Cinsel Yaşam Duyduğunuz en tuhaf fetiş hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Duyduğunuz en tuhaf fetiş hangisi? Duyduğunuz en tuhaf fetiş hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Burak00350 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Arkadaşım sürekli yüzüme ağzıma boşaldı ve öyle devam ettik sonra sevgilisinin yanında gözlerimi kapatıp bezle bağlayıp kızı yüzüme ağzıma işetti 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl cinsellik sırasında aralarına balon koyan ve yine öyle balon koyup patlatanlardı balon zevk ve haz alıyorlarmış garip 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınımın o minik ayaklarını bileklerinden tutup, penisime mastürbasyon yaparak O'nun üzerine fışkırmak \0/ 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Ablam inan istek yok bunu konuşmak da iğrenç geliyor bıkmadınız mı yaz öğlen olmuş yemek yedin mi bir kendine gel 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl O kadar çok şey duydum ve bazı şeyleri deneyimledim ki artık hiçbir şey ilginç gelmiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dışkı fetişi. Koprofili deniyor buna. Erkeklerin kadın dışkına olan ilgisi 3 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim bence iç camaşırı fetişi 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. koltuk altı diyolar öööğğğhh 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. annesiyle kendisi :) 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saç😂😂😂 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Siyah südyen 😍😍😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Arkadaşım sürekli yüzüme ağzıma boşaldı ve öyle devam ettik sonra sevgilisinin yanında gözlerimi kapatıp bezle bağlayıp kızı yüzüme ağzıma işetti
cinsellik sırasında aralarına balon koyan ve yine öyle balon koyup patlatanlardı balon zevk ve haz alıyorlarmış garip
Kadınımın o minik ayaklarını bileklerinden tutup, penisime mastürbasyon yaparak O'nun üzerine fışkırmak \0/
Ablam inan istek yok bunu konuşmak da iğrenç geliyor bıkmadınız mı yaz öğlen olmuş yemek yedin mi bir kendine gel
O kadar çok şey duydum ve bazı şeyleri deneyimledim ki artık hiçbir şey ilginç gelmiyor.
Dışkı fetişi. Koprofili deniyor buna. Erkeklerin kadın dışkına olan ilgisi
Benim bence iç camaşırı fetişi
Kulak memesi fetişi vardı eximin.
Benim olabilir, parmak arası yalamak
koltuk altı diyolar öööğğğhh
Ayak yalayan arkadaşım vardı
Hepsini duydum başka hepsinide yaşadım
* yalamak istiyorum bakımlı mısın
Benimki sanırım. Türban.
koltukaltı yalama
Külot koklmayi seviyorum
annesiyle kendisi :)