Biz dr kaslı yakışıklı erkek görünce dayanamıyoruz bizim de nefsimiz bizi zorluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmadığınızı kimse söylemedi sizler biz öyle degiliz dediginiz icin öyle sizler erkeklerden daha betersiniz sadece saklamaya gizlemeye calisiyorsunuz ondan dolayi oluyor erkekler saklayip gizlemiyor fark burada ama sizin masum oldugunuzu erkeklerden daha az asağı degil daha yukarı oldugunuzu sizin gizlemeye saklamaya calismaniz sökmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Bunda bir sey yok bu cok normal bir sey erkeklerde nasil varsa siz de olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kimse öyle bişi demedi sadece bazı abaza erkekler gibi dışa vurmuyosunuz ama kızın abazasıda bi hayli çekilmez oluyo :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSorsan bir tek erkekler aba za. Yok ya erkekler dayanamaz ama kadınlar durur safsatası var
Soran+1 yılSizce dışa vurmamak hormonlarla mı ilgili yoksa toplumsal baskı mo
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadına öyle pis, kaka şeyleri yakıştıramayan muhafazakar ve ahlakçı toplum yalanı... Siz de bazı durumlarda ıslanıyorsunuz, biliyoruz.
00 Yorumla
+1 yılValla öylesiniz ya arada nadir da olsa çıkıyor senin gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Ben sanıyorum , baya bi kadınla tanıştım çoğu dediğim gibi arada nadir var böyle istekli olan
Soran+1 yılBelli etmiyorlardır bence çok garip geliyor ya da bizim ülkeye has bir şey baksana Rus veya Avrupa kadınlarına onlar da kadın ama çatır çatır yapıyorlar
- +1 yıl
O yüzden oranın erkekleri de kadınları da doymuş bizimkiler gibi aç köpek değil. Bizim kadınlar bide mesela evlendikten sonra bildiğin 180 derece dönüyor. Bilmiyorum ya genel olarak Türk kadınları bu konuda sıkıntılı. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
Soran+1 yılGözleri
Mi açılıyor evlendikten sonra evet bence kadın da doymalı cinselliğe bir tek erkeğe özel değil ama ülke ataerkil ve bu sinir bozucu- +1 yıl
Hayır alakaaassıııı yokkk , her türlü doyuruyorum gelmeden gelmiyorum hatta çoğu zaman o geliyo ben istemezsen yapmayalım diyorum. Ama ayda bir oluyo bıktım artık
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İşte bu abi kır zincirlerini hayal et fanteziler kur kafanda ,😂😂
00 YorumlaYalan mıydı her şey. Bunca yıl kandırıldık mı?😱😱😱😱
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasli yaguşuklu amma dr degilse onemi yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayanamiyorsunuz ama içinizde yaşıyorsunuz cunku toplum baskısı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi tık daha kontrol edebiliyoruz (bi yere kadar)
215 Yorumla
Soran+1 yılBence toplumsal baskıdan dolayı diye düşünüyorum ama ben bunu erkeklere de baskı olsa aşırı onlar da ederdi.
Cevap sahibi+1 yılHayır işte biz uyarıldığımız zaman cinsellik düşünüyoruz normalde durduk yere düşünmezsin di mi? Ama erkekler öyle değil neredeyse her dk akılları krada bu bilimsel bi yazı bu arada erkekler birkaç saniyede bir cinsellik düşünürmüş e malum her dk o şeyi düşünen önünde yarı çıplak kadın görürse kendini tutması için baya bi iradeli olması lazım böyle erkekler yok mu var ama 3,5 milyar erkek varsa 100.000 i anca bu şekilde tutabilir kendini
Cevap sahibi+1 yılBelki de 5 bin falan demeliydim dneıznjsbs
Soran+1 yılAçıkçası benim aklıma geliyor cinsellik isteği ve düşüncesi bence o dediğin abartı erkekten erkeğe kadından kadına değişir diye düşünüyorum. Libido bence kişiden kişiye değişen bir şey diye düşünüyorum. Erkeklerde gayet tutabilir tutan tutuyor bu bence erkeklerin kendilerinin yaşayıp kaıdnın yaşamaması için kendilerini koruması
Cevap sahibi+1 yılYa kardeşim kaç tane erkekle konultum buradan buradan olmayanıyla da ve içlerinden biri efendiydi ona bi konu hakkında fikir sormuştum bana dedi ki erkeklerin %90'ı sapık sakın hemen güvenme dedi cidden öyle ilgi alaka cart curt deyip kısa sürede hemen cinselliğe getiriyorlar konuyu istediklerini de alıp sıradakine geçiyorlar sapıklıklarını da o ilgi sözleriyle kapatmaya çalışıyor çoğu
Cevap sahibi+1 yılNeye inanırsan ona inan ama gerçekler bunlar
Soran+1 yılBurdan konuştuğun erkeklerden yola çıkıp genel bir kanıya varman ayrı bir tartışma konusu. Ben kaıdnların daha dirayetli olduğunu düşünmüyorum toplumsal baskı yüzünden erkekler rahat mesele bu. Sen de istediğine inanabilirsin. Beni bağlamaz.
Cevap sahibi+1 yılSADECE BURADAN KONUŞTUĞUM ERKEK DEMEDİM HAYAL DÜNYANDA YAŞAMAYA DEVAM ET PEMBE BEYİNLİ
Soran+1 yılAy ne sinirli çıktın senden zaten mantıklı bir şey beklenmez sen daha beynini kontrol edemiyorsun ne yazık frijit ve ap tal kadınlat yetişiyor gizli gizli yazıyorsun gerçek hayatta kin bilir ne eziksin tabi
Ki cinsellik konusulacak sen erkeklerle ne hayal ediyorsun sarılıp uyumalı romantik diziler mi 13 yaşında mısın gerdek geceni bekle en iyisi ne komik
Cevap sahibi+1 yılMk malı sen öyle hayal ediyorsun diye seni gerçeklikle tanıştırıyorum neyse adetime az kaldı gerginim beni germe güle güle
Soran+1 yılKüfürlere bak ne komiksin cinsellik doğal buna alışın böyle düşüne düşüne vajinismus frijit oluyorsunuz yazık kocana hadi sir
Cevap sahibi+1 yılCinsellik doğal biliyoruz ama bazı erkekler cinsellik yaşamak için kızları kullanıyor oltaya gelip kullanılıp atılıyorlar sonra üzülüyorlar hemcinsimi düşünerek yazdım onları ama anlayan anlar anlamayan anlamaz sen istediğin 2-3 günde beraber olabilirsin ne de olsa sana göre hepsi iyi niyetli
Soran+1 yılNe alakası var? Ben iyi niyetli demiyorum. Neden bu garip geliyor ki sana? Bir kadin da erkek kadar cinsellik düşünebilir. Erkekler daha istekli diye bir araştırma yok. Ha diğer dediğin yani bir insani kandırmak diyorsun ya orada şunu bilmek lazım iki üç günde sana aşırı samimi davranan hiç bir insana güvenemezisn ne erkek ne kadın bir şey çıkar illaki onlardan da tabiki çıkıyor benim burada anlattığım zaten bu değil. Onlara da asla hak vermiyorum. Ama bir kadınla bit erkek karşılıklı olarak istekli olup yaşayabilir bu doğal. Çok da duyuyorum partnerinden istekli kadın demek istediğim bu.
Cevap sahibi+1 yılİstek bakımından dediğini düşünmedim o konuda haklısın erkekten daha istekli de olabiliyoruz bazen ama kontrol etmekle istekli olmak arasında fark var ikisi aynı şey değil, iyi akşamlar
Soran+1 yılKontrol etmek konusunda da kadınların erkeklerden iyi olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu bunun bu şekilde olmasının sebebinin ‘’toplum baskisi’’ olduğuna eminim. Surekli pipini göster diye büyütülen bir erkeğin çok da kontrollü olmasını bekleyemezsin. Sebep budur. Sana da iyi akşamlar.
+1 yılHaklısın bak doğru söz
00 Yorumla
+1 yılDegiller daha istekliler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirayetli olduğunu sanmıyorum zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık
Cevap sahibi+1 yılAynen kişiyle alakalı bir şey cinsiyetle değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece yakışıklı doktoraysa bu takıntı demektir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediği erkeğe karşı kadınlar fena oluyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstüne atlamıyorsan sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNapıyosun dayanamayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bi iddamız yok
00 Yorumla
+1 yılıslandığın oluyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkege göre öyle
00 Yorumla
+1 yılKimse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hikaye o iş
00 Yorumla
+1 yıldimi
00 Yorumla😁😁😁
00 Yorumlaİllaki öyledir zaten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadınların cinsel anlamda dirayetli olduğu yalanını kim uydurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat