Günde 4-5 defa seks istemesi, hastayken bile dinlememesi, uyurken her gün bunun için uykumu yarıda bölüp uyandırması çok rahatsız etmeye başladı. Önceden cesaret edip hayır diyordum ama aşırı öfkelendiğini gördükten sonra asla hayır diyememeye başladım. Bu şartlar altında yaşayamayacağımı anladım ve ayrılmaya karar verdim. Üstelik onun ülkesindeyim ve gidecek hiçbir yerim olmuyor. Bir keresinde kaçmayı denedim ama dönmezsem babama her şeyi anlatacağını söyledi. O zaman da babam döver üstüne üstlük evsiz kalırım. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle, böyle bir ilişki içinde olmak sağlıklı değil ve sizin için güvensiz bir ortam yaratıyor gibi görünüyor. Kendinizi koruma hakkınız var.
Eğer bu durumdayken ayrılık kararı almışsanız ve bu kararınızı uygulamak istiyorsanız, ayrılık sürecini güvenli bir şekilde yönetmek önemlidir. Ancak, bu durumda fiziksel güvenliğinizin sağlanması da büyük önem taşır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence düzgün konuşabildiğiniz anlar ortamlar varsa o anda bunu en rahatsız olduğunuzu belirteceğiniz şekilde konuşun ve istemediğinizi aktarın bunun fazla olduğunu aktarın öbür türlü zaten birazcık seçenekler tıkalı durumdaymış
02 Yorumla
Soran+1 yılOna anlatmayı çok denedim bilimsel makale bile gönderdim ama daha da agresifleşti. Dediğimi yapsan sorun çıkmaz diyor.
Cevap sahibi+1 yılCanınızdan acıdığını istemediğinizi söyleyince bana ne gibi bir cevap mı veriyor O zaman Çünkü öbür türlü bu söylediklerinize karşılık hani en kötü kıyamayıp bir şey yapmaması lazım yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet 1 saniye bile bekleme ayrıl direk. amacı cinsellik
00 Yorumla
+1 yılDilber ay'ı aklıma getirdin üzücü sana tavsiyem şu ki bu tür durumlarda asla altta kalma yani git adama çat demiyorum baban da aksi adamsa tanıdığın bildiğin bi abin varsa dicem ona da güven olmaz durumu öğrenince oda faydalanmak isteyebilir seni zorla tutuyorsa tek çaren bence yaptıklarını gizli kayda almak her hatasını kayda alman gerek elinde kanıtın olmalı eline sağlam bişey geçirirsen onu avucuna alabilecek bişey senden uzak durması için kullanabilirsin tabi öyle bişeyi bulmakta senin marifetine kalmış en kötüsü de başka çaren kalmazsa kayıtlarla birlikte polise gidersin şiddetli zorla tecavüze uğruyorum diye şikayette bulunup bi süre polis korumasına girebilirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılPolis Ekim ayında yardım etti hatta kamu davası açtılar. Polis bana onu görmek istediğimde "onun içeride kalması lazım, o kötü biri, seninle konuşursa seni yine kaldıracak" dedi. Ama mahkeme günü suçlamaları kabul etmek istemedim. Hapisten çıktı ve ona geri döndüm. Dava neredeyse kapandı ama polisten hâlâ korkuyor. Zaten başka suçları da var ama hapis cezası alacağı kadar büyük değil. Ona kıyamıyorum polise gitmiyorum ama sürekli darp ediyor ve söylediği şey de 'bu vurmak değil, eğer vursaydım şu anda hastanelik olmuştum' diyor. Ama vurduğu yer morarıyor ve günlerce ağrıyor. Geçen gün boynum ve sol kolum 1 gün boyunca şiddetli şekilde ağrıdı.
Soran+1 yılKandıracak*
- +1 yıl
Bak ciddiyim bu durumda senin ona acıman hiç mantıklı değil sen acıyacaksan bundan kurtul ver polise artık bundan sonra birini seversen şuna dikkat et hanımcı bi erkek olsun böyle p i c tipleri sevmeyin geçen gün soru sormuştum neden p i c tipleri tercih ediyor kızlar diye beni linçledi millet bu yüzden diyorum bence sana acımayana acıma git ver öyle bi imkanın varsa ama seni sevene değer ver şöyle düşün seni hak eden seninle yatmayı bile ondan daha çok hak eden belki daha iyi biri var yapma kendine bunu Dilber ay 🫶🥲
- +1 yıl
Kötü bi niyetim yoktu cidden
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEger babama soylersen ben de beni tehdit ederek zorla yaptirdigini soylerim de.
Oyle sey mi olur ya? Ciftlesemeyince kudurup cirkeflesmek ne? Bildigin kopek bu10 Yorumla
+1 yılSenin bu Zaafını kullanıp Sinirli davranıp Erkeklerede Satmak ister Korkma
Hangi Ülkedesin
12 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sebebi tabi ki. Kendine bir düzen kur iş bulmayı dene.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun ülkesi diye bir şey yok özgüvenli adımlar atmalisin çaresiz görünürsen o da bunu kullanır o sinirlenmesi de hep seni manipüle etmek için yengeç burcu mu bu
12 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcu
Cevap sahibi+1 yılNeyse burcu önemli değil sen sadece çaresiz görünme
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için evet doğru Ayrılık sebebidir hatası kendinde saklar Suçu sana atıp kendi vicdanını rahatlatıp ayrılır
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bence, bunu belirli zamanlarda yapmanın daha doğru olabileceği söylediniz mi? Hangi ülkedesiniz?
00 YorumlaTahmin edeyim rusyadasın ve erkek arkadaşın da rus öyle dimi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAlmanya
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bence kesinlikle ayrılık sebebi çünkü yaptığı hem bencillik, hem saygısızlık ve hem de zorlama var bunlar kesinlikle ayrılık sebepleri..
00 YorumlaBen eşimi şikayet etim sende et kamu davası açılacak dediler
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabi ki olabilir. Seni seks objesi olarak görüyor çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabandan bir kere dayak yersin evsiz de kalmazsin en azindan saglikli bir iliski yasayacagin senin el ustunde tutacak erkek boldur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBi kere dayak yemem her gün döver ve evsiz kalırım gerçekten.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılruh hastası olduğuna işarettir. b*kunu çıkarmamak gerekmekterdir bazı şeylerin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. İki tarafta isterse olur istemezse zaten zorbalık onun adı
00 Yorumla
+1 yılBekârsın ve bir erkekle yaşıyorsun o zaman adam her istediğinde vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç Gel İstanbula günde 5 defa yap zengin olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılburada daha zengin olur o yolla yapsam yapacak olurdum
Cevap sahibi+1 yılorası neresi?
Soran+1 yılAlmanya
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı?
Kullanmıyorsan bana gönder 😂
55 Yorumla- +1 yıl
Benden sana göre olan var 😄
Soran+1 yılErkeksin kesin
Soran+1 yıl5 kişi beğenmiş işte görüşünü haklarını verirsin artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskılara boyun egmezdim, neden böyle birini hayatınıza dahil ettiniz bunuda sorgulayın
00 YorumlaAh ah boylesi bana denk gelmiyor 🤤
43 Yorumla- +1 yıl
Ne yaparsın 😄
Soran+1 yılKız hesabı açmış erkeksin muhtemelen
- +1 yıl
Ben erkeğim ne alaka
+1 yılMide bulandırıcı bir durum bence
50 Yorumla
+1 yıl@ofaskim sen geldim ihanete uğramıştım senden ama olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkolombiyadan mı kaçtın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılYeterli mi gelemiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Durumdan şikayetçisin. Yerinde olmak isteyen çok kadın vardır.
Soran+1 yılAynen knk her kadın erkekler tarafından şiddet görmek taciz edilmek ve agresif davranışlarını çekmek için sırada bekliyor zaten. Bi sg ya
- +1 yıl
Şiddet, tacizden bahsetmedin. Sadece yar*k yemekten ve agresiflikten bahsettin. O nedenle hergün yar*k yemek için yerinde olmak isteyen çok kadın var dedim. Yiyip yar*ğı yan gelip yatamadın mı? Biliyorsun s*k bizde ve a-mcık sende ve dolayısıyla kocana s*ktirip giden de kendinsin.
+1 yılBabanın kızması mi tecavüze uğramak mi daha iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılZamanında babam aşırı zorbalık yaptığı için şu anda bu durumdayım.
- +1 yıl
Memnunsun yani
Soran+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
O zaman babanın yanina
Ebenin alnı artık olaya bak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok rahatsızlık verir ve karşılıklı Sevgi düşer
00 Yorumla
+1 yılHangi ülke ve sen nerelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünde 4 5 kez mi. Herif hasta bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk yap tabiiki öyle saçma şey mi olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılseni umursamıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Buna tecavüz deniliyor aslında
00 Yorumla
+1 yılKim
Bu yiğit ahahah00 Yorumlao adam makine mi amfkflfü
00 YorumlaKendi hayatını kur kimseyede böyün eyme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tecavüz biliyorsun dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbabana neyi söyleyecekmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılOnunla ilişkiye girdiğimizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünde 4-5 defa pek ınanasım gelmedı ama
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle ben de çok şaşırmıştım onunla tanıştığımda geçici bir durum sandım ama değilmiş.
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ayrılık sebebi olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınlığını düzgün yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatmak zorunda degilsij
Yemekler şap at00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKölesi olmuşsun adamın aferin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ülke ve sen neden oradasın ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılBu tecavüz oluyor artık
00 Yorumla
+1 yılHangi ülkedesin?
Adam nereli?
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
+1 yılSevgilimi evlilik mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili ama evlilik aşamasında
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
+1 yılAyrıl direkt
10 YorumlaHangi ülkeymiş bu?
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım Almanya. Bence eşin haksız. Zorla olmaz böyle. Cinsel istek düzeyleriniz uyumsuz. Herkesin kapasitesi farklı olabilir ve sonuçta seni kendi kapasitesine zorlayamaz. Şöyle yapsaydı olurdu. 1-2 kerede seni 4-5 kere orgazma ulaştırsın bakalım :) marifet dediğin bu. Yapabiliyorsa yapsın
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
01 Yorumla
+1 yıl:D fdghfg
00 Yorumla
+1 yılTabisiiiii de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. istekli teke
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ver adama istediğini
00 Yorumla
+1 yılYemeklere şap koy :)
00 Yorumla
+1 yılHangi ülkede yaşıyorsun
00 YorumlaBence evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNey lan bu köy çeşmesi mi mkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolll soru
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yıl4-5 defa ne bu makine mi atmasyon sallıyorsun 😀
Soran+1 yılGerçekten öyle ben de şaşırmıştım ilaç falan da kullanmıyor. Neden öyle bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangi ülkedesin?
22 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
Cevap sahibi+1 yılŞikayet et yoksa çok kötü şeyler olacak
- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin sürekli ilişkiye girmek istemesi ve yapmayınca agresifleşmesi ayrılık sebebi olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat