Sevgilim ve ben uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz uzun bir süredir ama şu an birlikteyiz buluştuk yaklaşık on günümüz var ve 5. günümüz. Ben bakireyim ve ilkimin o olmasını istiyorum bunu daha önce konuşmuştuk telefonda konuşurken ya da yazışırken yok şunu şöyle yaparım yok bilmem nerenin suyunu şöyle yalarım diye büyük büyük laflar ederek beklentimi arşa çıkardı fakat gelin görün ki tık yok sadece gögüslerimi yalıyor ve öpüşüyoruz 2. gün sevişirken aşağı indi heveslendim diliyle olsa bile beni heyecanlandırdı ama iki dil attıp bıraktı... oysa ki çok hoşuma gitmişti yala oramı da diyemem. Pis bakımsız ya da kötü kokuyada sahip olmadığıma eminim hazırlıklı geldim... bu gecede yine sevişirken parmaklarını kullandı orgazm oldum ve haliyle öncesinden de ıslaktım daha da ıslandım ellerini saniyesinde çekip lavaboya ellerimi yıkamaya gidiyorum dedi anlam veremiyorum ben her şeyi yaşamayı deneyimlemeyi istiyorum ama olmuyor sebebi ne olabilir benden vajinadan tiksiniyor olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılben anlam veremesem de bazı insanlar böyle. ıslanmış olman beni aşırı tahrik ederdi. ama kimisi (erkeklerde de var kadınlarda da) oral seks yapmaktan, sıvı değişimlerinden vs tiksinir.
bence senden iğrendiğinden değil genel olarak bu olaydan iğrendiğinden yapıyor gibi geldi bana.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli gay mi acaba? Parmaklarımı bazen ben bile kokluyorum yalıyorum bu niye hemen el yıkıyor?
28 Yorumla
Soran+1 yılGay olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen neden siniksin bu konuda peki? Profildeki sensen çok güzel birisin. Öyle bir hareket yaptığını görsem şahsen anında soğurum ben.
Cevap sahibi+1 yılYa da açık açık söylerim direkt. Neden hemen elini yıkama gereği duydun? Neden devam etmedin geçen gün seni ne durdurdu diye?
Soran+1 yılAçık açık söyledim zaten yanlış düşündüğümü beni sevdiğini vs söyledi yine de anlam veremiyorum bende
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünme derken? Açıklaması bu muydu sadece?
Soran+1 yılEvet seni istemediğimi düşünme öyle deĝil bende çok istiyorum dedi
Soran+1 yılRuh halim o an nasıldı anlayabilirsin ağzımı açıp bir şey diyemedim anlıyorum dedim oda uzatmadı
Cevap sahibi+1 yılYeterli cevap değil benim için. Hayırlısı.
Senin bu kadar istekli oldugunu düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne mi çıkayım daha napayım ben...
+1 yılKlavye delikanlısıymış demek ki bulmuşta bunuyor
00 Yorumla
+1 yılİşte böyle insanlar da böyle mallarla birlikte arkadaşlar şans yok olm bizde 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO senin ilkin olmak istemiyo demek ki kafasında ayrılık var senin bekaretini bozmak istemiyo işte saygı duy bence adama… Ya da ciddiysen evlenelim de gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim eski sevgilim nasıl bir abazasaysa parmağını çıkardıktsn sonra ağzına götürüp yalıyordu. bu arada ilk kez yaşıyorsa olabilir
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nevflll hep yapıyordu vajinam da iğrenç kokuyordu ağır abazaydı
- +1 yıl
abazanlıkla ne alakası var, benim de çok hoşuma gider bu. ve abazan olmayacak kadar doygunluğa sahibim.
Cevap sahibi+1 yıl@dasistschön eski sevgilim tam abazandı. ondan diyorum
- +1 yıl
tamam o olabilir ona bi şey diyemem. zaten tam ben yorum yazarken açıklamışsın kokarken bile yapıyordu diye şlaksfşlsa o kadar da değil :d
+1 yılKonuşup sorsana tavırlarını ona
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum sordum ağladım.. lakin anlamsız sadece seni seviyorum diyor yanlış düşünüyorsun diyor bu kadar
- +1 yıl
Hoşuma gitmedi anlattığına göre tavırları sen söyleyip ağlayınca da umursamaz davranmış anlam veremedim
Soran+1 yılBende öyle anlam veremiyorum
- +1 yıl
Bence bi daha cinsellik yaşama en azından bi süre hem belki bu şekilde anlar bi şeyleri
- +1 yıl
Bi de bakiresin ilkinin o olmasını istiyosun çocuğun tavırları tuhaf ilkin olmayı hak ediyo mu soru işareti bilemedim yani çok güvenme yinede
Soran+1 yıl🫠🫠
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne kadar düşünceli shd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide yapamadı bakire olunca
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kac yasinda? sen de onun ilkimisin?
00 Yorumlayönlendir konuşmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖf kokuyorsa yapılmaz hatta kaçılır awk
00 Yorumla
+1 yılFizik olarak Nasılsın güzel misin
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol
00 YorumlaOnun ilk mi
10 Yorumla
+1 yılBen yalar yutarim
00 YorumlaTiksinmis
00 Yorumla