Cinsel Yaşam Bir erkek birlikte olurken neden ağlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hıçkıra hıçkıra değil gözünden yaş geliyor sesi değişiyor Bir erkek birlikte olurken neden ağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. depresyon belirtisi. sağlıklı birey değil.umarım sevgilin değil partnerindir sadece 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eşim🙃 Yorumla blackswan92_ +1 yıl eşin depresyonda diyelim o zaman😄 Yorumla blackswan92_ +1 yıl iş hayatında veya ailevi uzantılarında bir sıkıntı olabilir Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl bir zamanlar vardı öyle bir partnerim ağlardı. demek orgazm olma şekli budur bazı kişilerin en azından benimki öyle demişti. 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben de milli oldum artık be diye mutluluktandır o 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey için olsa bende ağlamazdı Yorumla sk0634 +1 yıl :) o zaman senin kadar güzel kızı becerdiği için ağlıyor. Yaşlar kaç? Yorumla Soran +1 yıl 24 324 yıldır beceriyo artık bırakırdı bence onu Yorumla sk0634 +1 yıl Bir sorunu mu var sordun mu? Sevgilin mi fb mi? Yorumla Soran +1 yıl Eşim Yorumla sk0634 +1 yıl Hmm anladım :) bir sorunu olabilir mi? İşle vs alakalı? Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Mutluluk göz yaşları dökmüş galiba artık bende milliyim diye 🫣🫣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙄. Yorumla loky34ist +1 yıl İlk defa böyle bir şeyi senden duyuyorum Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Adam demek ki hem alttan hem üstten boşalabiliyor =) 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. kimisi de at gibi kisniyor ona ne demek gerek 🤷🏻♂️🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapısı böyle demek ki orgazm olunca gülen partnerim vardı kendimi tutamıyorum derdi :) 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok canını yakıyorsun sanırım😜 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O nasıl biseymis yaa 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ıkınızınde ılk ılıskısı mı? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 4 yıldır sevişiyoruz benim ilkdi de onun değildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pekı sana askla bakan bırısı mı? Yorumla Soran +1 yıl Yani evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı anlatırım sanada? Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmasa niye evli kalalım Yorumla Soran +1 yıl Konuşmayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kırdın ıcten ıstemıstım kanka sırdas gıbı :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ona asıksın dımı Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok tuhaf hiç duymadım 0 0 Yorumla
yhgfgj Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tam hangi anda geliyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla yhgfgj +1 yıl Yani birlikteliğin hangi anında Yorumla Soran +1 yıl Boşalmadan 1 2 dakika önce Yorumla yhgfgj +1 yıl Hangi pozisyon anı Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor Yorumla yhgfgj +1 yıl Genelde Yorumla Soran +1 yıl Kaşık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ciddi misin seni çok mu seviyordu kavuştu acaba 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sadece ilk sekste değil bu4 yıldır hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk alınca gözünü vuruyor demek 😃😃 evli misiniz siz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severek mi evlendinizHiç sordun mu gözünden neden yaş geliyor diye Yorumla Soran +1 yıl EvetBöyle bir şeyi soramam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sorsan ne olacak güzel bir dille sor bence hatta ilişki sırasında sor Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hangi asamada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boşalmadan 1 2 dakika önce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
depresyon belirtisi. sağlıklı birey değil.
umarım sevgilin değil partnerindir sadece
Eşim🙃
eşin depresyonda diyelim o zaman😄
iş hayatında veya ailevi uzantılarında bir sıkıntı olabilir
bir zamanlar vardı öyle bir partnerim ağlardı. demek orgazm olma şekli budur bazı kişilerin en azından benimki öyle demişti.
Ben de milli oldum artık be diye mutluluktandır o 😂
Öyle bir şey için olsa bende ağlamazdı
:) o zaman senin kadar güzel kızı becerdiği için ağlıyor. Yaşlar kaç?
24 32
4 yıldır beceriyo artık bırakırdı bence onu
Bir sorunu mu var sordun mu? Sevgilin mi fb mi?
Eşim
Hmm anladım :) bir sorunu olabilir mi? İşle vs alakalı?
Mutluluk göz yaşları dökmüş galiba artık bende milliyim diye 🫣🫣
🙄.
İlk defa böyle bir şeyi senden duyuyorum
Adam demek ki hem alttan hem üstten boşalabiliyor =)
kimisi de at gibi kisniyor ona ne demek gerek 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Yapısı böyle demek ki orgazm olunca gülen partnerim vardı kendimi tutamıyorum derdi :)
Mutluluktan ağlıyordur😅
Çok canını yakıyorsun sanırım😜
O nasıl biseymis yaa 😅
ıkınızınde ılk ılıskısı mı?
4 yıldır sevişiyoruz benim ilkdi de onun değildi
pekı sana askla bakan bırısı mı?
Yani evet
senle uzunca konusalımmı anlatırım sanada?
Öyle olmasa niye evli kalalım
Konuşmayalım
kırdın ıcten ıstemıstım kanka sırdas gıbı :(
sen ona asıksın dımı
Duygulaniyordur.
Çok tuhaf hiç duymadım
Tam hangi anda geliyor
Anlamadım
Yani birlikteliğin hangi anında
Boşalmadan 1 2 dakika önce
Hangi pozisyon anı
Değişiyor