Ben istemiyorum yaa bana fazla geliyor dhaa önce yapmadım evlenmeden düşünmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer erkek ister bunu. Anormal bir şey de değil bence. Sonuçta evleneceği kişi olacaksın belki ve cinsel anlamda onu tatmin edip edemeyeceğini ten uyumu olup olmayacagini bilmek ister insan
02 Yorumla
Soran+1 yılDudaktan öpüşmekle ten uyumu ne alaka
- +1 yıl
Dudaktan öpüşmekten sonraki evre zaten ten uyumu.
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan sevdiğini öpmek ister illaki asker arkadaşım Orhandan bi farkı olmalı hayatımdaki kadının 🙃 kendin gibi düşünen aşırı muhafazar birini bulursan dediğin olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBne de isterim sarılmak vs öpüşmek fazla değil mi yaa aşırı muhafazakar değilim bence
- +1 yıl
İlk öpüşmemin üstünden 15 yıl geçti benim için çok sıradanlaştı bu kadar anlam yükleme bence fiziksel şeylere. Önemli olan duygular.
- +1 yıl
Benim çocuğum var abisi niye bi kadından bekaret gibi bi beklentim olsun kendim rahat bir hayat yaşarken? Sana ne insanların tercihlerinden az olgunlaş hamsi beyinli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki ister, sevginin eyleme geçmiş halidir, bu kadar soğuk ya da vaouvvv bir şeymiş gibi düşünmeyin
00 Yorumla
+1 yılİster sen istemiyorsan saygı duymak zorunda ama bu normal bir şey öpüşme cinsellik değildir. Zaten seviyorsan anlık gelişir sende istersin öpmeyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyle birisini bulamazsin. Öpüşmeyi cinsellik zannetmenide yetiştirilme tarzina vs veriyorum. Bulursan banada soyle Adamsin abi en müslüman sensin diyecem 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik değil ama yakınlaşmak oluyor ben o yakınlaşmayı cinsellik sayıyorum ve evlenince olmalı diye düşünüyorum öpüşmesek ölür mü adam 😁
Cevap sahibi+1 yılCinsellik vermiyeceksin. öpüşme vermeyeceksin. Bak sana bişey anlatiyim fazla degil bundan 2-3 ay önce benim uzak mesafe bir ilişkim oldu. Seninle paralel duşuncelere sahipti ama öpüşmeye vs bir şey demiyordu. Ona bu duşuncelere uzak oldugumu ama deneyecegimi soyledim 2 ay çiktik. Birkere goruştuk acayip utangaç muhafazakar takiliyordu. Beni arzulamadigini hissettiriyordu vs bu sebeplerden bitirdim. Kisaca Herhangi bir erkek bunlari kabul etse bile, bir süre sonra kendiliginden sogur. Ya sinirlarini genişlet ya da gorucu usulu evlilik yap Benim fikrim.
Soran+1 yılPeki sen ilişkide ne gibi şeyler bekliyorsun mesela bir kadının utangaç olması mesafeli olmsı değil naısl olmadı lazım merak ettim dhaa önce sormak nasip olmadı naısl bir ilişki ister erkekler atıyorum öpüşmek vs tamam ama kadının sarmaş dolaş olması mı lazım
Cevap sahibi+1 yılSarmaş dolaşliktan kastin gevşeklikse bunu erkeklerin %70, i istemez emin ol. Ben daha çok opunce utanmayan, Sokakta hayvan gibi gülmeyen, Ergenleşmeyen, Ergenleşceksede bunun zamanlamasini iyi yapan , Gülmeyi ve susmayi zamaninda ve yerinde yapan birini tercih ederdim. İkisinden birisi fazla olursa mutlaka sorun olarak goruyosun.
Soran+1 yılUtanmak güzel bir şey yaa artık arzılaşmasın het görüştüğü erkekle öpüşmekten utansın dmek ki o kişi için heyecanlı bir şey ilk oluyor ya fa seni fazla seviyor değer veriyor ben çok hoşlandığım birisinin yanında heyecan yaparım utanırım hatta kıpkırmızı olabilirim onunla yan yanayken bile ter basar beni bu kötü değil ki sen niye istemiyorsun utanmak çok güzle bir duygu hatta eğer utanarak seninle öpüşüyorsa den o kızı kaçırma valla bak sana değer vermiş olur
Öpüşmek altı üstü ya neyi fazla geliyor çok kasmamak lazım istemiyorsan söylersin düşünceni
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen öpüyorum ama sonra karşımdaki hayır dese de oda geliyor dayanamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen vardır muhakkak
Ama siz kendinize uygun birini bulmanız gerek00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. öpüşmeye de evlenmeden düşünmüyorum demezsin beeee
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de bunu yargılıyorsan kopsun kıyamet öbür tarafta aynı şeyi söylersin evlenmeden el ele tutuşmka ible günah sen ne diyorsun
Soran+1 yılZaten aradığım yok ki hatta evlenmeyi ible düşünmüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnka sevgili olup siki syorlar o mu kaldı bir
02 Yorumla
Soran+1 yılKopsun kıyamet sen başkalarına ne bakıyorsun onlar dikiliyor diye ben de mi yapayım
Cevap sahibi+1 yılHayr knka yapma ama sevgilide oluyor öpüşmek vb
ister ve anormal değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim için kırmızı çizgi
Soran+1 yılZaten etrafta düzgün adam kalmadı ablam ible benle aynı fikirdeydi o bile erkekler yakınlaşmak istiyor artık normal sayılıyor yoksa evde kalıcaz diyor 😁
+1 yılistemediğini söylersen öpmezler herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sapık kaynıyor etraf ablam ible ilişkide erkek her türlü cinsellik arıyor mecbur diyor ki o da benim gibidir o bile kabullenmiş istemiyorum ben yaa bulamaz mıyım öyle birisini
- +1 yıl
her erkek aynı değildir elbette ama yine de bu konuları önceden konuşmak gerek
yani flört dönemimde isteklerini ve istemediklerini söylersin
eğer karşı tarafta kabul ederse ne âlâ
yok kabul etmezse sende istemezsin
+1 yılKadınlar da öpüşmek ister
10 YorumlaZaten öpüşmek için sevgili oluyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki de
00 Yorumla
+1 yılIster
00 YorumlaTabi evet
00 Yorumla