Bende çok merak ediyorum. Hani böyle ballandıra ballandıra anlatılan arkadaş ortamında ki sohbetlerin çoğunun kolpa olduğunu düşünüyorum. Hijyenik açıdan zaten ters bir durum ama yaşayıp da böyle dibinin dibine keyifle anlatanlara bende dönüp sormak istiyorum sonra düşünüyorum, yok kardeşim tuz bünye de çok da iyi değil
02 Yorumla- +1 yıl
Tuz derken
En İyi Cevaplar
+1 yılVajina iç dokusuyla dil dokusu farklı dili sürtünce daha çok zevk verir vajina dokusu bi süre sonra pürüzsüzleşse de dil dokusu ve ağız sıcaklığının ve Salyan'ın verdiği o haz aldığın zevki ikiye katlayıp bazılarını saniyeler içerisinde nakavt edebilir öyle bi farkı var işte ne demişler yalamakta yaşamakta güzeldir 😆🫶
00 Yorumla
Saçmalama lütfen ciddi mi söyledin bunu oral ile vajinayi bir mi tuttun sen 😳 arkadaşım o zaman göğüs arasıda aynı yani öyle mi?😳 erkek git gel yaparken zevk alıyor diye bunu herseyle bir tutma bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılOncelikle saglik konusunda suphe duyulmayan kisilerle bu yapilmali. Konuya geleyim. Vajinal sekste bolge surekli sabit iken Oral sekste bir hareketlilik var. Yani his olarak Oralda çeşitlilik cok fazla. Umarim aciklayici olmustur.
00 Yorumla
+1 yılOral seks hepsinden farklı ne analdan ne vajinadan aşırı zevkli o an dilin başında gezmesi somurulmasi tarif edilemez bir zevk yapmasıni biliyor olması lazım her kişi yapamıyor ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin kadına yapmasını mı, kadının erkeğe yapmasını mı kastediyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Kadının erkege yapmasi
- +1 yıl
Erkekliğimizi kadının dudaklari arasında hissetmek dilinin üzerinde hissetmek nemli bir şekilde ağzının içinde ileri geri kaydığını hissetmek öyle muhteşem bir his veriyorki bunu yaşarken geçen her saniye abartmıyorum her saniye daha da azdirqrarak her saniye adeta sertligimize sertlik katarak devam eden öyle muhteşem bir zevk fırtınası ve mutluluk yaşatıyor ki , bazen Normal emerken ayrı bir zevk ve daha da çıldırtıcı olanı ise , vakumlayarak emiyor oluşu diliyle dudaklarının damaginin arasına sıkıştırarak emiyor oluşun varya adeta kendimizden geçiriyor. Umarım yeterli bir anlatım olabilmistir. Peki sana yapılması nasıl bir his zevk ve mutluluk yaşatıyor, henüz yaşamamışda olabilirsin , bunun hayalini kurduğun zaman neler hissediyorsun?
+1 yılSıcak kaygan ıslak bi dilin seni emdiğini düşün. Vajinal seksten bile daha zevkli oral seks. O derece.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Partnerim dilini güzel kullanıyorsa daha zevkli oluyor öncelikle kontrol onda ve ne kadar iyi yaparsa o kadar sıcak oluyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel oluyor. Farklı şeyler anlatılmaz yaşanır.
00 Yorumla
+1 yılOffff onu yalamak varya burdan anlatırsam kaldırılır ya da kızlar linç ederler okuyanlar
01 Yorumla- +1 yıl
Sen zevk almıyorum musun
Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Temas farkliligi, his, görüntü 😅 hele deep yapabiliyorsa deliririz
00 YorumlaO sicacik agizin ici ve dil darbeleri bir kadin bana o an ne isterse yaptirabilir o kadar net
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapılmasına karşıyım. Anormal gelen hiçbir şey yapmam.
02 Yorumla- +1 yıl
Neresi anormal
Cevap sahibi+1 yılHastalık kaparsın. Cinsel organın bile değil. Tabii ki anormal.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın sıcaklığını ve kasılmasını hissetmek daha güzel bir his bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmadım ama süper zevk verdiği kesin ya elbet bir gün inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks hazırlama için yapılan aktivite her iki taraf için de 😅
00 Yorumla
+1 yılerkekler cevaplayin bende xperlerimi alayim
11 YorumlaÇok fark var seksten daha keyif verici
00 Yorumla
+1 yılOnunda farklı tadi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılDar olduğu için daha çok zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral bambaşka bir sevk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Dudaklarınla zevki yaşıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Müko
00 Yorumla
+1 yılVakum gibi aşırı güzel ve sıcak
00 Yorumla
+1 yılUmarım bir gün
00 YorumlaAlmam
00 Yorumla
+1 yılVajinal darsa ağızın kadar sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha hoş
00 Yorumlafarklı tat işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ORALı değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha sarıcı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaya alırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında mantığı aynı
00 Yorumla
+1 yılÇok zevkli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri