleyeyim; bu yaptığın sana ilişkine odaklanman için bir engel çıkarır. alternatif duygusunu kendin yaşatıyorsun
Soran+1 yılHayır ilişkimde cinsellik istediğim düzeyde değil, arzulandığımı düşünmüyorum. Diğer kişinin beni istediğini biliyorum , beni isteyen kabul eden birini istiyorum. Olay bu aslında
- +1 yıl
kendinle çelişiyorsun maalesef.
Soran+1 yılAyrılmalı mıyım sizce
- +1 yıl
ayrılmak senin vereceğin cevaplar ve bakış açına göre değişken bir karar olabilir. ayrılmak senin için kısa vadeli çözüm olabilir ama bu olayı ne şekilde final yapacaksın bu bence daha önemli senin için
Soran+1 yılFinalden kastınız diğer adam ile bir birliktelik yaşamak mı?
- +1 yıl
hayır devam etmek noktasında vereceğin karar.
Soran+1 yılMevcut ilişkime yani
- +1 yıl
Evet. Kıyaslama yapıyorsun ama kendini sadece finale konumlandırıyorsun. Oysa ki başında ve gelişirken de özne sendin bunu görmezden geliyorsun
Soran+1 yılAnlayamıyorum ne demek istediğinizi
- +1 yıl
daha nasıl ifade edebilirim gayet de düşünmen gereken şeyleri vurguladım. içinde bulunduğun iki ilişki sevgi ilişkisi değil bunu fark et en azından. yine anlamadıysan sesli de anlatabilirim yok diyorsan tekrar oku ne diyeyim tüm tuşlara bastım sana yardımcı olup bilincini açmak için😄
Soran+1 yılİki ilişkiye de aşık değilsin diyorsun demi doğru anladım. Öyle bir ifade ediyorsun ki sanki aptal olduğum için anlayamıyormuşum gibi bir tavır içindesin. İyi niyetli kaliteli bir insan olabilirsiniz ama mesleki anlamda tam başarılı mısınız bu konuda emin olamadım
+1 yılBana başkasını düşündürecek kadar kötü partnerle sevişmem
015 Yorumla
Soran+1 yılBu ha diyince değiştirilebilecek bir seçim olmayabilir her zaman
- +1 yıl
En azından o anda aklımı başımdan almalı çünkü ben onda akıl bırakmam bişey düşünemez hale gelir
Soran+1 yılSiz bekarsınız, önünüze gelenle takılıyorsunuz değil mi
- +1 yıl
Yoo evliyim ve partnerlerim var
Soran+1 yılEşiniz biliyor mu?
- +1 yıl
Çapkın olduğumu biliyor bence yeterli partnerlerimde bilir amacım kimsenin duygularıyla oynanak değil ben sevgililk vaadetmiyorum iyi bir dostluk hepsi bu😉
Soran+1 yılDost dostu şey yapar mı ya 😄
- +1 yıl
Cinsellik ağırlıklı yaşanan dostluklar bunlar ama bazen kafa dağıtmak istediğindede ya da bir sorunu olunca yanlarında olmaya çalışırım, kimsenin beni ve benim hayatımı anşamasını beklemiyorum sordun söyledim
- +1 yıl
Ayrıca dost kazığı diye bişey var😂🤣
Soran+1 yılYargılamak için söylemedim, espri yapmaya çalıştım. Kötü hissettirdiysem özür dilerim: kimseye aşık olmuyor musunuz peki
Soran+1 yılİnan o öyle bir şey değil 😄
- +1 yıl
Aşk bana göre değil, aşk diye bişey yok bana göre aşk sevgi sevgilik ya da evlilik bunlar halk arasında cinselliği şirinleştirilmiş isimleri
- +1 yıl
Aşık olanlar oluyor ve işte ozman ilşkimi kesiyorum
Soran+1 yılSizin için ne farkı var ki? Bağlanır ilişki beklerler diye mi bırakıyorsunuz
- +1 yıl
Benim amacım kimsenin duygularıyla oynamak değil, olmadığım biri gibi davranamam, bende böyleyim yapacak bişey yok😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılyok yapmadım hiç açıkcası.. gerekte duymam o an.. anlamsız
014 Yorumla
Soran+1 yılBaşınıza gelmemiş sanırım
- +1 yıl
o an kim varsa yanımda o an a odaklıyımdır.. aldatmamak vs diye değil açıkcası.. anın keyfi kaçar bence..
Soran+1 yılYok daha da renkleniyor
- +1 yıl
anladım ama eğer partnerinle de bunu paylaşmışsan.. birlikte konuşuyorsanız diğer kişiyi ok.. o zaman olur.. renklilik denebilir..
Soran+1 yılDeli misin! Öldürsün beni diye mi?
- +1 yıl
ama renklilik öyle olur :) diğer türlüsü tek taraflı bir zevk.. mono oluyor
Soran+1 yılÇift kişilik ölüm
- +1 yıl
:) :).. dilaog kurmak konuşabilmek iletişim bence çok güzel bir şey.. belkide olması gereken budur
Soran+1 yılBeyefendi ben bunu partnerimle paylaşsam beni öldürür diyorum, anlamak bu kadar zor değil. Önemli olan sizin hayata bakış açınız ne istediğini değil ki
- +1 yıl
anlıyorum ben anlatmak istediğimde aslında böyle bakılmaması gerektiği.. belkide renkliliğe en azından dialoğa açık olabilmeli insanlar.. yosa niye bakıyorsun diye birbirini vuran çok
Soran+1 yılHaklısınız, ama ben adama hiç tanışmıyormuşuz ve birbirimizi yeni tanıyıp tavlamışız fantezisi yapalım dedim, aldatıyor aldatılıyor gibi hissederim diye kabul etmedi, bunu duysa beni mahveder, hayatımı karartır
- +1 yıl
yazık olmuş.. renkli birisin... uyumsuzluk üzücü.. aslında çok eğlenceli keyifli şeyler bunlar.. haklısın fantezileri hazmedemeyeceği açık
Soran+1 yılEvet kötü biri değil aslında. O yüzden bırakıp gidemiyorum. Ama bir insan her konuya her fanteziye nasıl kapalı olur anlayamıyorum. Arabada bile yapmadık hiç
- +1 yıl
yoo asla kötü biri olduğu anlamına gelmez.. bazı insanlarların duvarları tamamen kapalı tabuları güçlüdür.. yapamazlar.. bunun için bırakılır mı oda tartışılır gerçi.. insanın bu renkliliğe de ihtiyaç duyduğu da bir gerçek.. hayat bu kadar kasacak kadar uzun değil..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmaz olsun öyle fantezi..
Başkasını düşünerek seks yapmak kadar kötü bir şey hayal edemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötüsü gidip o kişiyle gerçek bir ilişki yaşamak da olabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaptım, düşündüğüm kişi aşık olduğum kişiydi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunun sebebi o kişiye aşık olmak mı sizce
Cevap sahibi+1 yılOna aşık olmak, unutamamak, sesinin kulağında ve teninin hala teninde olduğunu hissetmek... Dikkat etmesem adını ağzımdan kaçırıyordum üstelik, onunla geçirdiğim her an çok özeldi ama bitti ve artık başka bedenlerde tükeniyoruz.
Soran+1 yılBenim hayal ettiğim kişi ile aramda tensel bir bağ, ilişki olmadı. O kişi istedi sevgili olmayı ama ben ilişkim olduğu için net bir şekilde reddettim, tüm iletişimi de bitirdim ama olmuyor sürekli aklımda
Paso oyle yapiyorum gozleri kapayip
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
Yaptım tamamen fantezi
08 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmak ile ilgili değil demş
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır gerek yok
Soran+1 yılOk
+1 yılBen çok yaptım tamamen fantezi
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmak filan değil yani durum
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanmam cunkı bu durustlugu kaybettırmezmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlüğü kaybettirdiği kesin, ama aldatmak asla istemiyorsun, ve o an aklına sürekli diğeri geliyor, yapayım mı diye kendine sormuyorsun bile, öyle olup bitiyor olay. Bilinçli tercihli bir seçim değil
Cevap sahibi+1 yılduygusal akrmasadasın dogrumu?
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı? ordan anlatayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet yaptım fanteziydi
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk ile ilgili değil yani
Cevap sahibi+1 yılhayır değil
Soran+1 yılİyi sevindim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde evli kadınlarda bu oluyor.
027 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne sizce bunun
Cevap sahibi+1 yılAslında buda bir fantasi türü. O an farklı bir haz veriyor insana. Kaç yaşındasınız?
Soran+1 yıl35, aşk filan değil diyorsunuz o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvlisiniz sanırım. Aşk değil, kocasına inat bazı şeyler düşünüyorlar ama o andada çok hızlı bir haz ile gidip geldikleri için erkek erken boşalıyor ve yarım kalıyorsunuz
Soran+1 yılNasıl yani? İnat ile ilgisini anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılKocası ile arası pek yok diyelim, görüştüğü erkekle gündüz birlikte olup gece onu düşünerek kocasıyla bişeyler yaşamak çok zevk veriyor kadınlara. Aynı gün farklı iki erkek, kocasına inat hayalinde başka biri
Soran+1 yılBaşka biri ile beraber olmadım, böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ölmeyi tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin?
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılEvlisin. Bende evliyim. Eski sevgilinimi hayal ediyorsun.
Soran+1 yılHayır hiç sevgili olmadığım biri, elimi tuttu geri çektim, başka da bir şey olmadı aramızda , olamaz da
Cevap sahibi+1 yılAkraba ya da eşinin yakın bir arkadaşımı
Soran+1 yılİş arkadaşım , ev kadını sandım sanırım
Cevap sahibi+1 yılPlaza gibi bir işyerimi
Soran+1 yılNe farkedecek ki?
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılOrada ayrıntılı konuşurduk diye
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılBol şans
Cevap sahibi+1 yılEvlisin ve eşinle sevişirken başkasını hayal ettiğinde daha haz alıyorsun değilmi
Soran+1 yılSiz baya geç anlıyorsunuz yanlız
Cevap sahibi+1 yılHayır asla.
Cevap sahibi+1 yılKarım bunu itiraf etti. Herkesten daha iyi bilirim bu duyguyuu
Soran+1 yılNe hissettiniz? Zarar verdiniz mi ona?
Cevap sahibi+1 yılHayır zarar vermedim. Alkollüyken söyledi. Çok haz verdi ve farklı bir gece oldu
Soran+1 yılNe dedi direk senin yerine A kişisini hayal ettim gibi mi? Ben bunu söylesem zarar vereceğinden eminim
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil tam, bir kaç kez oldu. Ya bizi gelip şimdi gizli izlerse ne olur dedi. Sonraki zamanlarda biraz daha ilerledi
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılYaptımmm :)
17 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne sizce
- +1 yıl
evliysen anlayabilirsin sadece
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
evlimisin?
- 1 yıl
Nasıl bi his
- 1 yıl
- 1 yıl
@Angelauppsh kimi düşündüğüne göre değişir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılcok kez yaptım
02 Yorumla
- +1 yıl
heycan duymak farklı hısler yasamak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmustur
07 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil mi
Soran+1 yılO kişiye aşık olmak ile ilgili değil xemç
Soran+1 yılSizce bu bir sorun mu? Eşiniz size yapsa çok rahatsız olur musunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılHayırr
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptım evet ve halen daha yapıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne sizce?
Cevap sahibi+1 yılBir çok yapmak istedim şeyleri yapmak istemiyor o
Soran+1 yılSiz reelde de yapıyorsunuz o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yakışmaz bize 🙄
08 Yorumla
Soran+1 yılElinizde olup seçeceğiniz bir şey olsa elbette yakışmaz
Cevap sahibi+1 yılKimi zor durumda olur. Eşinden kopar ama ayrılamaz çeşit çeşit nedenlerden yapanlarda olabilir tabi. Eşinden kopmuştur. Tatmin edemiyodur.
Öyle şeyler mi var ki
Soran+1 yılAyrıntıya girmicem , ama aşık olmak ile ilgili mi fantezi mi bu onu anlamlandırma peşindeyim
Cevap sahibi+1 yılSeks hayatı belirli standarttaysa fantezi de olabilir. Değişik şeyler de çekiyor olabilir canın bnce
Soran+1 yılAşk değil ama değil mi
Cevap sahibi+1 yılEşinden koptuysan. ya da seksi renklendiremiyorsa. Sende içten içe farklı fantazilerle rahatlamayı seviyosan ondandır. Sende başkası üzerindeymiş gibi ordan renk arıyor olabilirsin
Soran+1 yılAşk yoksa sorun yok benim açımdan
Cevap sahibi+1 yılEşin mi sen mi. Eşin mi yoksa öyle yapıyor
+1 yılsaygısızlık
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla değil aslında
- +1 yıl
partnerinden ayrılıp hayal ettiğinle sevişmelisin
Soran+1 yılMantıklı ama bunu yapamam
- +1 yıl
Kimi düşünüyorsun peki
+1 yılHayır sapiklik buu
01 Yorumla